Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem z MP3 |
Podlanczam mp3 do kompa na pasku startu pokazuje sie ikonka ze działa w a moim komputerze nei ma dysku wymiennego.. i nie moge se nutek wrzucic na mp3 .. co to moze być??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem z MP3 |
a drivery to masz ...? y
|
|
to znaczy?? program musze miec>?? czy co??
|
|
Zmień literę dysku, sprawdź w inne wejście usb, być może trzeba np w mp trójce coś przełączyć np. z trybu ładowania na pamięc masową itd.
|
|
poza tym czasami trzeba miec oprogramowanie no chyba ze zrobisz tak jak napisal marek12.a jesli to nie pomoze to chyba driver musisz sciagnac Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ALE JAK TO PRZELACZYĆ Z TRYBU ŁADOWANIA NA TRYB MASOWY
|
|
a co to za mp3? odłącz, włącz i poszukaj w ustawieniach
|
|
firmy to niewiem bo na niej nie pisze.. ale wiem tyle ze jakaś niemiecka..
|
|
otworz windows media player i zobacz czy urzadzenie pokazuje sie w zakladce "sync" lub jak inaczej nazywa sie to w polskiej wersji windows i sprawdz w ustawieniach czy sa na np: file transfer lub usb storage
|
|
Uruchom ponownie komputer. U mnie tak to działa.
|
|
a jak wejsc w te ustawienia w WMP . jak ja niewiem.:) i neiwiem gdzie ta zakladka SYNC;/
|
|
zainstalowalem te drivery i nadal nei chodzi.. co to jest??
|
|
***** pomoże ktoś.. są tu jakieś mózgi?/
|
|
mozgi to sa tylko sprzet nieznany i ciezko tobie pomoc gdy nie wiadomo z czym ma sie do czynienia. podaj nazwe zabawki i model to moze pomozemy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |