Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lustro, znaczy lustro.. |
Witam, potrzebuję ładne, duże lustro do przedpokoju, oprawione w ciemiężną ramę koloru wenge. Może ktoś poleci jakiś salon bądź szklarza. Z góry dzięki bardzo za pomoc! Pozdrawiam..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lustro, znaczy lustro.. |
smigaj na rządową do szklarza. z doświadczenia wiem, ze w tym miescie, gdy cos sobie wymyslisz, nie ma szans na znalezienie gotowca. trzeba czasu i szczescia. Łomża przezywa rozkwit mebli i innych dupereli z marnej płyty w kolorze "olcha miodowa". mozesz tez sprobowac w meblach z importu -> na przeciwko statoil i na malachowskiego pod kwiaciarnią. maja tam czasem różne perełki. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
uniglas i stolarz .
|
|
|
Polecam Uniglas w Łomży, właśnie lustra robią przeróżne. A ramy na alegro lub u szklarza na Rządowej lub Dmowskiego Jestem z nich b. zadowolony
|
|
Dzięki bardzo za info! POzdrawiam..
|
|
Ponawiam temat. Szukam miejsca, w którym mozńa zamowić lustra na wymiar.
|
|
Spadaj trollu z tym linkiem. Reklamy wal sam sobie na pocztę jak szukasz idiotów to tu nie ma nie otwierać linków wirusy mogą być i tylko reklama.
|
|
Może ktoś polecić szklarza, spadł mi obrazek - Pamiątka I komunii, a tam była szklana szybka która się stłukła. Może z pleksi gdzieś przytną, bo zawsze to bezpieczniejsze. Liczy się wnętrze, ale jego wygląd też!
|
|
Lustro na przedpokój jest tematem często poruszanym i jednocześnie bardzo ciężkim. Wiadomo, że przedpokój jest pierwszym pomieszczeniem, który zobaczą nasi goście. Musi więc być zachęcające i estetyczne. Właśnie dlatego już sam wybór lustra wydaje nam się być skomplikowany. Aby go sobie ułatwić, warto poszukać jakiś inspiracji i artykułów na ten temat. Ja myślę, że ten dostępny tutaj http://www.budo-tech.com.pl/lustro-wolnostojace-czy-garderoba-co-wybrac/ powinien Ci bardzo pomóc, więc się z nim zapoznaj :)
|
|
Lustro w łazience powinno być dopasowane do stylu i wielkości pomieszczenia - https://oltens.com/pl/blog/szczegoly/okragle-czy-prostokatne-jakie-lustro-lazienkowe-najlepiej-pasuje-do-twojej-lazienki . Okrągłe modele dodają lekkości i świetnie pasują do nowoczesnych wnętrz. Prostokątne lustra są bardziej klasyczne i funkcjonalne, szczególnie w większych łazienkach. Ważne jest, aby uwzględnić odpowiednie oświetlenie, które podkreśli zarówno kształt lustra, jak i jego praktyczność.
|
|
Czy ktoś ma może ma lustro łazienkowe okrągłe podświetlane od firmy Alasta? Szukam opinii, bo chcę coś nowoczesnego, co nie zajmie dużo miejsca, ale jednocześnie będzie praktyczne. Bardzo podoba mi się ten okrągły kształt i delikatne światło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |