środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dorabianie lakieru smochcodowego

Witam potrzebuje dorobienia lakieru samochodowego pod kolor w Łomży znajdę gdzieś mieszalnie która tym się zajmuje a konkretnie chodzi mi o dorobienie lakieru do Volkswagena kod koloru LD6D są w Łomży sklepy które komputerowo dorabiają i i aplikują to w sprej? za wszelką info bede wdzięczny pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dorabianie lakieru smochcodowego

Witam potrzebuje dorobienia lakieru samochodowego pod kolor w Łomży znajdę gdzieś mieszalnie która tym się zajmuje a konkretnie chodzi mi o dorobienie lakieru do Volkswagena kod koloru LD6D są w Łomży sklepy które komputerowo dorabiają i i aplikują to w sprej? za wszelką info będę wdzięczny pozdrawiam

za każdą pozytywną odpowiedz będę wdzięczny a głupie komentarze zbędne

pozdrawiam nowy urzytkownik (przez rz)

dopiero zauważyłem ze byłem zalogowany na bratowej loginie

Na ulicy Zielonej,pod sam koniec przy ul.Sikorskiego jest servis Auto KURAK(jak bedziesz jechal od ul.Zjazd bedzie po lewej stronie).Tam bez problemu dorobia Ci lakier,po numerze bedzie jeszcze łatwiej.Jak wjedziesz na podworko to bedzie taka wierzyczka,wchodzisz po schodkach na gore i tam sympatyczna Pani dobierze Ci lakier:)

kolor mozesz tam dobrac ale nie malowac auta nie polecam tak mi zrobili tylną klapę ze po 5 latach lakier odpadal

Albo jak mówili u Kuraka albo na wojska polskiego zaraz za skrzyżowaniem z sikorskiego jadąc w stronę Kupisk... Tyle, że nie wiem czy w Łomży nabijają lakier w spray, mi przynajmniej kiedy dorabiałem powiedzieli, że tego nie robią.

Witam.
Na Legionow obok asaja jest sklep lakiernik dobiara kolor, oraz nabija w spray,

Pozdrawiam

na skrzyżowaniu ulic Wojska Polskiego i Spokojnej jest sklep NOVOL tam najlepiej dobierają lakiery do samochodów, polecam :)

to tylko tam koło asaja nabijają w spray ?

Zenku ja sie tam zaoparjue w lakiery i wiem ze tam ale moze tez gdzie indziej tez nabijaja.

Na krzyżówkach Sikorskiego / Woj. Polskiego też.

ile kosztuje dorobienie lakieru do auta i nabicie w spray gdzies w lomzy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org