Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż Miejska |
Ludzie co Wy myślicie o pracy Strażników Miejskich czy nie wydaje się Wam, że to tylko chodzące parkomaty tylko latają i patrzą gdzie samochód stoi jednym kołem na trawniku. Albo na robotach drogowych i ograniczeniu prędkości stawiają radar szybciej niż robotnicy się przebiorą. Nie wiem może to tylko moja opinia, Straż Miejska zamiast zająć dzikimi wysypiskami czy pijącymi pod sklepami lata z bloczkami i wkłada za szybę mandaty. Najprościej jest postawić fotoradar i siedzieć w ciepłym samochodzie. Ale to nie na tym polega pilnowanie porządku. Proszę o opinie na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż Miejska |
nie zal sie czlowieku, ze dostales mandat...bo mam to gleboko w dupie... glupio zrobiles to dostales, proste i logiczne... postaraj sie jeszzce o kilka bedziesz spelniony i zakladaj bloga i tam sie zal
|
|
w cieplym samochodzie to prawda ostatnio widzialem, najpierw stali sobie na starym dworcu na placu ot tak bez sensu a pozniej na rynku sie grzeli w aucie, moze ci dwaj maja jakis romans ze soba ze nawet na zewnatrz nie wychodza tylko razem i razem w aucie:)
|
|
a tobie patrze od tych pisowskich glupot w glowce sie poprzewracalo ;) caly dzien nie masz co robic;) ? wszystko wiesz z kazdego miejsca w miescie ;) hehe
|
|
uzasadnij swoj poglad albo wyp...:)
|
|
niestety nie potrafią stanąć z radarem na Wojska Polskiego , a Liwini i inni przepisy łamią , fakt łatwiej sprzęt schować za słupkiem na dwupasmówce zarabiać na premię dla siebie
|
|
nawet nie chodzi o chowanie sprzetu, ale dobra robota caly dzien w samochodziku przesiedziec ogladajac otoczenie
|
|
to czemu nie starasz sie tam;) tylko siedzisz i nic nie robisz...z nudow lazisz i obserwujesz wszystkich ludzi;) uzasadniac nie bede bo sam wiesz o czym mowie
|
|
niewiem, wolabym uzasadnienie inaczej nie wart jestes dyskusji:)
|
|
po twoich wypowiedziach tutaj raczej ty nie jestes, posmiewiskiem wydajesz sie byc... i niechetnie na ciebie ludzie patrza...szczegolnie po tych glupotach narka
|
|
trudno sie odniesc skoro piszesz nie na temat, uciekasz bo nieiwesz co odpisac, nie ten poziom, juz sie nie wysilaj
|
|
Ja właśnie stałem 2 kołami na trawniku. W miejscu że mandat należał się jak psu buda. A jednak strażnik miejski + policjant zrozumieli powód dalczego mój samochód stał dwoma kołami na trawniku. Nie dostałem mandatu, pouczenie owszem. ![]() ________ Malachit
|
|
konkretny przykład ulica Sikorskiego przy Lidlu kładą rury na odcinku 2 metrów oczywiście jest ograniczenie do 30 tylko dlaczego Straż Miejska stawia fotoradar przy przedszkolu to jest ze 200 metrów dalej fakt że to jest wina drogowców, że nie postawią odwołania i 30 jedziemy aż do Wyszyńskiego to jest makabra
|
|
kto jeździ Sikorskiego 30 km/h a Straż Miejska tylko czyha na nowe ograniczenie żeby pająka postawić
|
|
nie przyjmować mandatu i do sądu
|
|
tom-t to do kogo masz pretensje ? do SM czy do drogowców ?! ![]() ________ Malachit
|
|
mam pretensje do obydwu stron do drogowców za głupie znaki a do strażników za gorliwość w szukaniu ograniczeń czy zauważyliście fotoradar straży miejskiej który by stał na drodze bez jakiegoś ograniczenia latwiej jest robic zdiecia na 30
|
|
adamoss dla twojej informacji nie uciekam z odpowiedzia, tylko czlowiek musi wczesnie wstac do pracy, nie wiem jak ty, ale sadzac po tym co piszesz nie masz zajecia i nudzi ci sie, tom-t a do siebie masz pretensje? z tego co zauwazam, tam czesto stoi radar i nie wydaje mi sie, zeby byla zmieniana predkosc na 30...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |