wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zużyte opony

Witam
Nie potrzeba może komuś starych zużytych opon. Robie porządki w garażu i nie mam co z nimi zrobić:) Rozmiar chyba 14x155, jedna ma nawet niezły bieżnik:) Oddam za grosze:) 694202068

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zużyte opony

Po co komuś zużyte opony?? oddaj do recyklingu..., i skoro już się zadeklarowałeś , że "oddasz za grosze" to coś tu nie rozumiem...?sprzedajesz, czy oddajesz-jest chyba różnica...

oddaj komus za free

jakis dekiel uwionże samohut do dżewa i pszypali az pier___DOLNIE :D

heheheh szuka idioty który wyzwoli go od problemu i to jeszcze trzeba zapłacic :D
.....napal nimi w piecu to ostatnie trendy w łomzy i wsadz mieso w komin to od razu uwedzisz :D

hahhhahah dobre:)

za darmo ich bym nie chciał

no za darmo tez bede swoje oddawac 195.60/14 oraz 195.65/14
a ty jeszcze chcesz hajs za ten szit...

Myślałem o kimś kto chciałby np podriftować lub coś podobnego a chciałem za nie pare zł bo dwie mają jeszcze gdzieś po 5mm bierznika, a dwie zjeżdzone, ale jak nikomu nie potrzebne to lądują w śmietniku...

to jak wyrzucasz to kasy z tego nie bedziesz mial to tak jakbys komus oodal je za darmo. ale nie lepiej wyrzucic niz je komus podarowac

Szczerze to gdyby ktoś się zgłosił to bym oddał za darmo, jednak każdy na forum mnie skrytykował że jeszcze kase chcę to po co sobie mam głowę zawracać?
A myślałem wziąć za nie 5zł na dwa piwka:)

hyba dwie korony hehehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org