Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zużyte opony |
Witam Nie potrzeba może komuś starych zużytych opon. Robie porządki w garażu i nie mam co z nimi zrobić:) Rozmiar chyba 14x155, jedna ma nawet niezły bieżnik:) Oddam za grosze:) 694202068
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zużyte opony |
Po co komuś zużyte opony?? oddaj do recyklingu..., i skoro już się zadeklarowałeś , że "oddasz za grosze" to coś tu nie rozumiem...?sprzedajesz, czy oddajesz-jest chyba różnica...
|
|
oddaj komus za free jakis dekiel uwionże samohut do dżewa i pszypali az pier___DOLNIE :D ![]()
|
|
heheheh szuka idioty który wyzwoli go od problemu i to jeszcze trzeba zapłacic :D .....napal nimi w piecu to ostatnie trendy w łomzy i wsadz mieso w komin to od razu uwedzisz :D
|
|
hahhhahah dobre:)
|
|
za darmo ich bym nie chciał
|
|
no za darmo tez bede swoje oddawac 195.60/14 oraz 195.65/14 a ty jeszcze chcesz hajs za ten szit...
|
|
Myślałem o kimś kto chciałby np podriftować lub coś podobnego a chciałem za nie pare zł bo dwie mają jeszcze gdzieś po 5mm bierznika, a dwie zjeżdzone, ale jak nikomu nie potrzebne to lądują w śmietniku...
|
|
to jak wyrzucasz to kasy z tego nie bedziesz mial to tak jakbys komus oodal je za darmo. ale nie lepiej wyrzucic niz je komus podarowac
|
|
Szczerze to gdyby ktoś się zgłosił to bym oddał za darmo, jednak każdy na forum mnie skrytykował że jeszcze kase chcę to po co sobie mam głowę zawracać? A myślałem wziąć za nie 5zł na dwa piwka:)
|
|
hyba dwie korony hehehe ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |