czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadkowe popołudnie

Po raz kolejny zwracam się z prośbą do Pana "cz".Człowieku,pisz tak,żeby czytający mieli pewność czy te osoby z wypadku pod Szczuczynem trafiły do grajewskiego szpitala czy też te z Szosy do Mężenina.Bo dla mnie nie jest to oczywiste.Zanim Pan zamieści tekst,przeczytaj Pan go ze trzy razy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadkowe popołudnie

Tak przy okazji dodam,że to miało miejsce na trasie Łomża -Zambrów.
Szosa do Mężenina to całkiem inna droga.
Dokładnie to zdarzenie było na samej górce przed skrzyżowaniem na Mężenin .
Chyba większość wie,że Szosa do Mężenina zaczyna się przy BP,a kończy właśnie... gdzie?Raczej przy tablicy oznaczającej koniec obszaru zabudowanego.
Jak się mylę,to proszę poprawcie mnie.

br1

przejezdzalam akurat wczoraj i widzialam ten wypadek pod szczuczynem.ciagniek wyjechal z pola nie zwracajac uwagi na jadacy samochod.zresta to ie pierwsza taka sytuacja.poza tym tamten busik tylko do kasacji.nie wiem jak z ludzmi widzialam tylk straz i policje ale i tak ruch byl bardzo utrudniony.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=20485

Pierwsze zdanie:

Nie nieco (...)

Ręce opadają... :D

Nie nieco ponad 4 mln zł, jak chciało przedsiębiorstwo, ale o 100 tys zł. mniej czyli 3 mln 900 tys zł dostanie z kasy miasta w przyszłym roku Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacji.
kropki. nauczmy sie z nich korzystac.

Pieniądze to dotacja do tzw. wozokilometra.
jak sie ktos mnie zapyta czym sa pieniadze to juz bede wiedzial co mam powiedziec

Dodajmy, że w tym roku z kasy miasta firma była wspierana kwotą rzędu 3 mln zł, a więc wzrost dotacji wynosi 30%.
dodam, ze tu juz nie ma czego dodac. a wiec wzrost pieniasza wynosi 30%

jedyny prawdziwy jasio :}

A Ja myślę że jak ,,szosa do Mężenina,, to kończy się w Mężeninie.

Pan CZ. to tak zwany wtórny analfabeta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org