sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dentystka

Bardzo proszę o opinie na temat wykonywanych usług przez P. Wiesławę Wasik przyjmującej na al. legionów

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dentystka

co roku jeden zab mi wyrywa ,jest ok

Moim zdaniem jest za droga nie wiem za co bierze tyle pieniędzy. A po drugie ona nie wyrywa zebów z tego co wiem bo ma zerwane ścięgno. Leczyłam u niej zęby i większośc mam do poprawy. Ja nie odradzam ani nie namawiam na jej usługi. To jest juz twój wybór.

hehe szczebiotka bez zębów ciężko mówić więc nadrabiasz pisaniem na 4lomza
Bardzo proszę o opinię osób korzystających z usług P. Wasik

dzieki malina8955

Moge zaproponowac bardzo dobro dentystke nie jest droga, szczerze mowiąc bierze małe pieniądze za usługi dentystyczne. Od kąd do niej chodze przestałam narzekac na zęby. Pani przyjmuje na Ks. Anny. W razie czego służę kontaktem podasz maila to prześle.

Autor: Damienlks25 (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 07-09-10 22:28

hehe szczebiotka bez zębów ciężko mówić więc nadrabiasz pisaniem na 4lomza
Bardzo proszę o opinię osób korzystających z usług P. Wasik

mam koronki, a niedlugo bede miala jedna na glowie hihi

Ja, od wielu lat, chodzę do dr Sinoff na Sienkiewicza. Jest świetna, a najważniejsze, że wie co to znaczy iż pacjent ze strachu "chce uciekać z fotelem". Rozumie lęk przed jej profesją i nie wymyśla, że dziecko nie chce otwarzyć buzi. Ja i moja rodzina leczymy się u niej od ponad 18 lat.

Potwierdzam zdanie malina8955. Robiłem kilka zębów, więc byłem na kilku wizytach. Na każdej poprawiała ten, który robiła wcześniej ("zadziory"). Po kilku miesiącach wychodzą plamki między plombą, a zębem :(

Chyba na ci pie

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org