wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KIBICE ŁKS

Jak wedlug was spostrzegani są kibice ŁKS-u Łomża ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KIBICE ŁKS

Wedlug mnie nic dodać nic ująć

-

Kibicowanie w calym tym slowa znaczeniu jest spoko i niezle to robia ale zobaczymy czy na wiosne to bedzie tylko kibicowanie czy tez rozroby.

Pamietam jeszcze burdy z jagiellonią. To były czasy. Łezka się w oku kręci...

ja tez pamietam jagiellonie. Cos mi mowi ze na meczu ze stomilem nie bedzie gozej...

Grzegorz

Kibice (szalikowcy) w Łomży mają o sobie wysokie mniemanie. Nie wybijajmy im tego z głowy , bo stymuluje to coraz przyzwoitsze zachowania oraz ubarwianie meczy poprzez ognie sztuczne , baloniki , choragiewki itp. Ponadto ich doping mocno uskrzydla naszych piłkarzy i stąd te wspaniałe wyniki na naszym stadionie.
Co do kibiców Jagiellonii to są najgorsi w makroregionie i baty im się należały. Potwierdziło się to na pucharze z Legią co naocznie stwierdziłem.

zgadzam się z kibicem0,na meczu ze stomilem też może być ciekawie, zwłaszcza po tym co się stało na meczu ze Stalą G.

autochton - kibice w lomzy nie majo o sobie wysokiego mniemania. Dobrze wiedza jaka sila dysponuja. I nie mowie tutaj o tych wszystkich co maja szaliki ale o tych ktorzy jezdza na wyjazdy i bronia honoru klubu w innych miastach. Jesli marzy ci sie styl kibicowania jaki jest na siatkowce czy na malyszu to nie chodz na pilke nozna.
Teraz jest wielkie zainteresowanie ŁKS-em, duzo ludzi, kazdy mowi ze kibicuje klubowi. Ale jak ŁKS zacznie przegrywac, to znowu zostanie ze 30 osób, o których ty mowisz ze sa chuliganami i nieprzyzwoicie zachowuja sie. A ja uwazam ze ta 30-stka to po prostu najwierniejsi fani..., którzy byli, są i będą.

Grzegorz

BYLIŚMY JESTEŚMY I BEDZIEMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ ŁKS GRA AEJA O ŁKS GOL TO CHYBA TŁUMACZY WSZYSTKO.A CI KTÓRZY PRZESTANA CHODZIC NA MECZE PO PRZYKŁADOWYCH KILKU PORAZKACH TO C*** ...
POZDRO
E'03 I MIASTO JEST NASZE , NIE MOŻE BYĆ INACZEJ

Łomża to jest potega lomza najlepsza jest.... !!!!!!!! kibice lks a zwlaszca eŁkAeSiAcY sa bardzo coooool

eŁKaeSiacy'03 pozdro

eŁKaeSiacy'03 to jest coś ŁKS idea warta krwi!!

grzybek

mam nadzieje że uda nam sie powtórzyć lub poprawić dobrą formę (kibicowską) z poprzedniej rundy i zaliczyć jak najwięcej wyjazdów

zapraszam na strone o kibicach ŁKS Łomża- www.lkslomza.prv.pl

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

DamianE'03 no to jest proste i logiczne że każdy wyjazd jest nasz
Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz ŁKS gra (chudy)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org