wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
spiew na slubie

Witam mam pytanie czy znacie kogos kto spiewa na slubach w kosciele?? Jezeli tak to prosze o jakies namiary na takie osoby?? Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: spiew na slubie

Niestety namiarów nie posiadam, ale byłam kilka lat temu na ślubie u Ojców Kapucynów, bardzo ładnie śpiewała tam pewna pani. Może warto przejść się do Ojców i dopytać?:)

Ale to tylko moje zdanie :)

Nikt tak pięknie Ci nie zaśpiewa "awe ma ryja: jak Jasio Śmietana:)

NAJPIĘKNIEJ TO PAN MAREK JAGIELSKI CHÓRZYSTA Z KATEDRY

mam kolezanke która zawsze spiewa na slubach u naszych znajomych,ma piekny glos i zawsze kazdy jest zadowolony,w ta sobote tez bedzie spiewala u ojców kapucynów,godziny niestety nie pamietam.
pozdrawiam

Masz racje Ciborek ze Marek Jagelski pięknie śpiewa na slubach rozne piosenki.to nie sopran on śpiewa barytonem

Znam chór pod nazwą Misericordiae Vox przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży! Pięknie śpiewa na cztery głosy, również na ślubach!

na jeden glos, i pieknie wyciaga , jeden pan nie pamietam nazwiska, ale spiewa slicznie :..daj buzi daj.., tylko ta piosenka nie nadaje sie do kosciola na slub, przykro ale nic innego nie pamietam:)

pan mlody,gdy sie zorientuje co zrobil, zaspiewa baranim glosem.

koscioly juz nie sa w modzie, naprawde to tylko na popis, zeby ludzie nic nie powiedzieli,
lepiej zainwestowac w jakis wyjazd za granice O!

Moja koleżanka ślicznie śpiewa, daj maila to ci dam numer do niej.

potwierdzam Pan Marek Jagielski spiewa pieknie i ma silny mocny glos co ja gadam glosisko

Ja znam świetny kwartet, śpiewają na ślubach i na mszach w kościele w Krakowie. Śpiewają na głosy śpiewy dominikańskie albo kanony taize, świetnie im to wychodzi. Dam namiary : dokarola@o2.pl

..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org