sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy przyjmują do pracy do browaru?

Nie wiecie czy do pracy do browaru to przyjmują?Może firma progres?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy przyjmują do pracy do browaru?

Tak przyjmuja jak to nazywaja na przepakowywanie piwa na akord czyli stoi ktos nad glowa a ty rzucasz butelkami az pot po tylku cieknie za 4 zl na godzine.Radze sie dobrze zastanowic nad takowa praca bo szalu to tam nie ma i nigdy nie bylo.

co ty gadasz za głupoty nikt nad tobą nie stoi i jakie 4 zł jaki pot widzę że znasz się na tym temacie to wypowiedz się

fazin nie wiesz, nie udzielaj się. Jak na pracę sezonową może być, kokosów się nie zarobi ale w sumie w Łomży ciężko o lepszą robotę sezonową.

Mnie chodzi o stałą pracę

Ja pracuje w Progresie i mogę powiedzieć że praca nie jest najgorsza. Nikt nad głową nie stoi. Płaca to 6zł/h w dzień a na nockę dostajesz 1.50zł więcej. Praca nie jest zbyt ciężka jezeli ktoś już się wprawi. Proszę zatem nie pisać głupot jeżeli ktoś nic o tym nie wie.

skubi przyjmują w tej chwili?

Raczej tak,bo wakacje się skończyły i trochę ludu odeszło.

z tego co wiem to przyjmują. Sam tam pracuję i mi bardzo się podoba nie jest ciężko , nikt nie patrzy na ręce trzeba tylko wyrobić swoje przez 8h dziennie i do domciu ;p
można się pośmiać bo zawsze coś tam się dzieje;p
masz niby 8h dziennie ale jeżeli wyrobisz się z normą wcześniej to do domu ;p zwykle kończysz około godziny dziennie;p

jak ja byłem w czwartek to przyjeli 11 osób nie wiem czy jeszcze przyjmują..... szef jest na urlopie więc się na razie nic nie dowiecie

jak się już rozkręcisz z paletami to uda CI się nawet wcześniej skończyć a i tak się liczy 8h. ja dziś skończyłem 3h wcześniej bo wyrobiłem normę która obowiązuje w ciągu 8 godzin

ja zostałem przyjęty w czwartek xD narazie dobrze nam idzie jak na 3 dni roboty zawsze kończymy około godziny przed czasem a to dopiero 3 dni roboty;p
wprawieni pracownicy kończą o wiele szybciej ;p

Pracujesz na 3 zmiany po 8 godzinek. Mogliby więcej płacić.To jest ten minusik. A tak naprawdę nie jest źle:)

PROGRES RULES

Skubi18 napisałem ci meila .

co to za dniowka 48 zl odjac podatek 40 zl podziekowal

skubi te te 6zł to na umowę o pracę po odliczeniu składek i podatku czy dla uczniów? Kiedy szef wraca?

wysłałem Ci email

Wielkie Dzięki :))

Umowa o prace ahah.Zapomnijcie ludzie.UMOWA ZLEZENIE na tym progressie czy co a szef ten caly modzelewski taki szef jak z koziej........ 5 dostana i sie ekscytujka ze git robota jak biale murzynki.

Taki mądry jesteś?? To co lepiej na dupie siedzieć i gówno robić?? Widać że w życiu jeszcze w kość nie dostałeś. Jaka praca jest taka jest. Wolę popracować trochę i zarobić troszkę niż siedzieć jak Ty i obgadywać ludzi. Taki mądry jesteś to znajdź dla mnie lepszą pracę w Łomży......

A Dożo studentów tam teraz pracuje powiedzcie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org