wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HIP HOP w Łomży

Elo Ile macie składów w Łomży którzy wydali cos pod ziemią. Macie moze linki jakieś ??

---------------------------------------www.pldrejon.30.pl---------------------------------------

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HIP HOP w Łomży

Ja wiem o składzie "Barbórka" przy ulicy Sikorskiego. Czy coś wydali? Możliwe, że zlecili jakiejś drukarni druk kalendarzy reklamowych ale z pewnością było to wydawnictwo jak najbardziej naziemne. Strony w internecie też chyba nie mają.

To znów coś o podziemnych tunelach pod Łomżą? ;-)

Nie, mu chodzi o składy kolejowe :). Ja osobiście nie mam rzadnego składu ale jeden czasami stoi niedaleko dworca. Niestety naziemny.

Ja nie mam.

Ja tam nie interesuje sie Łomżynskim skladem czy skladami.

Mój wujek prowadzi skład nieraz grają ale nie wydawają płyt .

Ale to jest bardziej Hard Metal a nie hip hop bo na złomie i miedzianych rurakch hiphopu nie zagrasz :)

Hip hop to dziadostwo !!! Punk kroluje na poskich ulicach!!!

Dobry muzyk to i na konewce zagra La Traviattę Verdiego. Także nie mówcie, że miedziane rurki nadają się tylko do Hard Metalu (coś takiego wogóle istniało?):)) No i na koniec:
Joł!x1 Wielkie Elooo x2! Sieeee! x4 Pozdro dla ziomali! x2, nie wiem czy to teraz jest trendy, ale na zapas: Śmierć frajerom!

Hip hop?? A co to takiego :P

grabos92 zamknij morde pancurze!!!!! pancury do dziury!!!!

hip hop to hip i hop dla nie kumających na tym świecie :)

A gdzie Tor panka widzisz? Panki były kiedyś i było ok. Teraz to jakieś popierdółki chodzą nie mające zielonego pojęcia o panku!

grabos pajacu zamknij ryj, jestes smieciem i zostaniesz smieciem

RULEZZ SKINHEADS
POLSKA PONAD WSZYSTKO

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

Punx not dead cieciu!!!!!!

pancury już dawno zdechli, teraz tylko jakies pajace z "dobrych domów" (szczególnie I LO) chcą iść ich drogą bo nie maja co z hajsem zrobić...

DamianE03 (---.elomza.pl) -nie wypowiadaj sie jak gowno wiesz

dzieci!!!

Ty dzieci ? :O Wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli <...>

Moje drogie dzieciaki punk - znaczy dosłownie smieć to był ruch zafacynowany uwaga.....faszyzmem.Był bardzo popularny w Anglii i w krajach skandynawskich. Na koncertach czesto mozna było spotkac symbolike hitlerowska (swastyki ,czarne mundury) . Punk był wyrzutkiem społecznym wiec i ubiór musiał to pokazywac kludki, kolczyki,agrafki wszedzie tam gdzie się dało wkuć, dziurawe dzinsowe spodnie, buty na pltformach badz tzw glany. Muzyka to pewna odmiana rocka .Kapela nr 1 na świecie to Sex Pistols,a w Polsce Republika. Punk nigdy nie kojarzył sie z bogatym domem był dla ludzi z marginesu z biednych dzielnic Londynu.

Marek

wystarczy przyjżeć się w których szkołach jest najwięcej punków, z tego co obserwuje to więkrzość uczniów ILO stara sie naśladowac punków, 90% z nich pochodzi z "dobrych domów"... bardzo żadko na dużych blokowiskach widzi sie obecnych naśladowców punków. Pochodzą oni w dużym procencie z osiedli z zabudową jednorodzinną (gdzie mieszkają ludzie zamożniejsi). Może nie są to już prawdziwi punk's, ale starają sie to naśladować.

ZAWSZE UWAŻAŁEM TYCH KUDŁACZY ZA IDIOTÓW

piana: z kąd wiesz że ja gowno wiem? a pozatym co znaczy te (---.elomza.pl) ?

DamianE03 te elomza to jest twoje ip. komputera np ja mam
(---.lomza.rtb161c.4lan.pl)

Dołujące aż. A co do 1LO to mam wrażenie że to bardziej gimnazjaliści z tamtąd robią za punków, nie licealiści i rzeczywiście niemal każdy stamtąd pochodzi z dobrego domu. Ale to tak się po prostu złożyło. A punk nie umarł :) Chociaż racja, na biedniejszych osiedlach mieszkają tzw blokersi ( nie nawiązując oczywiście do nikogo o tym niku z forum :) dresy, skinheadzi itd itd... Ale to też przypadek. A poza tym z kim się przestaje takim się staje, jakby na to nie patrzeć :D

NiemoralnieNormalna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org