Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolczyk ;) |
witam ! chcialabym sie dowiedziec gdzie tanio i dobrze mozna przekluc pepek ?... za wszelkie info dziekuje ;) pzdr ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolczyk ;) |
ja robilam jakies 8 lat temu na ul.dlugiej i zaplacilam 80zł,nie wiem czy wogole jeszcze teb gabinet istnieje ale mysle ze cena sie nie zmienila,chociaz nie chce wprowadzac w blad. pozdrawiam
|
|
ja osobiście nie mam dobrych wspomnień jeśli chodzi o przekuwanie w gabinecie na długiej. zdecydowanie lepiej znaleźć piercera, który ma pojęcie i doświadczenie w przekuwaniu, a nie chodzić do pań kosmetyczek, które na dobrą sprawę nie powinny się za to brać.
|
|
Hmmm Jak moja Żęszyna robiła se kolczyk w odbycie to na Prusa 8 bardzo dobry fachowiec
|
|
wy wszyscy *******.ca dostaliscie na punkcie tych kolczykow, wiecie co to wyszukiwarka tępe laseczki? ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Trzeba uważać żeby brzucha na przebili na wylot.
|
|
Hej w Intercosmeticu na ul.Wyszynskiego dobrze robia ale ceny nie pamietam chyba 100 zl z ich kolczykiem
|
|
crank nie do ciebie bylo pytanie wiec zamilcz ! dzieki kobietki za wszelkie info ;) pzdr ;]
|
|
a ty sie naucz korzystac z wyszukiwarki pustaku ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Ja sobie przekłuwałam na długiej i nie moge narzekać. Co prawda było to jakieś 4 lata temu ale śmiało moge polecić to kosmetyczke Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
crank ma racje przeciez to sie robi juz żałosne ciezko ci bylo zajrzec na wczesniejsze tematy tylko musialas zakladac nowy?
|
|
no i ....? chcialam to zalozylam nie podoba sie czytac nie musisz tyle ... pf dzieci słońca
|
|
sama jestes jak te dziecko slonca a na dodatek leniwa jak cho.lera ciezko poszukac tematu tylko lepiej zasmiecac forum coraz to nowszymi glupotami
|
|
po to to jest zeby zakladac nowe bd cchiala to i 20 nowych zaloze i h** ci do tego
|
|
ewcia sto% racji je.bać typiary nieszkolone co nie wiedzą ocb idź marta na statoil słyszałam że tam szukają dobrej pompy nadajesz się opytmalnie ehehe ;]
|
|
marta_a - ustąpmy tym tępakom, nie warto :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
nie wnikaj jak rozmowa ciebie nie dotyczy ! pf co za ludzie
|
|
wiedziałam ze sie paniusia jeszcze odezwie, niestety iloraz jej inteligencji pozwala tylko na denne "pf" :) bede wnikala ile mi sie tylko podoba, chociazby na zlosc tobie. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
nie bede rozmawiac z ludzmi nie na moim poziomie zegnam
|
|
pochlebiasz mi mówiąc, że nie jestem na twoim poziomie :) w tym jednym muszę przyznać ci rację :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |