poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W jaki sposób ?

W jaki sposób można się wylogować z tego pisowskiego forum ? Proszę o radę .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W jaki sposób ?

pod swoim niemądrym postem masz :"wyloguj"

Tak, ale chodzi mi o wylogowanie w ogóle !

nie wylogowanie a usuniecie konta . nie ma takiej opcji i nie wiem po co usuwac ,poprostu nie uzywasz i tyle...

Do: Londzio
Dzięki za konkretną odpowiedż. Po prostu ten administrator traktuje - nawet przejściowych użytkowników jak klechy i inne pisaki małżeństwo. I nie dostrzegają żadnej różnicy !

Mam problen z Oplem Astrą 1.6 z gazen

Mój Opel Astra 1.6 70KM. 98r.dojeżdzając do skrzyzowania albo do swiatel,jak wyłączam bieg i hamuję to zchodzac z obrotów gasnie.Mam załozony zwykły gaz.Na postoju chodzi dobrze.Co trzeba zrobic jak podkręcic obroty. Chodzi na obrotach w granicach 600-700.ma reduktor BRC.W którą stronę kręcic srubką. Dziekuje za podpowiedz.

w prawą

Gdyby była możliwość likwidacji konta, to pewnie ktoś mógłby założyć identyczne i pisać jako Ty. Może to jednak dobrze. Przecież wysta
rczy tego konta nie używać i po sprawie :-)

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org