Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kaligulik vs szczebiotka |
szczebiota chodz sie powyzywamy, chyba nie pekasz? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kaligulik vs szczebiotka |
nie
|
|
dlaczego ze mna???????????????tak tego nie lubie
|
|
w sumie to mi bez roznicy, wypadlo na ciebie.nie bierz tego do serca. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a poza tym nie mam szacunku dla twojej siwej glowy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
na twoim miejscu , jeszcze raz powiedzialabym wyliczanke, moze ktos z doswiadczeniem ci przypadnie do gustu??? ja trzymam sie z daleka!
|
|
menopauza cie dopadla? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Na starość straciła wigor ........
|
|
mieczak, bez polotu
|
|
i resztki rozumku kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
inteligent zamkniety w scianach
|
|
wow!sie pruchno odpyskiwac probuje. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
szczebiotka jak tam te twoje dwie ostatnie szare komorki?odnosze wrazenie ze jedna ci zdechla kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
slownictwo podworkowe, mozna bylo sie spodziewac wstyd!
|
|
sa gorsze powody do wstydu niz podworkowe slownictwo, np. ty. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ktosie przazywa ten sam sie nazywa jestes zepsutym kalafiorem
|
|
niejestes pierwsza ktora zaplacila **** za zycie za granica, ale uwierz mi ze chwaly polakom to nie przynosi. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik przyznaj sie , fantazjujesz tego o mnie????????
|
|
ic' sie je,bac'
|
|
fantazjowac o tobie????co ja jakis zoofil jestem?a poza tym chyba po tym swoim pobycie w paryzu jestes strasznie wyeksploatowana.placic za pobyt trzeba... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
:))))))))))))))))) ![]()
|
|
szczebiotka :dziekuje za konstruktywna wymiane zdan.polecam sie na przyszlosc. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Idź Ty idź Ty, dużo tu błędnych założeń w tych Twoich wypowiedziach kaligulik. Ona nie jest stara, skąteś to wyczarował? Jej inteligencja werbalna i nie tylko werbalna może mylić. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
o nie nie, nie bronię jej. Odnoszę się tylko do Twoich założeń. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
nic osobistego,tylko szczebiota byla dostepna on line kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
fuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedobrzylu, niewychowana zmijo, tredowaty chamie, wisielcu, wstep wzbroniony!!!!!!!!!!!!!!! na moje wlosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na cale zycie!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet palcem bym cie nie dotchnela!
|
|
palcem?szczebiota patykiem bym cie nie ruszyl kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
patykiem to sobie pogrzeb tam gdzie lubisz, tredowata zmijo
|
|
chciala bys wiedziec co lubie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
hehe ![]()
|
|
zwykle ciaganie za wlosy dla rozpuszczonych bachorow
|
|
szczebiotka jezeli 30letni facet jest dla ciebie bachorem to ile ty masz lat??? 500???moj ty zombiaczku...robaczki dokuczaja?sprobuj raid na owady biegajace kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Nom.
|
|
sluchaj facet- arogancja ciebie przerasta:) :) :):) :) :) :):) :): ):a wlasciwie to z kim ja rozmawiam, chyba powszrzymam sie od komentarzy jutro tez jets dzien, i tego badziewia mam nadizje bedzie pelno
|
|
rozmawiasz ze mna.musialem znizyc sie do twojego poziomu zeby zobaczyc swiat z twojej perspektywy.czy jestem arogancki?absolutnie.szanuje wszystkich, na swoj sposob.a forum to tylko zabawa. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik napisał(a): > rozmawiasz ze mna.musialem znizyc sie do twojego poziomu zeby > zobaczyc swiat z twojej perspektywy.czy jestem > arogancki?absolutnie.szanuje wszystkich, na swoj sposob.a forum > to tylko zabawa. > jestes patetyczny, zal mi ciebie
|
|
patetyczny?szczebiota nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nadmuchany peal
|
|
tak mi mow.... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
peal, amuchany peal, namuchany peal, namuchany peal, namuchany peal, namychany peal, namuchany peal, namuchany peal zauwazyles , ze nie wymawiam:D napietnowalo mnie kiedys te parszywe D
|
|
Szczebiecińska pieprzysz głupoty a o córce zapomniałaś że idzie za dwa dni do szkoły.
|
|
szymonek ,jej corka jest juz prababcia kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Się starucha pogniewała normalnie za córkę.
|
|
szkoda,takie to fajnie glupie bylo.bedzie nam ciebie brakowalo.szczerbinko. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik napisał(a): > szkoda,takie to fajnie glupie bylo.bedzie nam ciebie > brakowalo.szczerbinko. > jestem bezsilna, zalamana, podeptana, przejachana, pofatygowana ZOSTAW MNIE W SPOKOJU ZJADLIWE PRZEKORNE ZWIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
i zostawil.. , tak jak kazdy chlop, ktory gania za spudniczkami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |