Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
II LO kaseta ze studniówki |
Po kilku tygodniach oczekiwan obejrzalem w koncu kasete z mojej studniowki i ... nie wiem o co tu chodzi. Nasz dyrektor wybral (sam!!!) ponoc najlepsza ekipe filmowa na swiecie i co???!!!! Wyszedl "film", ktorego juz nigdy nie obejrze. Klasy mialy wybranych swoich filmowcow i wlasne koncepcje, ale dyrektor - jak zwykle - wiedzial najlepiej co jest nam potrzebne. Szkoda. Acha! Ten post wypuszczam z kawiarenki internetowej, takze nie ma sensu tracenie czasu na namierzanie mnie. zyzek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: II LO kaseta ze studniówki |
AHA :-))))))
|
|
Takie są teraz te stódniówki.
|
|
Nie wiem o co chodzi, ale moja siostra też nie jest zadowolona z "jakości" filmu ze swojej studniówki. Po pierwsze, nagrywać film na kasecie VHS w dzisiejszych czasach to chyba jakieś nieporozumienie. Po drugie, kamerzysta był zapatrzony na pewne osoby i niektórych w ogóle nie uwiecznił na filmie lub wystapiły one w bardzo niewielu ujęciach. Kaseta po pięcu obejrzeniach, prawie w ogóle nie nadaje się do oglądania... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a może dacie już spokój II LO i studniówkom?! mało tu tego już było?! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
No ja musze powiedzieć, że w mojej film DVD ze 100dniówki jest na przeciętnym poziomie. Momentami są pokazywane równiez osoby z innych klas. Moim zdaniem, na kasecie na przykład źle troche został zmontowana chwila gdy "leciał" wieczny przebój Rynkowskiego "Jedzie pociąg" Poza tym nie wszystkie kadry kręcone przez kamerzystów zostały wykorzystane. Widocznie kierowali się zasada ilości a nie jakosci (jest 120 min. i styka!). Niektórzy z forumowiczów dziwią sie moze czemu dopiero teraz mówi sie o filmie, skoro 100dniówka była pod koniec stycznia... no ale uczniowie 2LO dostali właśnie w środku marca!!! Pozdor4ALL Niech żyje elytarne 2LO:) echo2lo.prv.pl
|
|
APEL!! ZOSTAWCIE II LO W SPOKOJU!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Przepraszam GoSieŃkA czy II LO to święta krowa? Dlaczego nie wytykać komuś jeśli spaprał robotę?
|
|
II LO to nie święta krowa ale Wy chorzy jesteście jeżeli lubicie prać brudy publicznie!!!!! masz coś do dyrektora czy do filmowców to się do nich wybierz!! proste!! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
>>II LO to nie święta krowa ale Wy chorzy jesteście jeżeli lubicie prać >>brudy publicznie!!!!! masz coś do dyrektora czy do filmowców to się do >>nich wybierz!! proste!! Hahahahaha, o co ten post jakoś za bardzo kontrastuję z innymi, które wychwalały II LO wszem i wobec ....
|
|
nemo nie rozumiem... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Chodzi mi o to że w innyxh tematach II LO było wychwalane wszem i wobec, a jak teraz pojawił się jakiś temat w którym jest pokazane II LO z trochę gorszej strony, to od razu wpadasz i piszesz >>APEL!! ZOSTAWCIE II LO W SPOKOJU!! >>II LO to nie święta krowa ale Wy chorzy jesteście jeżeli lubicie prać
|
|
Stódniowka byla by lepsza żeby były pieniądze i dobre chęci.
|
|
fajnie
|
|
Z tymi uwagami to chyba do pana dyrektora żeby więcej nie popełnił tego błedu...Jak widać ŻADNA szkoła i placówka oświatowa nie jest idealna!
|
|
co prawda to prawda niestety.... błędy, niedociągnięcia i inne ukrywane shity tej szkoły to zwykła szara codzienność ucznia II LO.... no ale trudno sie dziwić... ta placówka yest poprostu przereklamowana i tyle
|
|
no nie wiem czy przereklamowana..... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
wara kmioty od 2 lo !!!!!!!!!!! 2 lo wychowalo wiele osob ktore cos soba reprezentuja.jesli jest przereklamowane to czemu jest tam najwiecej skladanych podan i odsiew jest najwiekszy???? bog dal ze skonczylem 2 lo i gdybym mial wybierac wybralbym poraz drugi to same liceum... A OD DYREKTORA TO PAAAAASZLI WON !!!!!! czlowiek o nieksazitelnej osobowosci,wyrachowany i kulturalny.2lo niemoglo trafic lepiej z dyrektorem ...on oddaje cale swe serce zeby 2lo bylo warte swej reputacji... jaki wkret z ta studniowka... co ty koleszko piszesz za farmazony?? ze dyrektor wybral filmowcow?? nie wydaje mi sie...chociaz moge siemylic.u mnie na studniowce kazda klasa wybierala swojego filmowca...ktory przedtawial swoje koncepcje na temat krecenia filmu...dyrekotr nie mial nic do [powiedzenia bo to klasa placila i klasa wybvierala. i nie sadze zeby to zmienilo sie przez rok ( bo rok temu skonczylem 2 lo :)))) bo 2 lo to skzola z tradycjami i funkcjonujaca wg obranych zasad. jesli czyta ten post jakis gimnazjalkista ktory mawatopliwosci ktore lo w lomzy wybrac to z czystym sumieniem polecam mu 2 lo!!!!!!!!!! BO TA SZKOLA JEST PO PROSTU W KIT :)))))
|
|
Ale ortografii i gramatyki to Ciebie tam nie nauczyli. Ponadto używasz słów, których znaczenia do końca nie znasz ("[...]o nieksazitelnej osobowosci,wyrachowany i kulturalny." - te wyrachowany pasuje "jak pięść do oka"). Ogólnie wypowiedź potłuczona. Przereklamowana szkoła... skoro byłeś w stanie ją ukończyć.
|
|
Ty uważaj bo jeszcze Bielicką (absolwetkę tej szkoły) namówimy i z takich ludzi którzy są nastawieni anty do 2LO zrobi niezly kabaret:P Ja mysle, że nie ma sensu ciągnąć tego tematu, bo i bez Hanki zaczyna byc komiczny. Jesli ktos weźmie moja uwage do serca, to proszę nie ładować tutaj postów... Róbcie jak chcecie. Re5pect & Pozdro4ALL >echo2lo.prv.pl
|
|
i znowu schodzicie na bok...miała być rozmowa o kasecie a nie o rozgłosie i zainteresowniu II LO
|
|
jeżeli ktoś chce żeby II LO było zniesławione no to schodzi na bok.... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
A 2 lo ma jeszcze swoja strone ?
|
|
lolomza.risp.pl
|