czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Konkursowa Jazda Samochodem I

witam wszystkich zainteresowanych !!!
kto nie byl na spotkanku w 54 niech załuje !!!
imprezy beda sie odbywac w Łomzy pod warunkiem ze ludzie bedą tym zainteresowani znajdą sie uczestnicy i organizatorzy !!!
podziekowania dla Organizatora ktory włozył duzo staran i nie tylko aby impreza odbyla sie i napewno bedzie starał sie aby imrezy tego typy obdywały sie !! wspolnie pomozmy mu aby cos dzialo sie w naszym miescie !!!
pozdrowienia dla wszstkich !!!
Zurek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Konkursowa Jazda Samochodem I

A kiedy mniejwiecej bedzie taka impreza i w jakim miejscu ?

Jak to się robi w turbanach: http://www.funiaste.net/iOfKTg56/2005/luty/09/pyjamaracers.wmv

---
PGG

ptysiu91 miejsce i czas takiej imprezy jest jeszcze do ustalenia !!!
napewno ty jak i wszyscy zainteresowani dowiedza sie o tym !!!

achas spoko mozna to zrobic na fadomie

Ja bym sew pojeździl ale mam 13lat :P

ptysiu91 spokojna głowa, na pewno jak już będziesz miał te 18 lat to w Łomży będą rajdy z prawdziwego zdarzenia :))
Oczywiście zależy to chłopaki tylko od nas samych, jak będzie nam się układać współpraca itp..
Czas pokaże
Pozdro All

No to jak gdzie i kiedy bo zalałem do swojej maszynki za całe 20 zeta i mam za co jeździć. Może dzisiaj w 54?

SxxxK troszke sie spozniles !!! zebys dokładniej sledzil to co sie pisze wiedział bys ze spotkanko było juz :)) w srode w 54 no ale napewno bedzie jeszcze okazja spotkac sie w takim "gronie"

tak z ciekawosci napewno nie tylko mojej zapytam: kim jestes?? :)
bo były juz 2 spotkanka w 54 ale nie było cie niestety, brałes udział w imprezie na fadomie ?? czym jechałes ???

no zobaczymy jak to z tymi imprezkami bedzie !! trzeba wykazac troszke zainteresowania , pomoc Organizatorowi i imprezki beda !!!

pozdrawiam
Zurek

Niestety nie mogłem brac udziału w fadomie bo musiałem jechac na jebane PB, na spotkanaich też być nie mogłem bo musze siedziec w Białym (studia dzienne) a co do środowego spotkania to sie nie śmiejcie ale zaspałem ;/

zalozcie jeszcze 5 podobnych tematow, bo widze ze jeden to za malo!!!a co tam jak szalec to szalec nie chlopaki!!

A co "JA" ty zamiast szaleć wolisz chodzić na spotkania kólka rózńcowego - twój wybór. My napewno nei ebdziemy ci tego zabraniać.

Każdy ma inne zainteresowania nie ma dwóch takich samych osób.

SxxxK ja nie pisze tu o tym czy ktos szaleje czy nie, tylko o zasmiecaniu forum kilkoma takimi samymi tematami, a jak wystartujesz w tylu kjs-ach co ja to bedziemy mogli pogadac, zreszta jak chcesz podyskutowac to mozemy sie umowic

Chodzi mi o to że tamten temat ejst już zamknięty: było ogłoszenie o KJS, był KJS i wrażenia po nim. Nie można go ciągnać wnieskończoność, zresztą gdyby tak ciągnieto tematy to ile stron miałby obecnie temat o Hipermarkecie ;/

temat by trwal dotad az by sie wyczerpal, a zakladanie nowych to zasmiecanie forum

moim liderem w tej kategorii jest czesław i jego tematy "powrocmy nad narew" załozył chyba ze 20 tematow a wszystkie dotycza tego samego (szczerze mowiac nie wiem czego :)) )
ale panowie nie to jest tematem tego tematu :))
mamy mowic o rajdach, wyscigach, imprezach itp. itd.
robimy cos w naszym miescie prawda ???
robmy wspolnie by cos sie działo, bysmy mieli co robic, bysmy mogli sie wyszalec :) sprawdzic i podszkolic swoje umiejetnosci
pozdrawiam

Czesław w swoich tematach pokazuje co działo się ze sportami wodnymi w Łomży w latach 20-tych, miasto był po biedne po odzyskaniu niepodległości, a potrafiło dzięki zaangażowaniu wielu ludzi być potęgą na całą Polskię w sportach wodnych. Wy lubicie dobre i szybkie samochody, a Czesław lubi widocznie historię i przy okazji przypomina lata świetności łomżyskich wioślarzy. Czesław tak trzymaj.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich zainteresowanych !!!
wczoraj doszły mnie słuchy ze 20 marca ma odbyc sie Rajd Fadomu !!!
słyszal cos ktos na ten temat ?? jesli tak poprosił bym o jakies info napewno nie tylko ja jestem ciekaw :))
pozdrawiam

Ja nic nie słyszalem ale też poprosze o info.

i co odbedą sie i kiedy ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org