piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zelixa

kupiłem tego za dużo.
Co zrobić z nadmiarem?

jest ryzyko jest zabawa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zelixa

Cieszyć sie napewno ktoś sie zgłosi po kupno do ciebie bo właśnie wycofują ją z aptek.

zlixy kupiłeś w nadmiarze..? To lek na receptę, więc jakim cudem..?

to gdzie to mozna sprzedać

jest ryzyko jest zabawa

nie wolno sprzedawać leków na receptę, będziesz miał kłopoty jak to zobaczy ktoś nieodpowiedni.

Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^

chętnie Ci pomogę :) w pozbyciu sie problemu daj jakiś namiar

podaj email to napisze do ciebie

jest ryzyko jest zabawa

l0tka@wp.pl

mam na zbyciu 3 opakowania zelixy,nie mogę jej zażywać ,bo od jakiegoś czasu mam problemy z ciśnieniem.

anialah odezwij sie na meila napisz ile chcesz za op

Podchwytliwie napisany temat... : Kupiłem zelixy za dużo, co zrobić w nadmiarze... Dobry cwaniak z ciebie, szkoda tylko ze nie bierzesz odpowiedzialności za skutki jeśli ktoś weźmie ten lek i np wykorkuje.. Moja koleżakna brała i oparła się na intensywnej terami..nawet maila podać nie chcesz żeby cie za te PRZESTEPSTWO ścignęli..

...

green: popieram. Przed przyjmowaniem tak silnych leków powinno przejść się badania lub zasięgnąć porady osoby kompetentnej czyli lekarza który móże wypisać receptę jeśli nie wykryje żadnych przeciwskazań. Inaczej może skończyć się to naprawde źle.
l0tka, co Ci zależy przejść się do lekarza? Jeśli potrzebujesz tych tabletek, lekarz napewno Ci je przepisze, a jeśli zelixe rzeczywiście wycofują, to jest pełno leków o działaniu bardzo podobnym. Nie ryzykuj swoim zdrowiem, nie warto.

Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^

anilah Twoje ogłoszenie nadal aktualne????

hej czy masz na sprzedasz te tabletki i za ile

O i już sie debile zgłaszają.. do lekarza grubasy jak macie problem z nadwagą..! A jak chcecie wąchać kwiatki od spodu to są chyba jeszcze inne sposoby ....

facet przedstawiajacy sie jako marcin kowalczyk podaje miasto miedzyzdroje niby wysyła paczke od razu!!! powtazam NIBY!!! MA KILKA NR TEL. KAZE WYSYŁAC KASE POCZTA PODAJAC TYLKO IMIE I NAZWISKO.NA ZAPYTANIE O NIEPRZYJAZNE KOMANTARZE NA JEGO TEMAT NA NECIE ODPOWIADA ZE TO KONKURENCJA! PACZKI NIE MA OD CZTERECH DNI.JAK NA KURIERA TO DZIWNE!!! CHYBA NIE MUSZE NIC WIECEJ DODAWAC...?

Sorry ale trzeba byc idiota zeby wierzyc ze wszystkie negatywne komentarze pochodza od konkurencji... Sama sobie jestes winna...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org