Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3G |
moze mi ktos wyjasnic co to wogole jest. mam taka funkcje w telefonie lg ku990i. jak to dziala?? jakie mozliwosci daje mi ta funkcja??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3G |
Wideo rozmowy, tzn ze widzisz swojego rozmówcę a on ciebie pod warunkiem, ze tez ma telefon 3g i obaj macie zasięg 3g. Też to mam w mojej noki 3310c ale nie używam, a cena mam taką samą jak za zwykłą rozmowę.
|
|
ta funkcja daje szybki transfer danych np wideo rozmowa lub korzystanie z neta w telefonie w erze w łomzy napewno jeszcze nie dostepna .
|
|
A właśnie, jeszcze szybki transfer. Co do dostępności - w Orange w wielu miejscach Łomży mam 3g.
|
|
hmmm wiec mam rozumiec ze jezeli mam telefon w orang i usluga jest dostepna wiec z neta w telefonie ku990i moge korzystac za darmo tak?? jezeli tak to w jaki spsoob
|
|
3g to sa 3 gramy jak masz je teraz wolaj nas zajaramy
|
|
masz funkcje? czy poprostu mozesz wlaczyc obsluge? lub moze pokazuje sie ikonka 3G? 3G to poprostu tryb przesylania danych w duzej szybkosci (trzecia generacja - 3G). z reguly to powinno byc kilka razy szybsze niz EDGE i w zaleznosci od uzytego standardu pozwala na prowadzenie rozmowy i przesylanie daych w tym samym czasie. co do obslugi rozmow video to niestety ta funkcja musi byc obslugiwana przez twojego operatora - samo posiadanie telefonu i bycie w zasiegu 3G nie gwarantuje, ze polaczenie video bedzie udane. z regulu uruchomienie ubslugi 3G pozwala na szybkie polaczenie z internetem, ale wiaze sie z szybszym zuzyciem baterii. na tej stronie mozesz sprawdzic czy twoj operator oferuje pokrycie w standardzie 3G. no, i oczywiscie musisz pamietac, ze niektorzy operatorzy w Polsce kaze sobie placic za przesylanie danych, wiec lepiej najpierw sprawdz swoja umowe zanim dostaniesz duzy rachunek :) ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |