wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Vectra B - problem

Witam! Wczoraj byłem sobie na wycieczce i przed zawadami w jakiś **** wjechałem jakaś kupa węgla na drodze czy coś podobnego i mi coś pierdykneło w podwoziu i dojechałem jak do BP to już samochód zaczoł mi dziwnie buczyć i działać jak stary mercedowski disiel :(

Co to może być kolektor wydech czy silnik ? wiem że najlepiej na kanał ale dziśi jutro mam dużo pracy był bym wdzieczny jak by ktoś coś podpowiedział jak miał podobny przypadek i ile naprawa wychodzi to jest Opel Vectra B 99r

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Vectra B - problem

ty naprawde jestes crazy. powodów może troche byc.od miski olejowej po wydech.

Wiem :) ale nie jestem ******** żeby jakiś węgiel sypać na ulice po całej szerokosci ! :/

To chyba nie węgiel. Drogę do Rutek też ktoś jakimś kolosem przeorał w kilku miejscach. W nocy tędy strach byłoby jechać do Białegostoku.

powiem ci
omijaj wegiel
dojediesz i tak do celu

jak sie jedzie to sie patrzy na droge, zakladam ze gdyby to byla kupa szkla tez bys przejechal, silnik wątpie

wydech

wdech

A NAJLEPIEJ MECHANIK SPRAWDZI :)))))))))))))

bagrmosen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org