środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Masaż podpowie ktos ?

Witam. interesuje mnie czy jakbym zrobił kurs masażysty i na początku jeździłbym po klientach do ich domu a z czasem otworzyłbym swój gabinet to utrzymałbym sie w naszym mieście z takimi usługami ? jak myslicie? dużo jest tego typu masażystów w mieście? prosze tylko o konkretne odpowiedzi. pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Masaż podpowie ktos ?

wszystko zalezy tez od tego jakiego rodzaje masaze bys wykonywal i w ogole czy robilbys to dobrze

z tego co wiem to jest bodajze pan w ostrolece, ktory wlasnie masuje,wykonuje rozne rodzaje masazu, ale do niego ludzie przyjezdzaja z calej polski i nie dosc ze jest dobry to i dobrze sie ceni i na wizyte u niego trzeba troche poczekac takie sa kolejki, wiec wychodzi na to ze mozna na tym porzadnie zarobic

a co do ilosci tego typu uslug w lomzy to praktycznie w kazdym zakladzie kosmetycznym sa uslugi z zakresu masazu, co do jakosci to sie nie wypowiem bo nie wiem

W Hotelu GROMADA na ul. Rządowej jest najlepsza masażystka.

jestem zainteresowany

Wiktor75(at)10g.pl

Gomez nie kradnij cudzych pomysłów,wymyśl coś swojego.Taki masaż w z dojazdem do klienta już w Łomzy jest

W Bożejewie ma postac taki gabinet niedługo otwarcie

Kurs masażysty..? Myślę że to za mało aby wogóle wykonywać ten zawód. Skończ minimum studium medyczne, znajdź robotę w tym zawodzie, nabierz wprawy i wyrób sobie tzw renomę i dopiero myśl o prywatnych pacjentach/klientach.. Nie takie to proste.. Ale spróbować możesz

podejdz do typa jakiegoś albo najlepiej paru i wyzwij ich wymasują cie za telefon hajs albolepiej nie bierz ze soba :)

...

gomez: Poczytaj dokładnie na temat tego jakie kursy możesz pokończyć. Moi znajomi, aby na początku trochę się rozkręcić w szpitalu wieszali ogłoszenie, że przychodzą na wizyty domowe na masaże. I tanio robili masaże ludziom, którzy stale potrzebują pomocy, tj w ramach rehabilitacji, po wypadkach, ludzie starsi, w śpiączce itp.
Później robili swoje wizytówki i zostawiali w motelach itd, gdzie nie mają salonów masażu itd.
Wielu moich znajomych zarabia w ten sposób pieniążki jakich nie będzie zarabiać większość naszego społeczeństwa. Tylko trzeba się kręcić za pracą, nikt sam się do Ciebie nie zgłosi jak Ciebie nie zna.
Jak jest jakaś tablica ogłoszeń np: w poradni rehabilitacyjnej to powieś ogłoszenie.

Gomez: gdzie zamierzasz zrobić ten kurs i ile on trwa ? Z tego co mi wiadomo to w Policealnej Szkole Ochrony Zdrowia jest ten kierunek, nauka trwa 2 lata. Mnie osobiście interesuje tylko anatomia i zajęcia praktyczne więc wolałbym jednak kurs

wymyśl coś nowego nie kradnij cudzych patentów,taki masaż w łomży jest na Ks.Janusza 11

A czyj to patent niby ? ;-) Bardzo dobrze, że więcej takich ludzi jest, konkurencja większa, jest w czym przebierać itd. A jeżeli ten ktoś z Ks. Janusza 11 jest dobry to choćby było 1000 masażystów w Łomży to nie powinien się bać.

Ja gomezowi życzę, aby mu wyszło z tymi masażami.

potpatrzył u tego z ks.janusza,bo często widzę samochód na ulicy z reklama takiego masażu,a konkurencja pewnia jak najbardziej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org