Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ptysiu91, co z nim zrobimy?... |
...sami zdecydujcie. Ja chciałbym aby ten TOPIC był cały czas na górze i może kiedyś jakiś ADMIN go zauważy i wysłucha naszych próśb. BŁAGAM ZRÓBCIE COŚ Z TYM "PTYSIEM"... :( ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ptysiu91, co z nim zrobimy?... |
Wiesz ptysiu fajny gość i mi nie przeszkadza na 4 lomza!!! grzybek
|
|
Mi też nie...:)
|
|
No ptysiu... jak się chciałeś zamaskować to trzeba było chociaż przy grzybku litery pozamieniać... Nie ma co, przebiegłością nie grzeszysz;) A że rozumkiem też nie to czy to ważne... Pozdrawiam... k_T
|
|
Po pierwsze grzybek to mój sąsiad z klatki obok Po drugie co ja wam robie wyzywam was ? kogo tu wyzywam jedynie co to cycka bo on mnie wyzywa Po trzecie Niepodobaja wam sie moje wpisy to nieczytajcie ich i dajcie mi spokuj Po czwarte Róbcie coi chcecie admin zadecyduje /)/) Wesolego =(';')= Alleluja! ..(").(")...
|
|
Weźcie w końcu odczepcie sie od tego Ptysia, co Wam On przeszkadza. Nie tylko Ptysiowi można coś zarzucić, każdy z Nas nie jest idealny. Ptysiu wyzywa nikogo, nie ubliża nikomu, nie wypisuje przekleństw, jak to się zdarza niektórym. Nie podobają się jego wypowiedzi, nie czytajcie i nie odpowiadajcie na nie. Może to jest jego jedyna rozrywka. Polska jest krajem wolnym, każdy ma prawo wypowiedzi, aby tylko nie obrażały innych. To o co prosicie ADMINA, to nie przystoi ludziom dorosłym, sami głosowaliście za demokracją,. Ptysiu jestem za Tobą.
|
|
Maciek dzieki Misiek każdy musi jakos chyba zacząć co ? aty jak zaczynaleś ja zaczynaleś sie wypowiadac na forym to każdy ci odrazu lubił mówili lubie ci miesiek2lo ? chyba znajomi tak tylko mówili do ciebie
|
|
Prawda jest taka, że nie znacie, Ludkowie mili, Ptysia. Ja wprawdzie też mało Go znam, ale i tak wiem, że robi nas tu wszystkich nieźle w trąbę... ADALL to wiedział... No właśnie, gdzie jest ADALL?? Co się z Nim dzieje?? Czy ktoś wie?
|
|
Przeczytaj posty Vlada, czy nie przypominają Ci charakteru wypowiedzi ADALL-a. Pozdrowienia.
|
|
Żyjemy w karju demokratycznym, takze wolność slowa powinna byc tolerowana. Jakolwiek przyznam że niektóre wypowiedzi (rodem z czatowych pogawędek) można śmiało wyrzucić do kosza na smieci..... Re5pect4ALL
|
|
przytocze tu słowa Andrzeja L. "ptysiu musi odejść!!!" :P Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Ptysiek spox :) Bronię jego i bartka (dla niewtajemniczonych +polak+) od zawsze, jakem zatroskany o młodzieży chowanie :)
|
|
Maćku, Jesteś pewien?? ADALLku, Wracaj! musim bronić Ptysiaka!
|
|
a ja to mam gdzieś! co fakt jego wypowiedzi typu " masz racje" itp. zaśmiecają forum ale nie tylko on tak robi! nie wiem czy mi samej się to nie zdarzyło. więc wyrzućmy wszystkich! bez wyjątku =) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
thx, Adamus.
|
|
thx Gosieńko.
|
|
Ptysiu!"BIERZ GO!"
|
|
ADALL???
|
|
A moze wyzucimy cycka i miska ? kto jest za ?
|
|
Ptysiu to spoko gostek, też lubię tego dzieciaka :) na początku może mniej, ale powiedzcie, czym byłoby to forum bez naszego Ptysia? NiemoralnieNormalna
|
|
NN :))
|
|
No właśnie co by było z tym forum wywalmy cycka i miska 2lo
|
|
Ryskago, przeczytaj post w temacie bieda z dnia 20-03-05, czy to nie jest jego styl wypowiedzi i ten podpis pod zdjęciem jego, tak na 99% to jest ADALL. A, co do wypowiedzi Ptysia i Gosieńki, to trzeba było by usunąć jeszcze kilku, jak sugeruje Ptyś, albo usunąć wszystkich i zamknąć forum. Ci co wyszli z propozycją usunięcia Ptysia i ci co ją popierają, to uważają się chyba za elitę forum. Panowie idą świeta, róbcie porządki w domu, a nie na forum. Chyba nie jest źle, kiedy ADMIN nie wtrąca się, a komu nie podoba się niech założy własny portal i wtedy będzie wprowadzał swoje prawa. Ptysiu trzymaj się. Pozdrowienia.
|
|
No zobaczyłem swój temat i 5 wypowiedzi :D hehe
|
|
Braaaawo Maciek!!!
|
|
Mylisz się Maćku Emerycie :P Pozdrawiam Adalla A co do Ptysia - sądzę, że powinien wziąść sobie do serca uwagi forumowiczów zarówno pozytywne jak i karcące bo i te pierwsze i te drugie mają swoje uzasadnienie.
|
|
Who is who?? I've no idea!
|
|
Nie czaruj Vlad vel ADALL, skąd byś wiedział że poprzedni nick był emeryt. Pozdrowienia.
|
|
No tak, jeden zniknął dokładnie wtedy, kiedy pojawił sie drugi - to by się zgadzało... Hmm, a jeszcze dodatkowo ADALL zniknął tuż po tym ja został zdemaskowany, jako Wojtuś!!!
|
|
ptysiu musi zostać i niema bata.A co do tego że ptysiu sie podszywa pod nick grzybek91 to nieprawda bo ja jestem jeden jedyny!!!! grzybek
|
|
Maciek podejrzewam, że jak ja miałem dostęp do netu i tego forum to Ty z całym szacunkiem z wielką pasją zapoznawałeś się z instrukcją obsługi pilota TV :P nick emeryt2005 jest mi Zdzisiu doskonale znany
|
|
Vlad, No to po tym poście już wszystko wiemy... :D
|
|
Vlad, dlaczego jesteś taki uszczypliwy, było to właśnie w stylu ADALL-a, rzeczywiście, że internet założyłem sobie dopiero w grudniu biegłego roku. Chyba nie powiesz jak kiedyś DoPrze, "od kiedy to emeryta stać na intrnet", i emerytom zabroniony jest dostęp do internetu. A co do telewizora i jego obsługi, to nie myśl że jestem takim zacofańcem, jak obsługiwałem telewizor pilotem, to jeszcze na chleb mówiłeś pep. Nie każdy jest urodzonym internautą. Sam Mnie uczyłeś. Pozdrowienia.
|
|
Tolerancji dla Ptysia i innych. Jest trochę wścibski, ciekawski i wszędzie dorzuci swoje "trzy grosze", ale da się z nim wytrzymać. Jak podrośnie to się może zmieni. Cha, cha chciełibyście znać nicki i kojarzyć je z osobami. Próbójcie, ale w 99% wasze typowania to strzały niecelne. franciszek
|
|
na chleb pep ? a skąd Zdzisiu wiesz czy nie jestem starszy od Ciebie ? Internet jest dla wszystkich drogi Zdzisławie vel Maćku. Pisz zatem ile tylko sił w kończynach :) Pozdrowionka
|
|
JAK TO CO Z NIM ZROBIĆ???KULA W ŁEB I DO ZIEMI:p BUHAHHAAAHAHAHA bigi2004
|
|
ADALLku, Tak się cieszę żeś wrócił :)) Wesołych Świąt wszystkim raz jeszcze :))
|
|
Czepiacie sie szczegółów :P Ptysiu ma tutaj mozliwość wypowiadania się jak każdy z nas i nikt tego nie zmieni!
|
|
No tylko jest jeden problem dla miska i cycka ja tu niepasuje !!
|
|
Nie ma sensu go wyrzucac,choc jego wypowiedzi na forum w wiekszosci przypadkow nic nie wnosza.Wypowiada sie w sprawach, z ktorymi nie mial do czynienia.Zanim cos napisze powinien sie zastanowic i nie pisac np..."niestety Ci nie pomoge" <--wypowiedz Ptysia...calkowicie bezsensu.Jesli nie mogl pomoc to po co wogole pisal?!Sam napisal ze nie chce osiagnac duzej ilosci wpisow,wiec po co w ten spoob sie wypowiada?! Fakt to nastolatek ale rozum tez ma i troche powinien z niego korzystac zanim cokolwiek napisze. Powodzenia Ptysiu!! Lex
|
|
Ja powiem tak - każde porządne forum ma jakieś zasady i moderatorów, którzy pilnują, żeby ów zasad przestrzegano. Osoby te ponadto same biorą udział w dyskusjach, zwaracają uwagę tym, którzy sobie na to zasłużyli i ogólnie pełnią rolę wszechobecnych strażników porządku. U nas zasad (pomijając tą odnośnie reklam i artykułów prasowych) niestety brak, moderatora również. Stąd cały bałagan i wszystkie afery oraz s e t k i nic nie wnoszących do dyskusji postów oraz wiele tematów takich jak ten. Trochę to boli, przydałoby nam się forum prawdziwe, bo to, co mamy teraz to tylko jeden wielki - ehh.. burdel. A jeśli chodzi o ptysia, to myślę, że wprowadza on "lekki" chaos. Ptysiu! Zamiast stu postów o niczym spróbuj napisać jeden mądry. To naprawdę nie boli.
|
|
Vlad, czy jak tam Cię zwą, wiem że jestem starszy, bo cię znam osobioście i szanuję. Ty raczej do Mnie odnosisz się jakbyś był kimś lepszym i ważniejszym, fakt że na komputerach znasz się jak mało kto, nie mówiąc o internecie. Traktujesz Mnie tak, bo jestem laikem w sprawach komputerowo-internetowych, ale ne jestem takim zacofańcem, jak sugerujesz . A, może niepotrzebnie wlazłem do Twojego forum i chcesz Mnie z niego pogonić. Pozdrowienia.
|
|
Maciusiu daleki jestem od pogonienia kogokolwiek, wręcz przeciwnie bardzo Cię szanuję za obiektywizm i bardzo często za realną ocenę sytuacji. Nie mam Cię również za zacofańca ponieważ z własnych obserwacji wiem, że mało który emeryt jest na tyle ambitny i zacięty w chęci zdobycia wiedzy i umiejętności jak Ty. Po informacjach, które przekazujesz widac że buszujesz w necie jak stary wyjadacz. Podajmy sobie (wirtualnie) dłonie i nie miejmy do siebie żalu bo i nie ma o co :)
|
|
Nie ma sprwawy. Dłoń wirtualnie podana. Jutro, jak zgadzają się moje przypuszczenia, jeżeli będziesz miał chęć fizycznie uścisnąć dłoń emeryta stawię się u Ciebie w pracy osobiście. Mam nadzieję, że jest to pokojowa wymiana poglądów. Dobrze, że wróciłeś ruszyła się dyskusja. Pozdrowienia.
|
|
Łomża powinna być dumna, że ma takiego Ptysia. Cieszy, gdy małoletnia młodzież próbuje wypowiadać się w różnych tematach. A to, że nie zawsze na temat i rozsądnie, cóż nie każdy jest doskonały. A On tym bardziej, bo sie dopiero uczy. Może za 15 lat coś z Niego wyrośnie? I jeśli nadal będzie tak aktywny, to może nie będzie to BURAK. Na razie szkody nikomu nie robi, a czasem nawet rozbawi. ps. chyba siedzenie przed komputerem jest lepsze niż siedzenie na ławeczce przed blokiem i wymyślanie z koleżkami "ciekawych" rozrywek? Allinka
|
|
ptysiu na prezydenta!!! niektórzy są dziwni Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
thx, Adamus.
|
|
Taki Ptysiu a każdy go zna. hehe
|
|
chciałeś szumu wokół siebie to go masz! gratulacje Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
GoSieŃkO, chciał narobić szumu? To nie on założył ten temat.. NiemoralnieNormalna
|
|
hmmm no właśnie ... czy zdajecie sobie sprawę, że to forum w jakiś sposób jednoczy nas wszystkich? Być może często mijamy się na ulicach nie zdając sobie sprawy, że w sumie się znamy :)
|
|
Niweiem co mam sam już zrobic.
|
|
Nic nierób będzi spokojny.My cie nie oddamy bez walki!! grzybek
|
|
Ptysiu do podstawówki, historii naszego kochanego miasta się uczyć, a później bedziemy rozmawiać.
|
|
Marcin nastpępny przeciwko mnie ?
|
|
A może ptusiu też jest kobietą?!?!?!...:))))))) Nie wiem kto broni tego kasztana... chyba tacy sami jak on. czy moze ktos mi wytłumaczyc, po jaki ch.. osoba która ma kilkanascie lat rozkminia tematy nie mając zielonego pojęcia(Z I E L O N E G O) co pisze?????????????????????????????? co mnie obchodzi ze on jest z bawełny czy skądinąd??? Masz coś do powiedzenia?- MÓW!!! ale z głowa Pisz se gówniarzu o klockach lego; albo skomentuj ostatni odcinek pszczółki mai. NARTA Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
ojejku jakie wy problemy macie ...
|
|
Ptysiu jest jednak na swój sposób oryginalną atrakcją tego forum. franciszek
|
|
Autor: hauzer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-03-05 22:17 A może ptusiu też jest kobietą?!?!?!...:))))))) Nie wiem kto broni tego kasztana... chyba tacy sami jak on. czy moze ktos mi wytłumaczyc, po jaki ch.. osoba która ma kilkanascie lat rozkminia tematy. Hauzer! Szanuj innych, a sam będziesz szanowany. Bronię Ptysia bo ma na forum takie same prawa do wypowiedzi, jak każdy z Nas, a kim Ty jesteś że tak się jeżysz do Ptysia. Nie musisz czytać i komentować jego postów. Sądząc po Twoich wypowiedziach i po ich formie pisania, to inteligencją nie grzeszysz. Ptysiu ma więcej kultury od Ciebie, bo przynajmniej forumowiczów nie obraża. Ucz się grzeczności i kultury od kilkunastoletniego chłopca.
|
|
Hauzer wiesz co ... brak słów
|
|
ALE PTYSIU....KTOS JUZ CI KEIDYS NAPISAL ZEBYS OWIEDZIL STRONE BRAVO I NA TAMTEJSZYM FORUM SIE UDZIELAL...JAJ JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA...JEDNA RZECZ MNIE DZIWI...CZEMU PISZESZ POSTY KTORE SA ZUPELNIE NIEPOTRZEBNE...?????? ODPOWIEDZ MI NA TOPYTANIE BO NIEROZUMIEM!!!!!! NP JA JEZELI CZYTAM CZYJS POST I MNIE ON NIE INTERESUJE LUB NIE MAM NIC CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA ...NIE KOMENTUJE GO...PROSTE...TY JEDNAK,JAK TA PRZYSLOWIOWA PRZEKUPKA, NAPI ERDALASZ BEZ SENSU ...ZASTANOW SIE POWAZNIE...SKORO WYWOLUJESZ TAK SKRAJNE EMOCJE TO COS MUSI W TYM BYC... JA SIE CHYBA DOMYSLAM CZEMU TYLE TWYCH POSTOW SIE POAJWIA... KIEDYS KTOS NAPISAL ZE W BEZCENNEJ JEST WIEKSZOSC TWOICH WPISOIW...MOZE DLATEGO ZE CHCESZ ZAISTNIEC W GAZECIE?? A TO PODEJSCIE JEST BARDZO GÓWNIARSKIE...WIEC ALBO SKONCZYSZ WYPISYWAC FARMAZONY ALBO NAGONKA NA CIEBIE BEDZIE TRWALA DALEJ PS: SKASUJ TE K U R W A Z.J.E.B.A.N.E ZDJECIE...NIE UWAZASZ ZE JEST TROCHE ZA DUZE??
|
|
Nie używa się Caps Lock-u ![]()
|
|
jak widac wyzehj czasami sie uzywa... w chwilach podnioslych i waznych ;P
|
|
cos czuje ze obrazek w podpisie ptysia bedzie tak czesto ogladany przez nas, ze moze sie wbic na nasza psychike w sposob nieodwracalny:> ![]()
|
|
Kto z kim przystaje takim sie staje. Ptysia do książki! Dzieciństwo to wiek nauki w szkole a nie na forum.
|
|
ZAMKNIJCIE SIE !! co ja wam robie? odczepcie sie odemnie
|
|
Tylko nauka u nauka a nikt nie nauczy swoich dzieci że trzeba szanowac matke i ojca i to ziemie na której się urodziłeś tego nikt nie trzyma na wartości że jak urodziłeś się w Łomży to powineś szanowac to ziemie i ludzi co tu mieszkają i też nie sprzedać tego za żadne piniądze !! ale wam tylko drodzy rodzice szkoła i uczyc się matematyki jak sprzedać wszystko co się ma.
|
|
Misiek-2lo przeszkadza Ci Ptyś ?? bo mi nie, a chociaż żadko tu zaglądam. Znam Ptysia i mam o nim bardzo dobre zdanie. Ptyś to spoko ziomek. PoZdRo DlA kUmAtYcH ... :-)
|
|
O kim tu mowa w tym poście?? Czy chodzi o tego wybitnego naukowca, odkrywcę wielu nowych kontynentów, znanego podróżnika, żywą legendę forum 4lomza.pl - Ptysia91 ?? Jeżeli to o nim mowa, to faktycznie wieeelki to człowiek ! Ja tam nie kumaty, ale jeżeli tak wiele osób twierdzi, że to spoko ziomek, to cuś to mósi znaczyć !!
|
|
No i znów wszystko jasne po powyższej wypowiedzi! :D
|
|
Ryskago, ::::)))
|
|
no i co ze mna bedzie ??
|
|
Ogaksyr, A Ty wiesz, że ja się zastanawiała nad takowym nickiem dla siebie, ale cóż z tego skoro te bph mnie zdemaskuje wszędzie...:( A co to :::::))) oznacza? Czy nie jaki piasek w oczkach? Czy może znowu Szanowny Kolega przeholował w czymsik???
|
|
Nauka w szkole to nie tylko matematyka. Polak na twoje zagadnienia odpowiedż znajdziesz na lekcji religii. Zajrzyj tam napewno warto, gdybyś tam chodził to byś takich wywodów tu nie prowadził. Zamiast tracic czas i denerwować swym deficytem jakijkolwiek wiedzy na tym forum można samemu sie dokształcać poprzez czytanie mądrych książek, chociażby naszych pisarzy : Prus, Sienkiewicz, Krasiński, Kraszewski, Mickiewicz itd. Popytajcie swoich rodziców jakie lektury w ich młodości były obowiązkowe, a jakie dowolne. Byly to pozycje ktore posiadały głebokie wartości i dobrze kształtowały młode osobowości. Gdybyś przeczytał chociażby Placówkę Prusa czy Latarnika Sienkiewicza to nie pisałbyś,,Tylko nauka u nauka a nikt nie nauczy swoich dzieci że trzeba szanowac matke i ojca i to ziemie na której się urodziłeś tego nikt nie trzyma na wartości że jak urodziłeś się w Łomży to powineś szanowac to ziemie i ludzi co tu mieszkają i też nie sprzedać tego za żadne piniądze !! Oczywiście Hary Poter cię tego nie nauczy, ale wszyscy w/w przeze mnie, napewno tak. Także jeślibyś ,,ptysiu,,polaku " i wam podobni chcieli coś się dowiedzieć to biegiem do książki, a nie tu swą pustą jak wawelski dzwon muzgownicą i niecałkiem nawet wprawnymi paluchami to forum zaśmiecać.
|
|
to teraz bedziecie sie tu uczyć.
|
|
Ooooo przepraszam bardzo! Ziko, Dzwon wawelski nie jest pusty, On ma duszę!!
|
|
Ryskago: jak podłączysz się wreszcie w domku pod "sztywne łącze" to Ci swój nick przekażę. Trafi w godne rączki. Specjalnie go wygenerowałem już teraz, aby nie trafił w ręce jakiegoś obcokrajowca, czy innego polaka :))
|
|
Ryskago a jaka ma dusze ? opowiedz cos więcej :D
|
|
Wielce szanowny Panie PTYSIU!Goraco poplecam jako lekture obowiazkowa .I. Krasicki."Bajki".Wersja ilustrowana przez J.M.Szancera.Bardzo pouczajaca lektura.Prosze o komentarz!Pozdrawiam Czytelnik Bajek.
|
|
Przepraszam ale ja lekcji religi to nie mam bo nas uczy pan/i Janucik i ona gadanie nie na temat religi tylko jak chować piwo do plecaka.
|
|
Janucik mnie uczyla :D hahaa :D to jest baba :D jakie jajca byly :D ![]()
|
|
jak kurde berety...jedyny sposob na ptysia to go olac cieplym moczem i nara...moze kiedys znudzi mu sie wieczne siedzenie przed komputerem...wyjdzie wkoncu z domu,troche sie opali,pozna jakas zdzi.rowata hamice z bawelny,zakocha sie,bedzie ja pukal wtedy kiedy nikogo nie bedzie w domu,wkoncu **** mu wpadnie,bedzie sie musial hajtnac,pujdzie do sztumbskiej roboty,bedzue zarabial grosze...szef bedzie sie nad nim znecal i walil go po rogach na hajs bo ptysiu nie umie liczyc...zona zacznie sie puszczac z jego najlepszym "ziomem GRZYBEM91",PTYsiu popadnie w alkocholizm i skonczy pod feniksem zbierajac na bro albo gleborzuta...taka oto niekolorowa przyszlosc sie kroji przed NAJWIEKSZYM IMBECYLEM I STRASZNYM PRZYD.UP.ASEM LOMZYNSKIEGO FORUM, PTYSIEM91 !!!!!!!!!
|
|
Ubawiła mnie bardzo twoja przepowiednia dla ptysia, ale niestety na chwile obecną tylko taka jest jego życiowa perspektywa. Mimo wielu zaleceń do żadnej książki zajrzeć nie ma ochoty. Jestem też bardzo ciekawy jak on twego posta skomentuje. Polak nie traktuj wspomnianej pani Janucik jako jedynej drogi do poznania naszej religii. W księgarni katolickiej jest wiele pozycji dla mlodzieży, które w pełni ci tę wiedzę uzupełnią Swoją drogą to w której szkole ta pani uczy? Jeśli postrzegacie że nauczanie takiej pani jest nie prawidłowe to rodzice winni powiadomić miejscowego ks. proboszcza lub kurię biskupią.
|
|
tesz mnie uczyła pani Januc*k i to nie tak dawno ! Ale złego słowa nie moge powiedzieć (dobrego tesz). Dobroci kobieta. Co wam się nie podobało ?? Uczyć się nie chce to potem zwałka na sorke ?? Ot swołocz jedna :((
|
|
Olać to sieb9ie mozesz spe***
|
|
uuuu widze że Janucik jest słowna nawet na forum 4lomza <gratulacje>
|
|
Oooo! Przeoczyłam temacik... Na stałe łącze szans nie mam - jak spłacę kredyt remontowy za trzy lata, to wtedy może pomyślimy... :D. Póki co, jeno garb rośnie :DDDD A poza tym jakże by to było, gdyby matka dzieciom przy komputerze przesiadywała?? Byłoby to karygodne!!
|
|
ale tak to ptysiek to fajny gość. Dajmy mu już spokój!!!
|
|
no dajci mi spokój.
|
|
ptysiu91 zjedz kope. ![]()
|
|
ptysiu jestes gwiazda... :> ![]()
|
|
no bynamiej
|
|
Temat Ptysia posiada jak na te forum bardzo duzo postów. Nie docviekamdłuższych czy krótszych ale ma :) Pozdro :)
|
|
Oj sie narobilo ze hoho i co będzie ?
|
|
Ptysiu, ja Ci mówię, nie igraj z ogniem...:)
|
|
Ja nie igram z ogniem
|
|
jaaaaaasne! po co komentujesz?! nie wiesz ze milczenie jest złotem?!?!?! Na co KoMu DzIś WczOrAjSzA mIłoŚĆ?! nA Co kOmU dZiŚ wCZoRaJsZy sEn?!
|
|
co z nim zrobimy???? jedyne ciastko po napoleonce , ktore mi smakuje
|
|
tak wlasnie z ptysia zjdam , najpierw czupek
|
|
uuuuuuuuu ![]()
|
|
Słucham ?
|
|
hahaha , ja pier... jaki stary temat xD co z ptysiem zrobić zjeść lub walcem przejechać bo telefon w gaciach trzyma i nie potrafi odpisać na smsy ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |