piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gratulacje dla Bronka

Byłem -głosowałem i gatuluje, koniec ery Kaczyńskich i prawicowego faszyzmu

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gratulacje dla Bronka

Jeszcze zapłaczecie... Obecnie Prezydent jako osoba dla mnie nie istnieje.

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Wiadomo przecież, że nikt nie głosował na Komorowskiego, bo uważa, że będzie dobrym prezydentem. Głosy na niego oddali ludzie zarażeni (dzięki mediom komercyjnym TVN. Wyborcza) kaczyzmem. Nawet gdyby PO wystawiła Palikota, czy innego nieudacznika, to zdobyłby tyle samo głosów. Napewno więc nie wygrał Komorowski, tylko choroba zwana "kaczyzm".
Na Kaczyńskiego zaś głosowali ludzie dlatego, że uważają go za wielkiego męża stanu, gorącego patriotę, wierzą w jego uczciwość i szlachetność.

Józef

Dokladnie...oj bieda nam teraz bedzie...zobaczycie...

Ani jeden ani drugi nie nadawali się na prezydenta ,ale z obojga złego mniejszym złem był by kaczyński .

ale fajnie i hu..j hajsu niebedzie kur..wa przez tego smiecia bronka

hmmm wg. jego "umyslu" i polityki :" jak to nie maja pieniedzy, skoro ja mam?"
Wiec, albo przez te 5 lat nie zmieni sie nic... albo plakac i wyjezdzac beda wszyscy, bez wyjatku:)

teraz juz wszystko bedzie przechodzi...chore pmysly donaldzia..wszystko splynie na nas ale juz zaden debil nie powie ze to pis ze tamto pis....teraz wszystko po

xxx

Polska popełniła gigantyczny błąd ... Teraz PO ma w rękach 100% władzy ... Już nikt im nie stanie na drodze , zrobią to co zechcą ... Przez te 5 lat będą działy się "cuda" Bronka i Donalda ... "komercjalizacja" = prywatyzacja = Polska na sprzedaż - zapewne tego chcieliście ... Brawo!

P.S Ja kłamcom mówię stanowcze "nie" ... Już jeden z PO naobiecywał Irlandię ... dziękuję bardzo

Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!

dla Bronka PIONKA (TUSKIEGO)

koziol0

"Wiadomo przecież, że nikt nie głosował na Komorowskiego, bo uważa, że będzie dobrym prezydentem. Głosy na niego oddali ludzie zarażeni (dzięki mediom komercyjnym TVN. Wyborcza) kaczyzmem. Nawet gdyby PO wystawiła Palikota, czy innego nieudacznika, to zdobyłby tyle samo głosów. Napewno więc nie wygrał Komorowski, tylko choroba zwana "kaczyzm".
Na Kaczyńskiego zaś głosowali ludzie dlatego, że uważają go za wielkiego męża stanu, gorącego patriotę, wierzą w jego uczciwość i szlachetność."

Podpisuję się pod tym obiema rękoma!

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Ludzie, ale wyluzujcie. Co by Wam Jarek zmienił? Dzisiaj, jak przegrał, to jest mężem stanu, a jak by wygrał, to by tym mężem stanu nie był, tak jak Jego brat za życia. Dopiero jak zgninął, to wrócił w trumnie jako bohater, itp. itd., a tak się wszyscy z Niego śmiali za życia - taka prawda.
PO objęło całą władzę i pożyjemy zobaczymy, a tu od razu lament jak to będzie źle! Ilu z Was już przeżyło całkowite rządy PO, bo ja jeszcze ani jednego dnia! Właśnie teraz mają czas, na pokazanie na co ich stać, bo już nie zwalą winy na to, że prezydent im wetuje. Zmiany są potrzebne, a to jest dopiero prawdziwa zmiana, bo jak by Jarek został prezydentem, to by się nadal stara śpiewka ciągnęła i przekrzykiwanie na linii PiS-PO. On sam by tu za wiele nie pozmieniał, bo rząd rządzi i wymyśla ustawy, a On może je jedynie zablokować, albo poprzeć. PO ma władzę i czas aby się wykazali i spełnili obietnice, a teraz mają niepowtarzalny moment do tego. Rozliczymy ich w najbliższych wyborach za 1,5 roku. Oni teraz będą sral.i żarem, żeby spełnić swoje obietnice, bo za 1,5 roku, może ich nie być! A czy Kaczyński, czy Komorowski prezydentem, to i tak przez dłuuuuugi czas w portfelu Wam się sytuacja ani nie poprawi, ani nie pogorszy, z Tą różnicą i plusem dla Bronka, że tak jak pisałem wyżej, PO jak ma "SWOJEGO" prezydenta, to ma czas pokazać, że nie są mocni tylko w gębie!

Józek - Komorowski, to były Marszałek sejmu, osoba pełniąca funkcję prezydenta, w przypadku np. Jego śmierci. PO nie wystawiło Komorowskiego, to był Jego obowiązek startować w wyborach, bo co to byłby za marszałek, jak by tak w głębi duszy bał się prezydentury, mimo iż funkcja marszałka sejmu stawiała Go w roli "wiceprezydenta" kraju. Także gadki o kandydaturze Palikota, można porównać do znanego przysłowia: "GDYBY babcia miała wąsy..."

Wszyscy na mecz!

Pis-owskie mendy płączą hahaha nie no jakby jarek zwyciężył to normalnie raj by był napewno - pierdolnijcie sie w te puste kaczaste łby -co on by zmieni NIC nadal byli byśmy nikim za granica - patryjota???? chyba chory na władze karakan bez rodziny !!!

szpenio - człenio!!!!

tak tak Kaczor by Wam zaraz nadawal ciekawe z czego, ciesze sie ze wygral Bronek przynajmniej nie skloci Polski z wszystkimi a Kaczory co nie mialy calej wladzy w rekach brat prezydent a on premier i co dobrego zrobili nic

Jak to co zrobili?Lepperrro wice premierem Ha Ha Ha.Pomimo mojego młodego wieku śmiać mi się chce z tych staruszków co lecą głosować na osoby nie mające pojęcia o funkcjonowaniu rządu.
Kolejny?Giertych.Typ ,który całe swoje przegrane dzieciństwo chciał zamienić na ostrą walkę z młodzieżą.
Chore poglądy Kaczyńskich zawsze mnie irytowały.Tak samo jak ich wyznawcy.Jedyne argumenty to Kaczyński -Patriota.Wyjedź jeden z drugim za granicę.Przejdź szkołę życia i jak wrócisz to będziesz dopiero patryjotą.
Dziwie się ludziom ,którzy nigdy nie ryzykują.Ryzykując nigdy nie popełniasz błędu.Bo albo czegoś to Cię nauczy ,albo zyskasz.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

"Wyjedź jeden z drugim za granicę.Przejdź szkołę życia i jak wrócisz to będziesz dopiero patryjotą"

wow!!! gratuluje koles patryjotyzmu...jezeli twoim zdaniem wyjazd z tego kraju zeby dopierdalac za 50% u obcych jest patryjotyzmem to gratuluje szympansiego rozumu

xxx

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org