Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
spiew na slubie |
Witam mam pytanie czy znacie kogos kto spiewa na slubach w kosciele?? Jezeli tak to prosze o jakies namiary na takie osoby?? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: spiew na slubie |
Niestety namiarów nie posiadam, ale byłam kilka lat temu na ślubie u Ojców Kapucynów, bardzo ładnie śpiewała tam pewna pani. Może warto przejść się do Ojców i dopytać?:) _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
Nikt tak pięknie Ci nie zaśpiewa "awe ma ryja: jak Jasio Śmietana:)
|
|
NAJPIĘKNIEJ TO PAN MAREK JAGIELSKI CHÓRZYSTA Z KATEDRY
|
|
mam kolezanke która zawsze spiewa na slubach u naszych znajomych,ma piekny glos i zawsze kazdy jest zadowolony,w ta sobote tez bedzie spiewala u ojców kapucynów,godziny niestety nie pamietam. pozdrawiam
|
|
Masz racje Ciborek ze Marek Jagelski pięknie śpiewa na slubach rozne piosenki.to nie sopran on śpiewa barytonem
|
|
Znam chór pod nazwą Misericordiae Vox przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży! Pięknie śpiewa na cztery głosy, również na ślubach!
|
|
na jeden glos, i pieknie wyciaga , jeden pan nie pamietam nazwiska, ale spiewa slicznie :..daj buzi daj.., tylko ta piosenka nie nadaje sie do kosciola na slub, przykro ale nic innego nie pamietam:)
|
|
pan mlody,gdy sie zorientuje co zrobil, zaspiewa baranim glosem.
|
|
koscioly juz nie sa w modzie, naprawde to tylko na popis, zeby ludzie nic nie powiedzieli, lepiej zainwestowac w jakis wyjazd za granice O!
|
|
Moja koleżanka ślicznie śpiewa, daj maila to ci dam numer do niej.
|
|
potwierdzam Pan Marek Jagielski spiewa pieknie i ma silny mocny glos co ja gadam glosisko
|
|
Ja znam świetny kwartet, śpiewają na ślubach i na mszach w kościele w Krakowie. Śpiewają na głosy śpiewy dominikańskie albo kanony taize, świetnie im to wychodzi. Dam namiary : dokarola@o2.pl ..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |