Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hołd Janowi Pawłowi II |
Zapraszam na forum wszystkich, którzy pragną wyrazić swoje zdanie o Janie Pawle II, Jego pontyfikacie , całym życiu. Proszę o podzielenie się swoimi przemyśleniami, można napisac także krótkie swiadectwo swej wiary, która np.została podbudowana i umocniona przez papieża Polaka.Zróbmy to szczególnie dzisiaj, kiedy mija piąta rocznica śmierci Ojca Świętego. Bedzie to piękną pamiątką i jednocześnie hołdem. Dla mnie Jan Paweł II jest autorytetem moralnym. Jego nauka jest ponadczasowa. Cieszę się, że dane mi było żyć w czasach tak wielkiego człowieka. Jestem dumny, będąc Polakiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hołd Janowi Pawłowi II |
JAnoju Pawłoju ![]()
|
|
Kurde VizeV czy jak Ci tam ... Jak nie masz nic do powiedzenia to może sie ucisz... Ostatnio czytalam ze nawet najgorszy debil i idiota ni e powie na tego czlowieka zlego slowa... Widac sa gorsi od tych najgorszych... Az szkoda słow...To nawet nie jest smieszne Jan Paweł II Był i będzie dla mnie jedynym autorytetem.. Był on wspanialym człowiekiem, wspanialym Polakiem.... Bardzo duzo zrobil dla calego Swiata. Kochal wszystkich bez wzgledu na ich wyznanie, religie,to co zrobili,kim byli.. Potrafil przebaczyc najgorszym.. Jest to chyba jedyna osoba o ktorej nikt nie moze powiedziec zlego slowa
|
|
Jan Paweł II był i jest wielkim, dla mnie jest wielkim autorytetem jest zawsze w mej pamięci ....
|
|
Jan Paweł II to Wielki człowiek, autorytet milionów.Na zawsze pozostanie w mojej pamięci...To nasz Ambasador u Boga.
|
|
złóżcie mu hołd czynem, a nie postem :P _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
I dajcie już mu spokój... Jak nie nawidzę takiej wielkiej polskiej "miłości" i "solidarności", ale tylko wtedy kiedy ktoś odwali coś za nas... Jan Paweł II był wielkim człowiekiem, ale co roku ta szopka jaki był wspaniały, jak go wszyscy kochają jest przykra. A dlaczego? A bo to Polak, żeby to był Włoch czy inny już by tego nie było. Polska potrafi się powoływać tylko na pojedyncze jednostki dzięki, którym podbudowuje swoją opinię, albo na swoją przeszłość. Zacznijcie coś robić dla jutra, polepszenia sytuacji w naszym kraju i skończcie szczycić się tym co było, bo teraz to niestety my nic nie pokazujemy. To nie jest post dla Jana Pawła II, ale do idiotów, którzy nie rozumieją pewnych rzeczy. Ja zamiast go wychwalać i wylewać swoje ochy i achy na forum, po prostu się za niego pomodlę. Pozdrawiam
|
|
Niewiarygodne - widzę głos rozsądku.
|
|
Był wielki, zrobił bardzo wiele dla ludzi, świata i Polski. Teraz kolej na nas. ![]() ________ Malachit
|
|
Wielki człowiek poprostu.. stojąc tak koło kościoła "ambroziaka" zastanawiałęm się czemu nie uczczono jego pamięci jakimiś choćby "dzwonami" w kościele.. w oddali dało sie wyłapać dziwięk syreny ale tu brakowało tego gestu..
|
|
[*]
|
|
ten bardziej kocha JPII, kto ma więcej gadżetów i albumów z jego wizerunkiem w domu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hipokryci... ![]() _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
wszyscy tak piszą jaki to nasz Papież był wspaniały ale założę sie ze 90 % z tych faryzeuszy nie obejrzał Jego audiencji chociaż raz w całości. Ja sam osobiscie nigdy tego nie oglądałem i zawsze przełączałem na inny kanał bo mnie to poprostu nie ciekawiło. Oczywiscie nie kwestionuję jego autorytetu ponieważ jestem zwykłym człowiekiem. Najbardziej mnie boli ta fałszywosc w narodzie gdzie pisze się różne teksty pod publiczkę. Tak jak ktos wspomniał ze nie uczczono jego pamięci poprzez jakies dzwony ale czy to wazne czy on sam tego potrzebuje ten kto o nim pamięta nie musi tego wyrazac pisząc głupiego posta czy paląc gdzies tam znicz po pomnikiem. Ale najlepiej napisac "był wspaniały" bo to nie kosztuje wysiłku.
|
|
[*] Jestem jaka jestem i nigdy sie nie zmienie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |