Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurier kwiatowy |
Witam :) Chciałabym się dowiedzieć czy jest w Łomży jakaś firma, kwiaciarnia zajmująca się wysyłaniem kwiatów za pomocą kuriera ? Jeśli ktoś z Was wie, to prosiłabym o jakiś zasób informacji na ten temat :) Z góry dziękuję za odpowiedzi :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurier kwiatowy |
"Storczyk" przy Rondach Hanki Bielickiej
|
|
Kwiatki wręczaj osobiście , to ładniej wygląda.
|
|
szymonek ma dużo racji.
|
|
wiem wiem, ale nie jestem z Łomży, dojeżdżam autobusem gdyż jestem w trakcie robienia prawka i nie dałabym rady takie bukietu sama przywieść autobusem. :P A zresztą zależy mi na tym by był on świeży no a wiadomo,jazda autobusem temu nie służy. Chciałabym też żeby był on w specjalnym koszu gdyż jest to specjalna okazja a takie w kwiaciarniach rzadko spotykam.
|
|
zwracam szacuneczek , nie wiem gdzie są takie kwiatki , może przy byłym szpitalu. Gdzie by one nie były to będzie słono kosztowało.P.
|
|
Kwiaciarnia w Kauflandzie, tam działa poczta kwiatowa.
|
|
Nie wiem czy nie taniej poprosić o pomoc w dowiezieniu sąsiada;)
|
|
Ja zamawialam w kwiaciarni na ks anny. nie daleko witpolu. mila obsluga a za dostawe kwiatow nie zaplacilam ani zlotkowki. h0jowe forum
|
|
szymonek - mam tego świadomość że będzie słono kosztowało, no ale zbliżają się urodziny ważnej dla mnie osoby ( i nie chodzi o żadnego mężczyznę ) no i chciałabym żeby prezent się udał :)) Brzeczyszczykiewicz - wolę nie prosić sąsiada bo to ma być również niespodzianka :)) Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :))
|
|
praktycznie kazda kwiaciarnia ma dowoz w swojej ofercie.cena dowozu jest uzalezniona od odleglosci gdzie maja byc dostarczone kwiaty i wartosci zamowienia.przy drozszych kwiatach najczesciej dowoz free.wiem bo kilkakrotnie korzystalem z tego typu uslugi.
|
|
.......... na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj gdy spytasz ja , dla kogo ta sukienka to dla kochasia, krtory poszedl w sina dal w sina dal, w sina daaaaaaa al, pomaszerowal lewa ,prawa w sina dal u drzwi u drzwi, jej tatus czysci spluwe na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj gdy spytasz ja , na kogo to jest zgube to na kochasia , ktory poszedl w sina dal malutka pocztoweczka muzykalna, bez kwiatkow baaj
|
|
W Kauflandzie w zaleznosci od km, ale idzie sie z nimi dogadac, na pewno do 10 km poza Lomze za free dowioza, nie to co w Storczyku np. ze 10 zl na terenie Lomzy, a poza to juz pokazniesza sumka :/
|
|
zamawialem raz w kauflandzie i to co piszesz mija sie "troche" z realiami.dowoz nie jest za free, tylko masz go doliczony od razu do ceny kwiatow, wykonanie tez nie powalilo nikogo na kolana.bylo ok, ale w tej cenie zamawialem ladniejsze.nie bede pisal gdzie bo kazdy sam moze ruszyc cztery litery i spytac w kilku kwiaciarniach.30 minut i masz porownanie cen i wyrobow,lomza to nie warszawa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |