Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najgorszy stadion i najgorsza drużyna w Polsce |
jak uważacie gdzie w Polsce jest najgorszy stadion ja stawiam na czeremchę stadion tragedia a boisk beznadziejnych jest sporo np w piątnicy ale dzieki że użtczyli nam boiska do gry wszystko od ligi okregowej tzn stadiony dojazd itp tragedia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najgorszy stadion i najgorsza drużyna w Polsce |
najgorszy stadion jest w Zbójnej; brakuje murawy, trubun, ławek dla rezerwowych, przebieralni, oświetlenia, tablicy wyników, nie wspomnę juz o dojeżdzie
|
|
jak chodziles z kibolami i demolowaliscie stadiony to sie nie dziw teraz
|
|
boisko w Piątnicy beznadziejne? Chyba nigdy nie byles na meczu A, B klasy albo nawet okregowki. Uwazam ze jak na ta lige to stan murawy, trybuny i ogrodzenie jest najbardziej wporzadku. Skoro ŁKS grał tam to widocznie jakies wymogi spełniaja. Nie wiem jak w tym sezonie, ale w poprzedni boisko na Perpie nie mialo podlotu, nawet nie bylo budek dla rezerwy:)
|
|
najgorszy będzie w Łomży
|
|
najgorszy w Łomży cały czas tam jebie a dojazd i parking pierwsza klasa koziol0
|
|
dobrze ze napisałes jak na tą lige bo tylko na tą ligę spełnia normy a ŁKS gdzie miał niby grac lepszy mecz w piątnicy niz granie go z powodu braku boiska na wyjezdzie a na perspektywie no cóż wiadomo jak jest
|
|
wiec nie jest najgorszym stadionem w Polsce w takim razie:) Mogl grac ŁKS przeciez w Kolnie?:) A na meczu w Piatnicy w sobote bylem i nikt nie patrzyl na warunki boiska czy dojazdu... Pobawilismy sie, wygralismy i tyle
|
|
tak ale zauważ że takie boisko sprzyja gosciom i to opinia wielu osób ja również byłem i ciesze sie ze wygralismy ale nastepny mecz z hetmanem tykocin lepiej zagrać byłoby na z18
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |