Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dorabianie lakieru smochcodowego |
Witam potrzebuje dorobienia lakieru samochodowego pod kolor w Łomży znajdę gdzieś mieszalnie która tym się zajmuje a konkretnie chodzi mi o dorobienie lakieru do Volkswagena kod koloru LD6D są w Łomży sklepy które komputerowo dorabiają i i aplikują to w sprej? za wszelką info bede wdzięczny pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dorabianie lakieru smochcodowego |
Witam potrzebuje dorobienia lakieru samochodowego pod kolor w Łomży znajdę gdzieś mieszalnie która tym się zajmuje a konkretnie chodzi mi o dorobienie lakieru do Volkswagena kod koloru LD6D są w Łomży sklepy które komputerowo dorabiają i i aplikują to w sprej? za wszelką info będę wdzięczny pozdrawiam za każdą pozytywną odpowiedz będę wdzięczny a głupie komentarze zbędne pozdrawiam nowy urzytkownik (przez rz) dopiero zauważyłem ze byłem zalogowany na bratowej loginie
|
|
Na ulicy Zielonej,pod sam koniec przy ul.Sikorskiego jest servis Auto KURAK(jak bedziesz jechal od ul.Zjazd bedzie po lewej stronie).Tam bez problemu dorobia Ci lakier,po numerze bedzie jeszcze łatwiej.Jak wjedziesz na podworko to bedzie taka wierzyczka,wchodzisz po schodkach na gore i tam sympatyczna Pani dobierze Ci lakier:)
|
|
kolor mozesz tam dobrac ale nie malowac auta nie polecam tak mi zrobili tylną klapę ze po 5 latach lakier odpadal
|
|
Albo jak mówili u Kuraka albo na wojska polskiego zaraz za skrzyżowaniem z sikorskiego jadąc w stronę Kupisk... Tyle, że nie wiem czy w Łomży nabijają lakier w spray, mi przynajmniej kiedy dorabiałem powiedzieli, że tego nie robią.
|
|
Witam. Na Legionow obok asaja jest sklep lakiernik dobiara kolor, oraz nabija w spray, Pozdrawiam
|
|
na skrzyżowaniu ulic Wojska Polskiego i Spokojnej jest sklep NOVOL tam najlepiej dobierają lakiery do samochodów, polecam :)
|
|
to tylko tam koło asaja nabijają w spray ?
|
|
Zenku ja sie tam zaoparjue w lakiery i wiem ze tam ale moze tez gdzie indziej tez nabijaja.
|
|
Na krzyżówkach Sikorskiego / Woj. Polskiego też. _________________________________________________________ ![]()
|
|
ile kosztuje dorobienie lakieru do auta i nabicie w spray gdzies w lomzy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |