Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam pomocy |
witaj,potrzebuję pomocy przy złamaniu hasła do poczty wp i do gg mojej dziewczyny,podejrzewam zdradę i muszę mieć pewność,oczywiście zapłacę,jeżeli możesz mi pomóc to wyślij mi wiadomość na maila:marynarz40-41@o2.pl,dla mnie to bardzo ważne,pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam pomocy |
ty chyba idiota jestes? przeciez to przestepstwo, a ty szukasz kogos, kto to dla ciebie zrobi na publicznym forum. jezeli podejzewasz to najprawdopodobniej masz racje. znajdz nowa laske i po klopocie.
|
|
facet ale ty jestes ********.....idz konika rozrwin...zapisz się do policji ale z takim rozumem nie wezmą.... Masz problem...... Zapomnij Ja tez bym o takim panu zapomnial....sorry... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
A tobie na dekielek nie p.......ło?????? Autor: libertus (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 02-04-10 00:48 witaj,potrzebuję pomocy przy złamaniu hasła do poczty wp i do gg mojej dziewczyny,podejrzewam zdradę Ogarnij się p...cu.
|
|
zainstaluj jej keyloger jakis i po problemie ;/ a nie szukasz pomocy na 4lomza y
|
|
to po co ci taka dziewczyna jak sadzisz ze cie zdradza .....? TEGO KWIATU TO PÓŁ SWIATU !!! HEHEH Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
|
tego chwastu pelne rowy :)
|
|
..a nie możesz poprostu powiedzieć jej zeby przy tobie otworzyła pocztę i przy tobie pisała na gg ? Jeśli rzeczywiście ma coś do ukrycia to napewno się nie zgodzi..wtedy będziesz wiedział mniej więcej co jest grane..
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=9z_8R9ZyU9M&feature=related
|
|
A nie prościej rzucić na nich Klątwę ? Bimbo !
|
|
albo choćby "urok" ! Ale Klątwy są znacznie skuteczniejsze, choć drożej kosztują... Bimbo !
|
|
żeby tak wszystko bylo proste to kazdy by sie włamywał do znajomych kolegów itd. ale nie raz tak sie dzieje bo to banalnie proste ale nie dla Noobów -_-
|
|
i dlatego proponuję Klątwę ! Zapewniam cię, że dobra klątwa też nie jest banalnie prosta. Ale jak Ja rzucam, to.......... Bimbo !
|
|
Nawet chciałem zarejestrować taką działalność ale mnie pogonili bo nie było na to EKD i czegoś tam jeszcze ! Ich strata ! Nie wiem czy w jakimś innym państwie unijnym to można zalegalizować ? Bimbo !
|
|
po co sie bedziesz pie... jak chcesz to za 2 stuwy załatwie ci nową dziewczynę
|
|
a ile płacisz ??
|
|
Zainstaluj hm... ja kto się nazywało... a mam! brutusa. Jestem jaka jestem i nigdy sie nie zmienie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |