Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STUDNIÓWKA |
Jakie są Wasze wrażenia ze Studniówek w Łomży. Czy to prawda że Studniówka jest najlepszą imprezą w życiu młodego człowieka. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STUDNIÓWKA |
czy najlepszą ???? hmmm raczej chyba nie. ja wole już w Amnesii spędzić sobotę ......
|
|
studniówka jest raz z=w życiu iśc trzeba bo kiedys można tego żalować anio1
|
|
byłam było zajebiscie i tyle. I koniec Łomżyńskich studniówek na ten rok wczorajsza była ostatnia raczej ;)
|
|
finix:ja robie studniowke za tydzien w amnezji,zapraszam,bedziemy pili z setek kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
najlepsza to nie jest, ale jest fajna:D ja swoja wspominam z wielkim sentymentem:)
|
|
najlepszą imprezą ? chyba niektórzy ludkowie nocują w piwnicy pod kluczem bo ku.wa nie wierze :O
|
|
jakoś tak była ( a może i jest teraz), że w I LO robili 100-dniówki w niedziele. wiec... jak wstałem po swojej sobotniej i spojrzałem na zegarek (16:00), to powiedziałem: "o kur*a, zaraz następna".... było fajnie btw :] _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
A najlepsza była w Koronie. Ja obudziłam się dopiero dziś. Basia.............#
|
|
hehe a kiedy miałaś tą studniówkę ? :D będziesz miała co wspominać na starość :P ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Jak w Koronie to pewnie w ostatnią sobotę. ;)
|
|
ojej ojej jaki piękny jest ten świat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |