Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koszulka piłkarska ŁKS Łomża ! |
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego planują (w zależności od zainteresowania) wydanie koszulek piłkarskich ŁKS-u Łomża. Wzór tej koszulki znajduje się poniżej: ![]() Jak widać jest to ciekawy, oryginalny wzór koszulki piłkarskiej , nawiązujący kolorystycznie i graficznie do strojów ŁKS-u z lat trzydziestych ubiegłego wieku. Zapraszamy wszystkich kibiców łomżyńskiego klubu do wstępnych deklaracji w sprawie kupna powyższych replik koszulki piłkarskiej. Orientacyjna cena - 30 zł. Więcej informacji możecie Państwo uzyskać na stronie nieoficjalnej http://www.lks.lomza.tk Osoby zainteresowane koszulką zapraszamy także na forum łomżyńskich kibiców: http://www.lkslomza.9x.pl/forum/viewtopic.php?t=289 Prosimy o odzew w sprawie naszej akcji ! Mamy nadzieję, że zwiększy ona atrakcyjność meczów ligowych i pucharowych przez co przyczyni się do promocji naszego ukochanego Klubu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koszulka piłkarska ŁKS Łomża ! |
Nasie pilkarze mogli by powrocic do wlasnie takich koszulek..Osobiscie mi sie bardzo podoba!! Lex
|
|
Michał: bez względu na to, czy będę miał czas na systematyczne chodzenie na mecze naszej drużyny, to sam pomysł bardzo mi się podoba ! Można w niej także chodzić po mieście, do pubów, podkreślając przywiązanie do rodzinnego miasta i ukochanego klubu. Powiedz tylko w jakich rozmiarach są lub będą te koszulki ? ADALL
|
|
I jeszcze jedno......... jak ona się prezentuje z drugiej strony ? ADALL
|
|
ADALL - dokładnie takie było zamierzenie autorów - koszulka ma służyć kibicom nie tylko podczas meczu ale także w życiu codziennym, w szkole, na wczasach itd. Koszulka z drugiej strony wygląda niemal identycznie jak z przodu. Nie ma natomiast żadnych numerów ani nazwisk - tak więc jakby ktoś chciał własne nazwisko/pseudonim na koszulce - nie ma z tym problemów, są specjalne firmy np. w Warszawie (Centrum, Gocław) - służę adresami. Co do rozmiarów - warto skontaktować się z twórcami projektu - myślę, że udzielą szczegółowych informacji. Materiał jest taki sam jak w przypadku większości replik piłkarskich. Koszulkę będzie można nabyć prawdopodobnie osobiście u kibiców lub na stadionie, ewentualnie jeśli czas pozwoli, na najbliższym spotkaniu z piłkarzami. Oto jak wygląda podobna koszulka Feyenordu Roterdam (óżni się od naszej jedynie ułożeniem kolorów, herbami i reklamą): ![]()
|
|
Jak będę miał trochę czasu po południu to spróbuję zaprojektować może jeszcze ładniejszą (także z tyłu), chociaż ta - przedstawiona na tym forum jest naprawdę niebrzydka ! ADALL
|
|
Bardzo popieram ten pomysl jest bardzo ciekawy i orygninalny.
|
|
W najbliższą sobotę na sparingu ŁKS-u Łomża z Ruchem Wysokie Mazowieckie (godz 12.00) kibice ŁKS-u będą zbierać zaliczkę na koszulki w wysokości 10zł. Repliki będą do odebrania 19 marca na meczu z Drwęca NML. Jeden warunkek - muszą być chętni, którzy wpłacą zaliczki. Koszt całkowity koszulki - 30zł.
|
|
Spoko :D
|
|
Z racji przeniesienia sparingu ŁKS Łomża - Ruch do Zambrowa, zbieranie zaliczki na koszulki odbędzie się w późniejszym terminie. Prosimy zatem śledzić informacje na stronie http://www.lks.lomza.tk/ Jednocześnie zapraszamy wszystkich sympatyków "Biało-czerwonych" na kolejne, drugie już spotkanie piłkarzy, trenerów i działaczy ŁKS-u z kibicami, które odbędzie się w klubie "Rampa" w najbliższy czwartek o godzinie 18.00. W programie m.in. podsumowanie dotychczasowych przygotowań eŁKaeSiaków do rundy wiosennej a także prezentacja nowych piłkarzy Łomżyńskiego KS-u.
|
|
jaki wkret... to jak wkoncu bedzie ywgladala ta koszulka?? tak jak wyzej czy tak jak na http://www.lkslomza.9x.pl/forum/viewtopic.php?t=289 bo na forum lks-s logo "łks łomża" jest ukosnie.i jeszcze jednoo: jaki kolnierzyk bedzie??taki jak widac??
|
|
nie żaden wkręt, bo jakbyś doczytał tamten temat to byś się dowiedział, że autor (czyt. ŁKS) zmienił projekt na taki jaki prezentuje tutaj kolega Michał. kołnierzyk będzie najprawdopodobniej zwykły. eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl
|
|
pracuję w tej chwili nad końcowym wizerunkiem koszulki i za chwilę ją Wam pokażę ! ADALL
|
|
istnieje mozliwosc zaplacenia za koszulke w inny sposob niz osobiscie?? np wplata na konto,przekazem..??
|
|
Ukończyłem swoją graficzną pracę. Wnoszę o rozważenie pewnych zmian w wyglądzie koszulek. Promując nasz klub zapomnieliśmy o jego strategicznym sponsorze. Jest nim nasz łomżyński Browar. Dlaczego nie sprzedawać koszulek z reklamą sponsora? Wniesiemy wtedy mały wkład w promocji naszego browaru. Ja nie wstydziłbym się iść z reklamą naszego piwa w każdym mieście świata. Od dawna Browar w swojej akcji marketingowej chce wyraźnie być kojarzony z Łomżą. Dlatego też na drugi plan poszły gatunki piwa i ich nazwy handlowe. Na świeczniku widać wyraźnie napis Łomża. Przy wyeksponowanym napisie ŁKS Łomża i powtarzającym się browar Łomża, tego nazewnictwa naszego miasta jest zbyt wiele. Dlatego trochę zmodyfikowałem graficznie tą naszą koszulkę. Jak Wam podoba się mój pomysł ??? p/s wzór koszulki być może niedługo się tu ukaże. Oczywiście to tylko luźna propozycja... Pozdrowienia. ADALL
|
|
Michał: czyżby mój pomysł i moja praca była do bani ?? Może przynajmniej byś pokazał efekt moich przemyśleń ?! ADALL
|
|
Ukończyłem swoją graficzną pracę. Wnoszę o rozważenie pewnych zmian w wyglądzie koszulek. Promując nasz klub zapomnieliśmy o jego strategicznym sponsorze. Jest nim nasz łomżyński Browar. Dlaczego nie sprzedawać koszulek z reklamą sponsora? Wniesiemy wtedy mały wkład w promocji naszego browaru. Ja nie wstydziłbym się iść z reklamą naszego piwa w każdym mieście świata. Od dawna Browar w swojej akcji marketingowej chce wyraźnie być kojarzony z Łomżą. Dlatego też na drugi plan poszły gatunki piwa i ich nazwy handlowe. Na świeczniku widać wyraźnie napis Łomża. Przy wyeksponowanym napisie ŁKS Łomża i powtarzającym się browar Łomża, tego nazewnictwa naszego miasta jest zbyt wiele. Dlatego trochę zmodyfikowałem graficznie tą naszą koszulkę. Jak Wam podoba się mój pomysł ??? p/s Dzięki Michał za pomoc :)) ![]() ADALL
|
|
Browar Łomza na koszulce to bedzie lipa :P
|
|
Z tego co wiem, to jest już za późno na zmienianie projektu, bo został juz wysłany.
|
|
achas to juz ? hehe bedzie dobrze miejmy nadzieje.
|
|
lepsza wyaje mi się est ta pierwsza Wchodzi baba do windy a tam schody jaki z tego morał?? nie stawiaj roweru przy lodówce bo ci mleko skiśnie
|
|
Odchodząc nieco od głównego wątku... Adall - "ktoś" nieznacznie przerobił twój projekt ![]() ![]() W takich strojach ŁKS Łomża rozpocznie rundę wiosenną. Nawiązują one stylistycznie i kolorystycznie do strojów ŁKS-u z lat przedwojennych.
|
|
+ za BIAŁO CZERWONE barwy - za czarną owce POLSKA DLA POLAKÓW Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
won buraku. sam jesteś jak ta czarna owca.za parę lat,jak już ci przejdzie będziesz inaczej patrzył na te głupoty,które wypisujesz
|
|
DamianE03 ty to chyba jestes z mlodziezy wszechpolskiej...jestes je banym rasista i tyle...az zal za dupe sciska jak se pomysle ze moglem kiedys jechac z toba w autobusie albo mijac cie na ulicy niewiedzac jakim zacofanym zjebem jestes...na nastepce tego buca giertycha ty i ci podobnni nadajesz znakomicie
|
|
Chioma jest wporzadku!!!! Nie rozumiem tych którzy cos od niego chcą!!Damian E'03-troche szacunku dla piłkarzy z naszgo klubu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |