Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Norbi w nowym klubie Unikat |
Słyszał ktoś że tam gdzie było kiedyś Metro będzie teraz nowy klub Unikat, podobno ma być Norbi to prawda??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Norbi w nowym klubie Unikat |
w lomzy nigdy nie bylo metra,chyba ze chodzi ci o szalet na zambrowskim rynku zwany "metrem",ale koncert tam?troche smierdzi
|
|
prawda
|
|
Norbi? to nie można kogoś zaprosić kto choć deko ma głosu i potrafi śpiewać.
|
|
Janek otwiera wkoncu sonki i kebaby??
|
|
tak przynajmniej mówią w ogło puszczanym w stacji radiowej nie powiem jakiej, otwarcie w piątek. ale znając życie będzie kupa małolatów. łomża schodzi na psy, chce się gdzieś wybrać ze znajomkami ale gdzie się nie ruszę to małolaty, jama to totalne dno a amnesja to prawie jak spotkanie z ciociami po latach. choć popieram spr dowodzików :) innych wiadomosci nie podaj np ile wjazd itp. hehe może w sob oblookam ten UNIKAT ;P to Wam opowiem;) annnnn:)
|
|
hehe szukam czy jest cos na necie i jedyne co znalazłam to rozkład jazdy koncertów NorBieGo ;p : i jest łomża club unikat 20.08.2010 http://www.norbi.com.pl/news.php nic więcej nie znalazłam;) annnnn:)
|
|
http://www.eastfashion.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=467 start w piątek o 20 cena biletu 15zł
|
|
15 zł ? tylko dobrą ochronę niech wynajmą, najlepiej jakiś rencistów i emerytów
|
|
jak dla mnie najlepszy club w łomży to amnesia nie wpuszczają tam bez rezerwacji za dużo osób i jak nie masz 21 to nie wejdziesz czyli dzieciarni nie ma tak jak w yamie i nie jest tak tłoczno. Pełna kultura. Swietnie by było aby ten nowy club nie okazal sie jednym wielkim niewypałem ponieważ mieszkam blisko i extra by było mieć fajny club pod domem praktycznie.... ale norbi już mnie odstraszył mogli by zaprosic np Kalwi & Remi lub Roberta M
|
|
z klubami , juz dawno dalam sobie na luz, mile chwile mozna spedzic w barze pod grusza na sikorskiego
|
|
a gzie ten klub unikat sie zajduje
|
|
na sikorskiego w barze hahaha nioomk co komu pasuje ;p fakt jama zeszła na psy, ale co do amnesji to też mam pewne wątpliwości a ultimatum jest tam co metro, piwnica lub okey za gośką na al. legionów lub jak kto woli obok centrum chińskiego obok rynku ;p
|
|
przepraszam, pomyliłam się chodziło mi o unikat a nie ultimatum ;p:]
|
|
Un ultimatum (en latin, dernière chose) est une exigence définitive formulée par une entité, un groupe ou une personne à l’encontre de la partie adverse, dont l’accomplissement est requis à l’intérieur d’un délai spécifique et qui s’accompagne d’une menace implicite ou explicite en cas de non-exécution. Un ultimatum est généralement une demande finale qui fait suite à une série de requêtes. En tant que tel, le délai fixé est habituellement court, et l’exigence est considérée comme n’étant pas négociable. La menace qui accompagne un ultimatum peut varier en fonction de la nature de la demande et des circonstances. Par exemple : en diplomatie, la menace d’une déclaration de guerre, de la prise d’autres actions militaires, de l’imposition de sanctions telles que des restrictions commerciales ou des embargos. Un ultimatum célèbre est celui émis par les puissances alliées à l'intention de l'empire du Japon lors de la conférence de Potsdam en 1945. lors d’un kidnapping, la menace par les kidnappeurs de tuer les otages, ou par les autorités, de récupérer ces derniers par la force. po polsku Ultimatum – w prawie międzynarodowym żądanie jednego państwa wobec drugiego spełnienia określonych warunków w określonym czasie pod groźbą wojny. Ultimatum stawia się zwykle w sytuacji, gdy zawodzą zwykłe metody nacisku dyplomatycznego. Strona, wobec której wysunięto ultimatum, często ustępuje pod jego naciskiem, choć nie zawsze. Przykładem ultimatum, którego niespełnienie doprowadziło do wybuchu wojny były żądania wysunięte 23 lipca 1914 roku przez Austro-Węgry wobec Serbii po zabójstwie arcyksięcia Franciszka Ferdynanda. Mając za sobą oparcie Rosji Serbia spełniła jedynie część żądań austriackich co stało się pretekstem do wypowiedzenia jej wojny, która przerodziła się w I wojnę światową. Niespełnienie przez Irak ultimatum Rady Bezpieczeństwa ONZ z 29 listopada 1990 roku w sprawie wycofania wojsk z Kuwejtu stało się oficjalną przyczyną I wojny nad Zatoką Perską. Przykład pozytywnego działania ultimatum to wysunięte 17 marca 1938 roku przez Polskę wobec Litwy żądanie nawiązania normalnych stosunków dyplomatycznych - ultimatum przyjęto 19 marca (zobacz: Polskie ultimatum wobec Litwy). Potocznie ultimatum oznacza wysunięcie żądań, których niespełnienie pociągnie za sobą dramatyczne następstwa. Źródło „http://pl.wikipedia.org/wiki/Ultimatum” Kategoria: Prawo konfliktów zbrojnych dziwna nazwa jak dla klubu ,w ktorym mozna zabawic sie
|
|
nie wiem czy tam mozna tanczyc????????????
|
|
nie lubie jak muzyka oglusza, czlowiek nie moze porozmawiac
|
|
budowal sie chyba ze 3 lata, to musi byc prawdziwy unikat :D
|
|
dajcie spokój banda ***** znów cos otworzyła wrzucie na luz
|
|
Jejku coś sie zaczyna dziać i zaraz znowu domysły i nie wiadomo co. Chyba lepiej jak coś się dzieje tak niż, na otwarcie lokalu pokaz mody i występ Norbiego za 15 zł to dużo ? Napewno przyjdą 16 17 i 18 krytykować zawsze dobrze i narzekać ale ruszyć swoje 4 litery to już ciężko. Osobiście myślę że miejsce jest z lekka spalone ale z czystej ciekawości się przejdę a nóż widelec będzie fajnie
|
|
jak nic nie ma to źle, a jak już coś się zacznie dziać - coś nowego się otworzy to jeszcze gorzej
|
|
Faktycznie Norbi może i nie jest najlepszym pomysłem, dobrze że chociaż cokolwiek się dzieje
|
|
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama dziatwa tam bedzie przebywac
|
|
tak!!!!!!!!!!
|
|
Gruby lubi się bawić to może i o knajpę zadba jak należy, ma sporo doświadczenia jako klient, teraz musi ta wiedzę wykorzystać jak należy :-) Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
i znowu będzie gdzie sobie po ryjach dawać, w końcu, dawno tego nie było
|
|
Wybiera się ktoś na otwarcie tego klubu? Gdzie można rezerwację zrobić?????????
|
|
będzie to samo co wczesniej, póki nie wprowadzą jakiś zasad. Np. pow 21 roku zycia wstęp.
|
|
Bez dowodu podobno sie nie wejdzie i selekcja podobno też ma być
|
|
Lepiej wybrać się do Klubu Prognozy w Białegostoku xD
|
|
a jak założę fajowy dres taki jak w Mtv mają to mnie wpuszczą ??
|
|
no i jak wrażenia z nowego klubu bo słyszałem że jak zwykle z dużej chmury mały deszcz czyli lipa?
|
|
znajomi byli, weszli i wyszli :D towarzystwo? kto byl ten wie :)
|
|
Klub dobrze rokuje, sporo miejsca do tańca, ja tam małolatów nie widziałam, sama byłam świadkiem lekkiej selekcji rozbawionej młodzieży, muzyka spoko. Unikat to nowe miejsce więc trzeba dać mu szansę, myślę że z czasem wyrobi sobie renomę, w końcu nie od razu Rzym zbudowano. Dobrze że coś sie ruszyło w tej naszej Łomży zastygłej bo ile czasu życie towarzyskie może się kręcić wokół jednej yamy??? Miejsce daje nam możliwosci a co tam sie będzie działo zależy w dużej mierze od nas więc nie ma co się zastanawiać tylko zbierać sprawdzone towarzystwo i do Unikatu już w piątek.
|
|
i po to zalozylas konto?
|
|
Soho a Ty który odłam konkurencji reprezentujesz ? Było otwarcie - udane otwarcie, bez malolatów, bojek i napinaczy (ukłon w strone ochrony), była profesjonalna i miła obsługa obsługa przy barze, profesjonalnie przygotowane drinki (ukłon w stronę barmanek i barmana), był pokaz mody - udany pokaz mody a nie folklor ze Starego Rynku (ukłon w stronę organizatorów), był koncete Norbiego - udany koncert, świetny kontakt z publicznoscią (ukłon w stronę Norbiego), no i byłem ja (ukłon w sytrone tych co mnie napili - nie chcę Was znać bo dopiero wróciłem do domu a jutro trzeba do roboty wstać)
|
|
Super, ze twiera sie cos nowego tylko mam nadzieje, ze ta ochrona, selekcja i dowodziki nie byly tylko jednorazowe z okazji Norbiego...jesli nie bedzie tam dzieciarni, czyli gowniarzy ponizej 21 roku zycia to klub sie wybije, bo jesli beda stawiali tylko na zarobek z malolatow to poplyna tak samo szybko jak inne dyskoteki w Łomzy.
|
|
Soho, założyłam konto żeby wyrazić swoją opinię czy Ci sie ona podoba czy nie, Kola zapytała więc odpowiadam, jeśli Tobie to miejsce nie pasuje to nie chodź, Twoją opinię już znamy
|
|
zapytałem bo nie byłem a chcę się wybrać. Od znajomych słyszałem że większość ludzi wyszło z Unikatu po 12 i przenieśli się do yamy bo była lipa a zresztą i ochrona z Unikatu bawiła się w yamie po 2 to na dobrą zabawę szybko się coś skończyło?
|
|
Fakt, ale moim zdaniem to dlatego że bez rezerwacji nikt nie wszedł a jak sie okazało rezerwacje szybko pozajmowali Ci ktorzy chcieli zobaczyc Norbiego, zmył sie Norbi zmyli sie goście bo muzyka Dj'a im widocznie nie odpowiadała, nie ma co ukrywac to nie to samo co Norbi
|
|
buahahah, no tak, gwiazda!
|
|
własnie mialam na mysli cos wrecz odwrotnego
|