Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
który gazownik lpg w łomży? |
Potrzebuję wymienić filtr gazu. Który zakład polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: który gazownik lpg w łomży? |
kazdy ci to zrobi, a który najlepiej odkręca śrubki to nie wiem ;P omijaj jarnuty
|
|
senatorska
|
|
senatorska albo gaspol ehheeh :)
|
|
heh ja ci polece fahowca JASIA SMIETANE. . . wymieniam tez filtry powietrza ,kola , kolpaki, zarowki, potrafie nadmuchac kolo , wymienic akumulator,otworzyc zamarzniete drzwi i wyskrobac szyby ;) fól servis ![]()
|
|
jasiu_śmietana a ile bierzesz za wymiane na zimówki jak chcesz mozesz jeszcze gratis odkurzc i wytrzepac dywaniki hehheeh
|
|
Jedz na kraskę do gazozbytu koło auto-elektryka, tam od ręki Ci wymienią...
|
|
iBOX opon nie wymieniam tylko cale kola 10 zl za kolo za tszepanie 5 zl w morde gratis,za odkurzenia 15 zl . ![]()
|
|
A czemu omijac jarnuty ? ja tam zakladalem gaz juz do trzech swoich samochodow i nie mam zastrzezen Bo sie k...a uniosłem
|
|
Zgadzam sie z M@sterem. Szerokim łukiem omijaj jarnuty !!! Moze i koles dobrze ci zalozy nowy gaz ale nigdy nie naprawiaj u niego !!! Bo wymieni ci pełno czesci, nie skontaktuje sie z tobą ( nawet nie zadzwoni) i skosi 1000 zł i jeszcze zepsuje ze bedziesz musial za miesiac znowu naprawiac !!! Tak było ze mną. Wszedzie tylkonei tam !!!
|
|
polecam p.Wojtka w Piatnicy :)
|
|
POLECAM ŚWIETNEGO GAZOWNIKA NA KRASCE!!!
|
|
Filtr to i ja ci wymienię, żadna filozofia, jak coś większego to na senatorskiej o ile znasz kogoś od nich. Bo jak nie to rożnie bywa. Jarnuty, ja nawet boje się tamtędy przejechać, to największy oszust. wymienił mi kilka rzeczy, które na 100procent były dobre.Tyle z nim się ciągałem, że mam dość.
|
|
Piter ,trzymaj się z dala od niego.Oszust jakich mało.
|
|
dzieki za rade nie wiedzialem o tym
|
|
Racja też to chciałem powiedzieć. Totalny OSZUST i kanciarz . Mi równiez wymienil wiele czesci ktore były dobre i skosil hajs, a za miesiac nawet na gazie nie mogłem jezdzic, bylo jeszcze gorzej niz przed naprawa u niego !!! Taki z niego spec-oszust. JARNUTY omijaj z daleka !!!
|
|
Sorki za rodzaj męski, ale pisze z profilu żony.
|
|
mnie też oszukał,, gamoń wymontował mi oryginalny silnik krogowy GM i włożył chińska podróbę, a przy tym umawialiśmy się że koszt naprawy nie przekroczy 300zł a jak przyszło do płacenia chciał 600 powiem tak: jak chcecie stawiać do niego swoje auta to róbcie zdjęcia silnika i osprzętu przed i po naprawie-wtedy będziecie mieli podstawę do zgłoszenia oszustwa na policję. Swoją drogą myślę że sam mechanik też ż chęcią obajrzałby zdjęcia swojej roboty Mechanik B. Jarnuty= Wielki SZU
|
|
ostatnio czytałem na forum Forda że pewien gość udupił takiego wymieniacza części w prosty sposób: pomalował (oznaczył) częsci auta narażone na wymontowanie markerem bezbarwnym, który świecił w ultrafiolecie- dowód gotowy (można odszukać swoją część w zasobach mechanika, sprawdzic czy działa i gościa za jaja) pozdrawiam
|
|
Ten spec z Jarnut to krzyżówka Kaszpirowskiego z ojcem Rydzykiem.Potrafi wymienić tłoki w silniku nie zdejmując głowicy ani misy olejowej.Do zapłaty jest taki milulki i przekonywujący jak o.dyrektor.
|
|
Takiego to tylko skarżyć do sądu. Sam sie zastanawiam czemu tego nie zrobilem. Widać że ten człowiek czuje sie bezkarny bo dalej oszukuje ludzi i nic sobie z tego nie robi... a poszkodowanych jest dużo osób o czym świadczy chociażby to forum, wiec coś tu jest nie tak.
|
|
z tego co pamiętam to juz kiedyś też ludziska pisali o nim (trochę by sie nazbierało tych poszkodowanych) ,ale weź po dwóch latach coś gościowi udowodnij trzebaby zgłosić fakt na policji i jakaś podpuchę urządzić, a swoją drogą może jak do gościa trafi chociaż 10% tego co sie tu pisze to jego mózg w końcu zaskoczy że jest coś nie tak przez takiego kolesia nawet najuczciwszym mechanikom klienci na ręce patrzą nie nawidzę cwaniactwa a tak śmiechem żartem, juz widzę nagłowki na 4lomza: "Wpadł bo nie czytał forum" :)))))
|
|
Kazdy z was to dobry cwaniaczek,naczytają sie na forum myślą no zrobie sam, atu d.pa.Żaden z was nawet nie wie że aby dojść do czasem prostej usterki potrzebna jest wiedza której wam bałwanki brakuje!!!!.Nie znam Tego jak piszecie znachora z Jarnut ale takich jak wy klientów to na pęczki,i teraz mam jedną metode jak cos nie pasuje to przywracam stan samochodu przed naprawą i woooooooon do marketu po tanie części!!!!!! "TYLKO POLITYKA JEST DZIEDZINĄ NIE WYMAGAJĄCĄ ROFESJONALIZMU" elllooo
|
|
Prokop a zauważ czemu ludzie nie piszą o innych gazownikach w Łomży i okolicy chociaż ich jest dużo, tylko właśnie o tym jednym i wyrażają tylko złe opinie. Coś tu jest nie tak napewno. Bo ludzi jest sporo ktorzy maja podobne zdanie. a poza forum podejrzewam że jeszcze wiecej.
|
|
witam wszystkich, widzę że forum stało się świetnym miejscem spotkań konkurecyjnych firm.... trochę kultury , ludzie.... czasem rzeczywiście ktoś szuka na forum rady czy podpowiedzi - a tu możecie nieźle w głowach ludziom namieszać ! wydaje mi się ,że nie macie możliwości sobie pokrzyczeć, wyżyć się - to walicie bezmyślnie w klawiaturę ! masz jeden z drugim problem - to go rozwiąż i nie bluzgaj! Ludzie ! do Jarnut jeżdzę z róznymi autami od lat. Większość moich znajomych, cała rodzina też. Jakoś nie zdażyło mi się, żeby mnie facet oszukał ! Do cholery ludzie - to Wam trzeba na głowę prokuratora wsadzić za oczernianie ! Dlaczego pozostajecie anonimowi ? Jedź do tego mechanika i mu to powiedz w oczy ! Nie - nie pojedziesz, prawda? Każdy ma prawo wyboru mechanika. W Jarnutach - jestem pewien - jest PROFESJONALISTA. Trafiłem do niego , gdy kiedyś w renomowanym serwisie w Białymstoku powiedzieli mi, że oni to nie wiedzą co jest z moim autem, ale za Łomżą w Jarnutach jest mechanik, który może ten wóz naprawić. I tak się stało !!!! A czy szanowni klienci zauważyli,że do tego zakładu trafaiają auta z całej Polski? Czy to dlatego, że facet oszukuje?
|
|
Fakt faktem nie urodził sie taki co każdemu dogodził,chyba że "DUKEES". muzik25 aby to o tobie na 4lomza nie pisali!!!!Uważaj!!!
|
|
"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian elllooo
|
|
prokop!!! :) był kiedyś temat na naszym forum o gazownikach i między innymi o mechaniku z jarnut. sam wtedy stwierdziłem że jest on specem w tej dziedzinie (twierdzę że może najlepszym w Łomży i nie tylko) BMW i inne wynalazki potrafi ujarzmić jak indianiec konia ale to że łapki ma klejące to inna sprawa możliwe że stałych klientów nie nabiera, a może inaczej: nie nabiera klientów którym sam gaz zakładał. co innego było w moim przypadku. auto które u niego zostawiłem nie było moje więc dokładnie zwróciłem uwagę jak wyglada komora silnika przed i po naprawie, żeby potem właściciel nie miał do mnie pretensji mechanik a może pracownik zakładu (tego nie udowodnię) mnie oszukał i tyle. byłem u niego raz i więcej nie pojadę. żałuję tylko że nie sprawdziłem od razu w jarnutach stanu auta po naprawie, tylko dopiero po dwóch dniach. wtedy może bym coś gościoi udowodnił a tak lipa do prawnika: nie jestem mechanikiem, nie mam wujka mechanika któremu moje posty mogłyby nagonić klientów jestem elektrykiem więc jeśli kogoś oszukam w tej materii, albo coś żle zrobię to będę za to odpowiadał i tyle. Nie zdziwię się wtedy że ktoś coś o mnie napisze na forum. puki co staram się soją pracę wykonywać solidnie, a wręcz tępię wszelkie fuszerki, gdyz kiedyś ktoś może przez nie stracić życie albo dużo kasy jeśli ktoś ma problem niech jedzie do jarnut, ale ja przed postawieniem auta zrobiłbym parę zdjęć osprzętu i tyle a tak na koniec: po pierwsze- jak widac wyżej i w kilku starych tematach o gazownikach, nie jestem odosobnionym przypadkiem oszustwa po drugie: na gaz to są kuchenki a nie samochody po trzecie: radzę każdemu znaleść stałego mechanika, do którego będziecie mieli 100% zaufanie, wtedy nie będzie żadnego problemu pozdrawiam wszystkich forumowiczów
|
|
KUBUŚ w Piatnicy za nowym mostem na drozdowo
|
|
z dobrym gazownikiem to jak z dentysta, jak jest kolejka przed drzwiami to znaczy ze dobry i leczy najmniej bolesnie(dla auta :) ) a reszte sobie dopowiedzcie,ja wiem gdzie praca zaczyna sie o 8 i o 20 konczy ,tyle w temacie
|
|
kraska!
|
|
Ja bym omijał Jarnury. Gość z Jarnut to dobry krętacz. - nie dotrzymuje terminów, jak nowy przychodzi to bierze od razu, wiedząc że nie ma czasu, jak auto do poprawki to wymyśla terminy za miesiąc - jak klient przychodzi to zachowuje się jak król, jak się nie płaszczysz to won - części które sprzedaje są 100% droższe niż normalnie w sklepie - prowadząc instalacje przykręcił przewody do podwozia na blachowkręty tak że wystawały po 2 cm. przez dywaniki w podłodze - przełącznik benzyna gaz przykleił w desce na jakiś klej, ale to nic, dookoła przełącznika umazana jest deska klejem - przy montażu butli pod autem trzeba było wyciąć jedną belkę pod podłogą bagażnika, nie to wycinał tylko wyrwał, w miejscu zgrzewów powstało 8 dziur na pol cm. - jak coś zepsuje to zwala na to że było stare albo popsute, bez uzgodnienia montuje swoje części (tanie4 zamiennik z marżą po 100-200%) Podsumowując: to zwykły rolnik któremu się powołania pomyliły. Nie dość że wali klientów to jeszcze państwo, brak faktury / paragonu to norma, a przy zakładaniu gazu (gdzie faktura jest obowiązkowa) to dla osób prywatnych zaniża jej wartość o kilka stów...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |