poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uwaga w Biedronce na Lagody oszukują

chciałem przestrzec o tym fakcie dzis w dzien w Biedronce na Łagody oszukała kasierka na 30zł. Bardzo chamsko oszukiwac starszego człowieka emeryta . Szmata wydała z 20zl zamiast 50 zl no i 30 ma dla siebie Tak sie sklada ze ten człowiek jest z mojej rodziny i dopiero w domu to zauważyl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uwaga w Biedronce na Lagody oszukują

Że to tez trzeba mieć tupet;/ jakim to człowiekiem trzeba być żeby tak oszukać ?;/ już zapędy się takie z domu chyba wynosi

Ona też może zorientowała się dopiero wieczorem, więc ty zamiast tu wyzywać ją winnas pójść z kuzynem i poprosić o zliczenie kasy i pomyłka wyszła by na jaw. No oczywiście jeśli ona by nie miała złych zamiarów i nie wyjęła wcześniej do swej kieszeni tej różnicy.
Kiedyś miałem taki przypadek w Dreznie i postąpiono jak wyżej.

tylko zawsze ktos jak sie myli to na swoja korzysc trzeba to zauwazyc ale jak sie bierze do reki 50zl a wydaje z 20 to sprawa jest wiadoma

mogła poprostu sie pomylić... Ja raz dałam 50zł a za zakupy miałam zapłacić 14zł i dostałam reszty 86zł ;) Gdy zwracałam pieniądze kasjerka miała bardzo zdziwiona minę ;)

Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)

spal te bude

No mnie już oszukali 2 razy w biedronce za Statoil. Raz zamiast policzyć mi za pomarańcze to policzyli za banany a cena była 2 razy taka. Teraz zawsze sprawdzam na miejscu paragon.

mnie raz gorzała zamarzła z biedrony

Ale wy bzdury piszecie, zastanówcie się co wy robicie!!!!!!! ciężko było iść z powrotem do sklepu z paragonem i z zakupami i poprosić kierownika sklepu o sprawdzenie stanu kasetki tej owej kasjerki, po co zaraz oczerniac na forum i cała biedronke bo tam oszukują!!!!!. Moja zona pracowała w Biedronce i niestety pomyłki jej sie równiez zdarzaly kiedy była poczatkujaca kasjerką, kiedy cos takiego ma miejsce wystarczy poprosić kierownika sklepu lub jego zastepce o rozliczenie kasetki wtedy na pewno by sie znalazlo przy rozliczeniu utargu. Musicie wiedziec ze do jej kieszeni to nie poszlo to nie tak dziala, dziewczyna jesli miala kasetke na plusie bedzie musiala sie ostro wytłumaczyc przed regionalnym ale najpierw bedzie musiala zlozyc pisemne wyjasnienie dlaczego ma ona owa nadwyzke w swojej kasetce to nic przyjemnego, wierzcie. Jeśli regionalny bedzie ok wtedy moze skaczyc sie upomnieniem w przeciwnym razie bedzie miala nagane. Ale takie pomyłki zazwyczaj zdarzaja sie osobom ktore dopiero co przyszly pracowac do biedronki z doswiadczenia mojej zony wiem ze ma sie wtedy duzego stresa jest sie poderwowanym a zarazem i zmeczenie daje górę wiec o myłke wtedy jest bardzo ładwo.

na krzesło z nią

To jest proszę państwa SKANDAL!!!! SKANDAL I JESZCZE RAZ CHAŃBA!. Ja zaraz nagłaśniam sprawę w mediach. Tak jak napisali moi przedmówcy powyżej, jaki to trzeba mieć tupet ! Sprawa oczywiście nie pozostanie mi obojętna. Drogi Autorze, ja się absolutnie zajmę tą sprawą

Chciałbym nadmienić, że dawno nie było takiego skandalu od czasu szajki przestępczej Barbadosu

Lecz się na łeb, a ja sobie pojem orzeszki z biedronki.obywatelu

A ja mam tyle kasy e mi nie zależy na tych 30 zł.

gdybym byla na miejscu kasjerki, (a podejrzewam ze wszystkie tak robia by zachowac swoja prace)zamedowalabym grzecznie, patrzac prosto w oczy kierownictwu to cale zdarzenie
kierownictwo skrupulatnie(do kur,wy nedzy) odda stawiajacemu sie czlowiekowi dana, sume i dolozy(do kur,wy nedzy) talon na kilogram jablek

rzetelny_obywatel_extra ale ty jesteś po**bany..
musisz się cholernie nudzić skoro wymyślasz takie głupoty..
aż się czytac nie chce..
idź spać..

to anty społeczna propaganda rydzyka moherowe berety

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

NA berlinga takie oszustfa ?????????? !!!!!!!
SLAAAAAAAAANDAL !

to jest afera międzynarodowa trzeba powołać komisję

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

odbiegne od temat
istnieja tacy klienci co wiecznie cos rzadaja, uwazaja ze jezeli juz maja te 20 zlotych na kocie, to wszystkie przywileje im sie naleza

Haha ale skandal. Gdyby to była prawda, to juz dawno poszedłbyś do kierownika sklepu z prośba o raporty z rozliczenia danej kasjerki i ewentualnie o pokazanie zapisów z kamery. I sam jesteś szmata.

mika26 spokój! nie wyzywaj się bo zaraz wyciągne konsekwencje

Rzetelny zacznij od siebie.

mjka gdzie ty widziala kamery w biedronce

Sa niestety i rejestruja co dana kasjerka robi na kasie wystarczy pójsc do kierownika sklepu i powiedziec o zaistnialej sytuacji a sprawa rozwiazala by sie na pewno.

Ciekawy jestem czy ta kasjerka wie ze jest tu forum na jej temat ?????????

Marcin -napiszemy forum na Twoj temat
wtedy bedziesz szalal

Andre wystarczy sie rozejrzec, jest duzo kamer. I najlepiej wyjasnić ta sprawe u kierownika, a nie obsmarowac byc moze niewinna dziewczyne. Dobrze, ze konkretnie nie podano o ktora kasjerke chodzi, bo mogla by cie pozwac do sadu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org