piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kurier kwiatowy

Witam :) Chciałabym się dowiedzieć czy jest w Łomży jakaś firma, kwiaciarnia zajmująca się wysyłaniem kwiatów za pomocą kuriera ?
Jeśli ktoś z Was wie, to prosiłabym o jakiś zasób informacji na ten temat :)
Z góry dziękuję za odpowiedzi :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kurier kwiatowy

"Storczyk" przy Rondach Hanki Bielickiej

Kwiatki wręczaj osobiście , to ładniej wygląda.

szymonek ma dużo racji.

wiem wiem, ale nie jestem z Łomży, dojeżdżam autobusem gdyż jestem w trakcie robienia prawka i nie dałabym rady takie bukietu sama przywieść autobusem. :P
A zresztą zależy mi na tym by był on świeży no a wiadomo,jazda autobusem temu nie służy. Chciałabym też żeby był on w specjalnym koszu gdyż jest to specjalna okazja a takie w kwiaciarniach rzadko spotykam.

zwracam szacuneczek , nie wiem gdzie są takie kwiatki , może przy byłym szpitalu. Gdzie by one nie były to będzie słono kosztowało.P.

Kwiaciarnia w Kauflandzie, tam działa poczta kwiatowa.

Nie wiem czy nie taniej poprosić o pomoc w dowiezieniu sąsiada;)

Ja zamawialam w kwiaciarni na ks anny. nie daleko witpolu. mila obsluga a za dostawe kwiatow nie zaplacilam ani zlotkowki.

h0jowe forum

szymonek - mam tego świadomość że będzie słono kosztowało, no ale zbliżają się urodziny ważnej dla mnie osoby ( i nie chodzi o żadnego mężczyznę ) no i chciałabym żeby prezent się udał :))
Brzeczyszczykiewicz - wolę nie prosić sąsiada bo to ma być również niespodzianka :))
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :))

praktycznie kazda kwiaciarnia ma dowoz w swojej ofercie.cena dowozu jest uzalezniona od odleglosci gdzie maja byc dostarczone kwiaty i wartosci zamowienia.przy drozszych kwiatach najczesciej dowoz free.wiem bo kilkakrotnie korzystalem z tego typu uslugi.

..........
na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj
gdy spytasz ja , dla kogo ta sukienka
to dla kochasia, krtory poszedl w sina dal

w sina dal, w sina daaaaaaa al, pomaszerowal lewa ,prawa w sina dal

u drzwi u drzwi, jej tatus czysci spluwe
na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj
gdy spytasz ja , na kogo to jest zgube
to na kochasia , ktory poszedl w sina dal

malutka pocztoweczka muzykalna, bez kwiatkow
baaj

W Kauflandzie w zaleznosci od km, ale idzie sie z nimi dogadac, na pewno do 10 km poza Lomze za free dowioza, nie to co w Storczyku np. ze 10 zl na terenie Lomzy, a poza to juz pokazniesza sumka :/

zamawialem raz w kauflandzie i to co piszesz mija sie "troche" z realiami.dowoz nie jest za free, tylko masz go doliczony od razu do ceny kwiatow, wykonanie tez nie powalilo nikogo na kolana.bylo ok, ale w tej cenie zamawialem ladniejsze.nie bede pisal gdzie bo kazdy sam moze ruszyc cztery litery i spytac w kilku kwiaciarniach.30 minut i masz porownanie cen i wyrobow,lomza to nie warszawa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org