poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kafeteria

Jakże jestem zniesmaczona dzisiejszą wizytą w Kafeterii. Byłam tam już kilkakrotnie, ale dzisiaj byłam świadkiem jak osoba podająca się za właściciela w sposób niewybredny obrażała jedną z klientek, mówiąc między innymi aby "przestała już nadawać i się stąd wyniosła". Chcę zaznaczyć, że były to dwie kulturalne Panie, które przyszły napić się dobrej herbaty i sobie porozmawiać. Mężczyzna był pod wpływem alkoholu, podkreślał swoją ważność i władczość. A zapytana pracownica , czy faktycznie jest to właściciel nie była w stanie wydobyć z siebie głosu. Szkoda, że nowy lokal, a chamstwo kwitnie. NIE POLECAM :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kafeteria

Bywam gościem Kafeterii. Właścicielowi lokalu chyba nie zależy na klientach. Jest arogancki i bardzo niekulturalny. Zaczepia klientki bez powodu. NIE POLECAM TEGO LOKALU!

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org