Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentystka |
Bardzo proszę o opinie na temat wykonywanych usług przez P. Wiesławę Wasik przyjmującej na al. legionów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentystka |
co roku jeden zab mi wyrywa ,jest ok
|
|
Moim zdaniem jest za droga nie wiem za co bierze tyle pieniędzy. A po drugie ona nie wyrywa zebów z tego co wiem bo ma zerwane ścięgno. Leczyłam u niej zęby i większośc mam do poprawy. Ja nie odradzam ani nie namawiam na jej usługi. To jest juz twój wybór.
|
|
hehe szczebiotka bez zębów ciężko mówić więc nadrabiasz pisaniem na 4lomza Bardzo proszę o opinię osób korzystających z usług P. Wasik
|
|
dzieki malina8955
|
|
Moge zaproponowac bardzo dobro dentystke nie jest droga, szczerze mowiąc bierze małe pieniądze za usługi dentystyczne. Od kąd do niej chodze przestałam narzekac na zęby. Pani przyjmuje na Ks. Anny. W razie czego służę kontaktem podasz maila to prześle.
|
|
Autor: Damienlks25 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 07-09-10 22:28 hehe szczebiotka bez zębów ciężko mówić więc nadrabiasz pisaniem na 4lomza Bardzo proszę o opinię osób korzystających z usług P. Wasik mam koronki, a niedlugo bede miala jedna na glowie hihi
|
|
Ja, od wielu lat, chodzę do dr Sinoff na Sienkiewicza. Jest świetna, a najważniejsze, że wie co to znaczy iż pacjent ze strachu "chce uciekać z fotelem". Rozumie lęk przed jej profesją i nie wymyśla, że dziecko nie chce otwarzyć buzi. Ja i moja rodzina leczymy się u niej od ponad 18 lat.
|
|
Potwierdzam zdanie malina8955. Robiłem kilka zębów, więc byłem na kilku wizytach. Na każdej poprawiała ten, który robiła wcześniej ("zadziory"). Po kilku miesiącach wychodzą plamki między plombą, a zębem :(
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |