Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odchodzi Wiosna!!!!!!!!! |
Nie, żebym miała coś przeciwko, ale potwierdzicie chyba? Śnieg jak nie pada, to powstaje z ziemi, ale non stop lata. Bez przerwy! Idę zaraz na górkę, pozjeżdżam sobie na sankach :P papa kochani. Miłego okresu bardzo zimowo - trochę wiosennego. Zapowiada się na białą Wielkanoc. NiemoralnieNormalna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odchodzi Wiosna!!!!!!!!! |
ktoś tu niedawno powiedział że będzie mroźny Lany Poniedziałek!! bardzo obawiam się tego bo jak będę szła np do kościoła i będzie mróz a jakiś konserwatywny obchodziciel tego święta uraczy mnie wodą mogę poprostu zamarznąć!! zima fajna jest ale w racjonalnych ilościach i odpowiednich momentach!! pozdro Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Wiosna sie zacznie za kilka tygodni.
|
|
Poniedziałek hibernujący... :) Dziewczę zroszone obficie w taki poniedziałek będzie wiecznie młode i za lat sto... Ryskago
|
|
Ryskago a jaka jest w Krakowie temperatura w nocy ? A co do tematu to niewidać zemy wiosna szybko przyszła
|
|
Jutro Ci powiem. Zobaczę specjalnie dla Ptysia...:)) Ryskago
|
|
Bardzo dziekuje tobie Ryskago
|
|
Proszę bardzo... :) Ryskago
|
|
Ptyś jaki Ty ciekawki jesteś.... :P a ponoć wszystko wiesz z wyprzedzeniem... czyżbyś czegoś jednak nie wiedział....?! hehehe PATRZCIE, JAKA FAZA!! PTYŚ NIE WIE JAKA TEMPERATURA W KRAKOWIE :) HEHEHEHEHEHE POZDRO I PA Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
A mozeby tak wlaczyc sie do ogolnopolskiej akcji budzenia wiosny zamiast flash moba lub w ramach treningu przed? Polska "B" w tej akcji jakos slabiutko... Tu stronka : http://www.obudzwiosne.pl/ Wiosenne pozdrowienia po powrocie z odsniezania :)))))
|
|
Ptysiu, Wiedz zatem, że dziś z rana o godz. 6:05 zanotowałażem ------6 stopni i nie chce być inaczy... Ryskago
|
|
To fajny pomysł :) Możnaby spróbować wkręcić Łomżę do budzenia wiosny :) Kto jest za? NiemoralnieNormalna
|
|
wczoraj bylo na plusie u mnie 7
|
|
A dzisiaj z rana u nas pogoda - kryształ!! Bez chmurki! Co oczywiście ma swoje wady, bo nie ma gdzie pobujać sobie... :) Ryskago PS. O!!! Łomżę!!! Widzę Łomżę!!!
|
|
Ryskago, płacą Ci za takie głupie gadanie, lepiej się weź do roboty
|
|
A ja lubię czytać *głupie gadanie* Ryskago... NiemoralnieNormalna
|
|
Zbychch, Ależ ja wcale nic nie gadam, a jeśli idzie o efekty akustyvczne to słychać jeno klekot klawiatury i klikot myszki...:)) NN, Głupi głupiego zawsze wyczuje i właśnie that's why my się rozumiemy, co nie?? Ryskago PS. Zbychch, Ty mnie wielce intrygujesz... Już Ty dobrze wiesz dlaczego...:)) M.
|
|
Ja też wiem doskonale :)) ADALL
|
|
Jeszcze wiosna nie zawitala do nas i juz odeszła :(
|
|
:)) Ryskago
|
|
No, ja chyba też się domyślam, dlaczego pan Zbychch może intrygować panią Ryskago :) Jasne, że głupi z głupim się dobrze rozumieją :) żadna nowość :) NiemoralnieNormalna
|
|
o kurczę..... a ja dalej nie iwem o co chodzi..... :P Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Wszyscy wszystko wiedzą ale nic nie powiedzą... Pacany! :)) Ryskago
|
|
Ryskago jak bys siedziałą na forum to też byś wszystko wiedzialą Polecam siredzenie na 4 lomza hehe
|
|
No to już się nie odezwę... :(( Ryskago
|
|
hahahahaha, ale straataaaaa
|
|
Racja , Zbychchu... :(
|
|
Ryskago, nie przejmuj się jakimśtam Zbychemchem :P Jesteśmy z Tobą :) NiemoralnieNormalna
|
|
:(
|
|
Gocha uśmiechnij się :), jutro będzie lepiej ! Ave ![]()
|
|
Jutro będzie Lepper :) NiemoralnieNormalna
|
|
Grzesiu dziękuję za pocieszenie!! ale weź i tu sie ciesz..... za dużo problemów naraz..... :* Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Ryskago a do mnie se odzywasz ???????
|
|
"Lepper, ooops, lepiej być nie może"
|