Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie to jest? |
Proszę o wytłumaczenie gzie to jest, bo jestem spoza Łomży i chciał bym tam iść.Chodzi o Doline Pamięci Narodowej przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży. Z góry dziękuje. człowiek lasu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie to jest? |
w prawo w lewo i na drzewo bo ty lesnik jestes powiedz mi dziendobry
|
|
|
ech na tym forum ciężko o informacje - prawie same dzieciuchy pierwszy raz słyszę nazwę Dolina Pamięci Narodowej Ale skoro jest przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży - to musi być przy ul. Wyszyńskiego. Prawdopodobnie to kilka tablic poświęconych chyba Sybirakom, Katyniowi itp. jakoś nigdy tym się nie zainteresowałem. Jak znajdziesz coś ciekawego to napisz sam zobaczę.
|
|
robzet jestes za mondry, idz i zobacz a nie tubylcow wysylaszz???? powiedz mi dziendobry
|
|
To jest przy ul.Wyszyńskiego tam gdzie przy Biedronce budują synagogę żydowską.
|
|
zydy? ja nie chce zyda powiedz mi dziendobry
|
|
Dziękuje za pomoc. człowiek lasu
|
|
Szalom.
|
|
Dolina Pamięci mieści się kilka kroków od ołtarza papieskiego . idąc ul. Wyszyńskiego dochodzisz do sanktuarium Miłosierdzia Bożego .Wchodzisz na teren kościelny idziesz do góry w stronę orlika , mijasz Ołtarz Papieski widzisz niedaleko kilka brzóz , w tym właśnie miejscu stoją tablice upamiętniające różne wydarzenia to jest właśnie Dolina Pamięci . Ci którzy szczycą się na forum 4lomza swoimi łomżyńskimi korzeniami o tym nie wiedzą . Pozdrawiam .
|
|
Myślę, że leśnikowi o coś innego chodziło...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |