Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sale na wesele . |
Witam, Chciałbym poznać Wasze opinie na temat sal weselnych - interesuje mnie głownie obsługa i jedzenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sale na wesele . |
zdecydowanie w Jedwabnem (Parkowa)- sala bardzo ładna, jedzenia dużo i bardzo smaczne, obsługa przesympatyczna, ogólnie same pozytywne wrażenia. mam porównanie z Fadomem, Polonezem i Nowogrodem, te 2 miejsca ostatnie - odradzam
|
|
Mnie bardziej interesują sale bliżej Łomży.Ale dziękuje za opinie.
|
|
byłam kilka razy na weselu w sali w budach czarnockich - jedzenie smaczne, miła obsługa, w jędrusiowej zagrodzie byłam dwa razy - zimą i latem - latem gorąco klimatyzacja nie dawała rady i ciekło po ścianach, jedzenie takie sobie, pod topolami - jedzenie smaczne, obsługa też dobra; w zbyszku - jedzenie niezbyt mi smakowało, obsługa miła; w pasjonacie w Nowogrodzie takie sobie jedzenie i obsługa; w sali w Janowie- smaczne jedzenie i fajna obsługa (ale chyba właściciel się zmienił)
|
|
przy tym nowym cmentarzu,wszystko na skale europejska, nie mozna sie powstydzic i smialo zapraszac gosci z zagranicy, czasami tylko pod ich gust wesela sa przygotowywane
|
|
ja polecam sale weselna w Turosli duza sala jak sie nie myle miesci ok 280 gosci mila obsluga smaczne jedzenie
|
|
a w Kadzyniu?????????slyszalam , ze dobra???
|
|
zastanów się jeszcze czy warto popełniać ten błąd i brać ślub! lepiej być woooooolnym!!!!!!!1
|
|
polecam sale w piatnicy na 200 osób sala elegancja francja i jeszcze jedna jest w kolnie i nie drogo za osobe tylko 75 zł i ful wypas obsługa miła
|
|
odradzam korone definitywnie
|
|
wesela nie sa w modzie, moze cos na styl francuski, odlotowa podroz poslubna?????
|
|
a gdzie bakietki, rogalik do kawy no i sex po francusku a ty szczebiotka nawet nie wierz co to jest moda co to jest styl co toj est podroz. ty jestes nikim tylko mącicielem na ty forum. jesteś starszą osobą i takie pisanie to jest wstyd zajmij sie swoimi dziecmi jesli faktycznie je masz. wstyd.
|
|
eeeeeeeeeeeekoles, co za duzo to nie zdrowo rozumiesz czy mam rodzine czy nie to moja sprawa, i zapewniam cie , ze moje dziecko chodzi do katolickiej francuskiej szkoly , ktora jest jedna z lepszych we francji w wynikach maturalnych co do sexu, kazdy ma swoje upodobania i slabosci
|
|
a wiec jestes matka i dajesz taki przyklad swojemu dziecku piszac na ty forum takie zeczy. nie wiem jaką twoje dziecko by mialo minę jak by się dowiedzialo co ty wypisujesz na tym forum. wstyd.
|
|
mam do niej a ona do mnie bezgraniczne zaufanie, i zostaw mnie w spokoju
|
|
nigdy cie nie zostawie w spokoju dopuki ty nie zostawisz w spokoju to forum.chyba ze zaczniesz byc normalna i bedziesz dyskutowala na rozne tematy jak cywilizowany czlowiek. zajmij sie swoim dzieckiem a nie pieprzeniem glupot na tym foru.wstyd miec taka matkie.
|
|
napisz domnie jak bedziesz mial duzyster OK
|
|
Amadeus albo Konarzyce ;)
|
|
a w konarzycach gdzie jest ta sala?
|
|
Ja nie polecam Rysia (małej sali z lustrami, nie wiem jak jest na dużej) 1. Owoców minimum-chyba, że pokrojenie kiwi w ósemki, pomarańczy i grejfruta w pasterki, które po godzinie są suche i ułożenie tego na tacy kogoś sadysfakcjonuje-nie ma sprawy (dla mnie owoc na wesele to zawsze kojarzony był z wingronami, nektarynkami i bananami, ale na pewno nie plasterkiem pomarańczy!!).Dodam, że podaja tak w sezonie letnim-kiedy owoce nie są nadzwyczaj drogie. 2. Ostrożnie z umawianiem się co do menu, cen dań gorących, dekoracji, pokoi. Podaje przykład. Pytam ile kosztuje wynajęcie pokoju dla gości weselnych, słysze odpowiedź 35 zł. Zatem rezerwuję pokój dla 2 osób. Przy rozliczeniu okazuje się, że cena 35 zł obowiązuje przy rezerwacji całego hotelu, a ja muszę zapłacić 45 zł od osoby. 3. Podają minimum jedzenia-jak na przykład frytki, przecież to nie czarny kawior, żeby żałować kartofla na stół?Na prosbę o dokładkę-obsługa przytaknęła, że zaraz przyniosa i na tym się skończyło. szefowa tylko z wyrzutem przy rozlczeniu wyszła, że trzeba było jej powiedzieć- jak widziano ją dosłownie raz na sali jak światło gasiła. No trudno, żeby latać i szukac szefowej bo frytek za mało dali-a przeciez to na "oko" się daje, ale jak widać za mało. Na jednym ze stołów w ogóle nie podano daia ciepłego. Ogólnie sala ładna, strojna, jedzenie smaczne i ciepłe, podawane dość szybko. Jednakże zachowanie szefowej na słowo krytyki, chociażby na temat podania owoców, zostawia wiele do życznia. 2 lata temu wszystko miało ręce i nogi i wszystkiego było full, tak teraz... Samo zachowanie pozstawiło wiele do zyczenia. Pomijam fakt, że rachunku do dzis nie otrzymałam, choć trzykrotnie sie upominałam. Ostrzegam przed wszelkimi niedomówieniami sprawach organizacyjych i nie tylko w Rysiu, ale w innych salach również. Czasem warto tez krytycznie podejśc do własnego wesela, żeby ini wiedzieli na co zwrócic uwagę.
|
|
witam szczerze nie polecam rysia tylko i wylacznie ze wzgledu na szefowa. to prawda co pisza obiecuje wiele a puzniej jest inaczej. kiedy ktos probuje walczyc o swoje to pokazuje swoje prawdziwe oblicze a dokladnie ze jest osoba wulgarna bez grosza rozumu potrafi nawyzywac klijenta za to ze chce powiedziec to co mysli . Dla mnie jest to osoba wogole bez kultury i klasy ktora powinna siedziec w domu a nie prowadzic interes . Co do jedzenia i obslugi wszystko na najwyzszym poziomie . jedzenie bardzo smaczne gorace i podane w odpowiednim czasie .
|
|
nie polecam sali w Kisielnicy. malo jedzenia i sa to dania podstawowe typu kotlet schabowy i kurczak.
|
|
baka ? to i wieczór kawalerski można zorganizować niedaleko ;) Jędrusiowa Zagroda . Polecam ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
jędrusiowa zagroda to buraki!
|
|
szczerbinka wesela byly i sa chyba ze w francji sa duze benefity to i moda uciekła haaaaaaaaaaaaaaaaa a podroz poslubno to mm co miesiac nieudacznico losu
|
|
officzek zamknij dupe !!!! ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |