Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadkowe popołudnie |
Po raz kolejny zwracam się z prośbą do Pana "cz".Człowieku,pisz tak,żeby czytający mieli pewność czy te osoby z wypadku pod Szczuczynem trafiły do grajewskiego szpitala czy też te z Szosy do Mężenina.Bo dla mnie nie jest to oczywiste.Zanim Pan zamieści tekst,przeczytaj Pan go ze trzy razy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadkowe popołudnie |
Tak przy okazji dodam,że to miało miejsce na trasie Łomża -Zambrów. Szosa do Mężenina to całkiem inna droga. Dokładnie to zdarzenie było na samej górce przed skrzyżowaniem na Mężenin . Chyba większość wie,że Szosa do Mężenina zaczyna się przy BP,a kończy właśnie... gdzie?Raczej przy tablicy oznaczającej koniec obszaru zabudowanego. Jak się mylę,to proszę poprawcie mnie. br1
|
|
przejezdzalam akurat wczoraj i widzialam ten wypadek pod szczuczynem.ciagniek wyjechal z pola nie zwracajac uwagi na jadacy samochod.zresta to ie pierwsza taka sytuacja.poza tym tamten busik tylko do kasacji.nie wiem jak z ludzmi widzialam tylk straz i policje ale i tak ruch byl bardzo utrudniony. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=20485 Pierwsze zdanie: Nie nieco (...) Ręce opadają... :D _________________________________________________________ ![]()
|
|
Nie nieco ponad 4 mln zł, jak chciało przedsiębiorstwo, ale o 100 tys zł. mniej czyli 3 mln 900 tys zł dostanie z kasy miasta w przyszłym roku Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacji. kropki. nauczmy sie z nich korzystac. Pieniądze to dotacja do tzw. wozokilometra. jak sie ktos mnie zapyta czym sa pieniadze to juz bede wiedzial co mam powiedziec Dodajmy, że w tym roku z kasy miasta firma była wspierana kwotą rzędu 3 mln zł, a więc wzrost dotacji wynosi 30%. dodam, ze tu juz nie ma czego dodac. a wiec wzrost pieniasza wynosi 30% jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
A Ja myślę że jak ,,szosa do Mężenina,, to kończy się w Mężeninie.
|
|
Pan CZ. to tak zwany wtórny analfabeta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |