Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gimnazjum dla dorosłych |
Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy w łomży jest gimnazjum dla dorosłych (najlepiej zaoczne) . Czy ktoś się orientuje w tym temacie? Proszę o pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gimnazjum dla dorosłych |
poszukaj po wsiach
|
|
Gdzieś Ty była jak nawet gimnazjum nie skaczylas???
|
|
a po co gamoniom na stare lata gimnazjum? a wcześniej nie chciało się uczyć?
|
|
wy chyba macie po 10 lat jak tak piszecie idioci! Co wy wiecie o życiu? Myślicie że tylko przez lenistwo można nie skończyć szkoły albo przez głupotę? DEBILE! myślałam że mieszkają tu także normalni ludzie! A wasz poziom i zachowanie świadczy tylko tym ,że i wam przydałoby się jeszcze raz iść do podstawówki! niewychowani.....brak słów. dzięki za pomoc. PF
|
|
Wojska Polskiego 113
|
|
<eveline> nie badz taka nerwowa, na przeciwko statoilu sie dowiedz,albo w byle jakiej szkole zapytaj, powinni wiedziec
|
|
szczebiotka nie bądź taka mądra, bo właśnie chodzi o to ,że łomża jest wsią skoro nie ma tu szkół! ha ja w porównaniu do ciebie jestem z miasta i u mnie są wszystkie szkoły a na pewno już bardziej kulturalni ludzie! Żegnam. widzę , że tu niczego konkretnego się nie dowiem a pisanie głupot nie jest w moim stylu....
|
|
debilem to ty jestes , bo wyzywasz!
|
|
<AczyToWazneKimJesteeem> Z natury jestem cierpliwą osobą i zrównoważoną ale chamstwo jakie panuje na tym forum jednak mnie przerosło. Dzięki za pomoc.
|
|
<szczebiotka> Czy ty wiesz co to jest wyzwisko? opanuj się i uczęszczaj do szkoły :)
|
|
Do: Eweline --------------- Radziłbym zorientować się w szkole przy ul. Polnej (40?) , natomiast wszelkie wyczerpujące informacje otrzymasz (nawet telefonicznie) w Wydz. Kult., Oświaty i Sportu UM w Łomży. W naszym mieście jest wiele szkół o bardzo licznych profilach. Na pewno znajdziesz to, czego szukasz. Powodzenia !
|
|
I byłbym zapomniał : CKZ przy ul. Wojska Polskiego . Dzwoń bezpośrednio do p. Romana Szmita !
|
|
Wojska Polskiego 113 -żółty budynek po lewej stronie jadac na Ostrołęke, (byly dom dziecka), zespol szkol jest i gimnazjum zaoczne dla doroslych
|
|
hahahahahahah malomieszczanstwo panoszy sie ________________ eveline, zlotko kochane, jestes za malenka by ze mna dyskutowac:)
|
|
szczebiotka ! co z tobą? nastepna hrabina, jasnie pani? chyba z koziej wólki!
|
|
dzięki wielkie wszystkim. Mam nadzieję , że znajdę to czego szukam. a co do <szczebiotka> to zakończmy ten temat. nie wiesz jaka jestem, może lepsza od ciebie? Bo zauważyłam ,że inteligencją nie blyszczysz! hm... A jeżeli masz chęć dalej polemizować o poziomie swojej głupoty to zmień temat forum, bo tu jest o gimnazjum , a nie o ludziach wywyższających sie swoim niskim poziomem tolerancji i inteligencji. pa kochana :)
|
|
ajajajjj mielonka
|
|
Wojska Polskiego 113. Naprzeciwko wjazdu na ul. Strażacką. Duży żółty budynek tzw OHP
|
|
w więzieniu moglaś skończyc gimnazjum zamiast targać sie z dziewczynami z celi za wlosy
|
|
dokładnie tam. zawsze możesz poszukać sobie tutaj: http://podlaskie.gimnazja.edubaza.pl/mapa.php?pok=17610&pod=2&c1=10 szczebiotka, dlaczego tak lubisz wkładać ludziom w oko palec w internecie? Dziewczyna zadaje konkretne pytanie a Ty jak zwykle wpierdala sz się ze swoim pustostanem myślowym i niczego do tematu nie wnosisz... cholernie irytująca jesteś......
|
|
szczebiotka- tepa dzido jak zwykle pierdo lisz od rzeczy jak potluczona, robisz z siebie kretynke , chyba ze to ci odpowiada, sadze ze wikszosc ludzi na tym forum ma tobie takie zdanie. idz lepiej wyskrob rodzyny z du.. swojemu panu -do tego sie jedynie nadajesz
|
|
Ludzie na forum jak zwykle w większości niesamowicie pomocni...idzie przywyknąć. Rzeczywiście jest na Wojska Polskiego 113, widziałam reklamę na telebimach w Łomży. Numer telefonu też tam jest, więc możesz spisać. Jeśli nie jesteś z Łomży, to wpisz w wyszukiwarkę "przyjazna szkoła" bo coś takiego było w adresie strony internetowej o ile pamiętam, tam numer pewnie będzie na stronce.
|
|
<profesor> Jeśli chcesz to i ciebie mogę potargać skoro myślisz ,że wszystko wiesz najlepiej! Więzienie to może twój drugi dom , bo nie mój. Tylko ze względu na to ,że nie skończyłam gimnazjum w odpowiednim czasie oznacza ,że jestem kryminalistką i jestem skazana z góry na potępienie? Człowieku weź się w garść i okaż zrozumienie dla drugiego człowieka. Twoja powierzchowność może cię bardzo mylić! Pisałąm już wcześniej,że wypadki chodzą po ludziach i nie każdy ma warunki do dobrego startu w swoim życiu. A tak przy okazji NA NAUKĘ NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO ! Dziękuję wszystkim za pomoc. Nawet tym , którzy uważają sie za lepszych nie widząc siebie... Wszystkie uczynki kiedyś wracają i nadejdzie taki dzień ,że i tobie życzliwy człowieku nikt nie poda ręki gdy będziesz potrzebował pomocy...
|
|
w Żaku, to jest na Al. Legionów w CH 4+;
|
|
gimnazjum niestety w żaku nie ma, to znaczy jest ale nie w Łomży Najbliższe jest w Ostrołęce, jest to gimnazjum zaoczne oraz dzienne dla absolwentów szkoły podstawowej, wiek nie ma znaczenia ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
a to nie wiedziałam,
|
|
Gimnazjum SWEiRP jest zwykłym gimnazjum choć nie wiem czy jakiś regulamin szkoły zabrania osobie dorosłej chodzić do takiego gimnazjum... (trzeba zapytać) z tym ze zapewnie dziwnie by się w nim czuła to w Ostrołęce jest gimnazjum typowo dla osób dorosłych (pełnoletnich) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
ale te na woj. polskiego jest dla dorosłych, było napisane na telebimach, że tryb wieczorowy i zaoczny.
|
|
może coś się zmieniło, a na necie nie ma info warto pójść i zapytać :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
ja mam do ciebie podstawowe pytanie dziewczyno , to cos ty robila zes gimnazjum nie skonczyla hm ? ;)
|
|
wydaje mi sie ze Jański był by dla ciebie dobry ale płatny do ohpów też możęsz iść a sądząc ze podstawówe tylko skończyłeś(aś) to niezłe ziółko z ciebie :) pozdrawiam ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |