Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Handra |
Mam handre , kończą się wakacje , kończy się lato , będzie szaro , smutno i ponuro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Handra |
poszukaj sobie kogoś na pocieszenie. wczoraj madziaw szukała na siłę partnera, dziś ty możesz szukać dziewczyny.
|
|
I dziewczyny zdejmą mini :( a założą jeansy, ewentualnie te paskudne getry :/
|
|
No właśnie , handra się powiększa.
|
|
a co zostawią ? gołe tyłki? ty chyba lepiej dla płci brzydkiej!
|
|
hehe
|
|
Brak w was wyrozumiałości a ja cierpię.
|
|
może na pocieszenie ci powiem ,że za rok znów będą wakacje, lato ,
|
|
Do: Szyminek --------- Nie będzie tak żle, znowu przyjdzie lato ; podobno od września lekcja ma trwać 10 min., a przerwa 45. Pod warunkiem, że będziesz pisał: "chandra" a nie z tym błędem, który popełniłeś w temacie ! Głowa do góry! Pozdr.
|
|
O jak dobrze , wylałeś mi miodzik na serce ale handra tak łatwo mi nie odpuści /ps. h czy ch sprawdz w słowniku/
|
|
Właśnie Szymonek, sprawdź ;)
|
|
Do: Szymonek ---------- Wiesz doskonale , że pisze się przez "chandra" , ale Ty lubisz się "handryczyć" - może nawet sam ze sobą ? Będzie dobrze, nie martw się !
|
|
Jak zdrówko, p. Szymonek ? -andra przeszła ? Take easy !
|
|
cezar1. a może to jest nowy i świeży pomysł na stopniowanie. Zamiast mała chandra-=handra, normalna chandra=chandra i bardzo duża chandra=ccchandra. Podoba mi się tak. Krótko i treściwie.Ja mam małą chandrę=handrę i jest mi nadal smutno ale jest sobota i mam nadzieję że chómor będzie lepszy.
|
|
1. chandra = dołek psychiczny, 2. handra = spór, zawiść, zadziorność , złośliwość , 3. powinieneś jeszcze ppospać .
|
|
Nerwy to w konserwy bo inaczej wątroba za szwankuje i wrzody żołądka się narodzą.Idz na spacer.
|
|
.....albo na grzyby bo już są w lesie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |