Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkursowa Jazda Samochodem I |
witam wszystkich zainteresowanych !!! kto nie byl na spotkanku w 54 niech załuje !!! imprezy beda sie odbywac w Łomzy pod warunkiem ze ludzie bedą tym zainteresowani znajdą sie uczestnicy i organizatorzy !!! podziekowania dla Organizatora ktory włozył duzo staran i nie tylko aby impreza odbyla sie i napewno bedzie starał sie aby imrezy tego typy obdywały sie !! wspolnie pomozmy mu aby cos dzialo sie w naszym miescie !!! pozdrowienia dla wszstkich !!! Zurek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkursowa Jazda Samochodem I |
A kiedy mniejwiecej bedzie taka impreza i w jakim miejscu ?
|
|
|
ptysiu91 miejsce i czas takiej imprezy jest jeszcze do ustalenia !!! napewno ty jak i wszyscy zainteresowani dowiedza sie o tym !!!
|
|
achas spoko mozna to zrobic na fadomie
|
|
Ja bym sew pojeździl ale mam 13lat :P
|
|
ptysiu91 spokojna głowa, na pewno jak już będziesz miał te 18 lat to w Łomży będą rajdy z prawdziwego zdarzenia :)) Oczywiście zależy to chłopaki tylko od nas samych, jak będzie nam się układać współpraca itp.. Czas pokaże Pozdro All
|
|
No to jak gdzie i kiedy bo zalałem do swojej maszynki za całe 20 zeta i mam za co jeździć. Może dzisiaj w 54?
|
|
SxxxK troszke sie spozniles !!! zebys dokładniej sledzil to co sie pisze wiedział bys ze spotkanko było juz :)) w srode w 54 no ale napewno bedzie jeszcze okazja spotkac sie w takim "gronie" tak z ciekawosci napewno nie tylko mojej zapytam: kim jestes?? :) bo były juz 2 spotkanka w 54 ale nie było cie niestety, brałes udział w imprezie na fadomie ?? czym jechałes ??? no zobaczymy jak to z tymi imprezkami bedzie !! trzeba wykazac troszke zainteresowania , pomoc Organizatorowi i imprezki beda !!! pozdrawiam Zurek
|
|
Niestety nie mogłem brac udziału w fadomie bo musiałem jechac na jebane PB, na spotkanaich też być nie mogłem bo musze siedziec w Białym (studia dzienne) a co do środowego spotkania to sie nie śmiejcie ale zaspałem ;/
|
|
zalozcie jeszcze 5 podobnych tematow, bo widze ze jeden to za malo!!!a co tam jak szalec to szalec nie chlopaki!!
|
|
A co "JA" ty zamiast szaleć wolisz chodzić na spotkania kólka rózńcowego - twój wybór. My napewno nei ebdziemy ci tego zabraniać.
|
|
Każdy ma inne zainteresowania nie ma dwóch takich samych osób.
|
|
SxxxK ja nie pisze tu o tym czy ktos szaleje czy nie, tylko o zasmiecaniu forum kilkoma takimi samymi tematami, a jak wystartujesz w tylu kjs-ach co ja to bedziemy mogli pogadac, zreszta jak chcesz podyskutowac to mozemy sie umowic
|
|
Chodzi mi o to że tamten temat ejst już zamknięty: było ogłoszenie o KJS, był KJS i wrażenia po nim. Nie można go ciągnać wnieskończoność, zresztą gdyby tak ciągnieto tematy to ile stron miałby obecnie temat o Hipermarkecie ;/
|
|
temat by trwal dotad az by sie wyczerpal, a zakladanie nowych to zasmiecanie forum
|
|
moim liderem w tej kategorii jest czesław i jego tematy "powrocmy nad narew" załozył chyba ze 20 tematow a wszystkie dotycza tego samego (szczerze mowiac nie wiem czego :)) ) ale panowie nie to jest tematem tego tematu :)) mamy mowic o rajdach, wyscigach, imprezach itp. itd. robimy cos w naszym miescie prawda ??? robmy wspolnie by cos sie działo, bysmy mieli co robic, bysmy mogli sie wyszalec :) sprawdzic i podszkolic swoje umiejetnosci pozdrawiam
|
|
Czesław w swoich tematach pokazuje co działo się ze sportami wodnymi w Łomży w latach 20-tych, miasto był po biedne po odzyskaniu niepodległości, a potrafiło dzięki zaangażowaniu wielu ludzi być potęgą na całą Polskię w sportach wodnych. Wy lubicie dobre i szybkie samochody, a Czesław lubi widocznie historię i przy okazji przypomina lata świetności łomżyskich wioślarzy. Czesław tak trzymaj. Pozdrawiam.
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych !!! wczoraj doszły mnie słuchy ze 20 marca ma odbyc sie Rajd Fadomu !!! słyszal cos ktos na ten temat ?? jesli tak poprosił bym o jakies info napewno nie tylko ja jestem ciekaw :)) pozdrawiam
|
|
Ja nic nie słyszalem ale też poprosze o info.
|
|
i co odbedą sie i kiedy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |