środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Straż Miejska

Ludzie co Wy myślicie o pracy Strażników Miejskich czy nie wydaje się Wam, że to tylko chodzące parkomaty tylko latają i patrzą gdzie samochód stoi jednym kołem na trawniku. Albo na robotach drogowych i ograniczeniu prędkości stawiają radar szybciej niż robotnicy się przebiorą. Nie wiem może to tylko moja opinia, Straż Miejska zamiast zająć dzikimi wysypiskami czy pijącymi pod sklepami lata z bloczkami i wkłada za szybę mandaty. Najprościej jest postawić fotoradar i siedzieć w ciepłym samochodzie. Ale to nie na tym polega pilnowanie porządku. Proszę o opinie na ten temat.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Straż Miejska

nie zal sie czlowieku, ze dostales mandat...bo mam to gleboko w dupie... glupio zrobiles to dostales, proste i logiczne... postaraj sie jeszzce o kilka bedziesz spelniony i zakladaj bloga i tam sie zal

w cieplym samochodzie to prawda ostatnio widzialem, najpierw stali sobie na starym dworcu na placu ot tak bez sensu a pozniej na rynku sie grzeli w aucie, moze ci dwaj maja jakis romans ze soba ze nawet na zewnatrz nie wychodza tylko razem i razem w aucie:)

a tobie patrze od tych pisowskich glupot w glowce sie poprzewracalo ;)

caly dzien nie masz co robic;) ? wszystko wiesz z kazdego miejsca w miescie ;) hehe

uzasadnij swoj poglad albo wyp...:)

niestety nie potrafią stanąć z radarem na Wojska Polskiego ,
a Liwini i inni przepisy łamią , fakt łatwiej sprzęt schować za słupkiem na dwupasmówce zarabiać na premię dla siebie

nawet nie chodzi o chowanie sprzetu, ale dobra robota caly dzien w samochodziku przesiedziec ogladajac otoczenie

to czemu nie starasz sie tam;) tylko siedzisz i nic nie robisz...z nudow lazisz i obserwujesz wszystkich ludzi;) uzasadniac nie bede bo sam wiesz o czym mowie

niewiem, wolabym uzasadnienie inaczej nie wart jestes dyskusji:)

po twoich wypowiedziach tutaj raczej ty nie jestes, posmiewiskiem wydajesz sie byc... i niechetnie na ciebie ludzie patrza...szczegolnie po tych glupotach

narka

trudno sie odniesc skoro piszesz nie na temat, uciekasz bo nieiwesz co odpisac, nie ten poziom, juz sie nie wysilaj

Ja właśnie stałem 2 kołami na trawniku. W miejscu że mandat należał się jak psu buda.
A jednak strażnik miejski + policjant zrozumieli powód dalczego mój samochód stał dwoma kołami na trawniku.
Nie dostałem mandatu, pouczenie owszem.

________
Malachit

konkretny przykład ulica Sikorskiego przy Lidlu kładą rury na odcinku 2 metrów oczywiście jest ograniczenie do 30 tylko dlaczego Straż Miejska stawia fotoradar przy przedszkolu to jest ze 200 metrów dalej fakt że to jest wina drogowców, że nie postawią odwołania i 30 jedziemy aż do Wyszyńskiego to jest makabra

kto jeździ Sikorskiego 30 km/h a Straż Miejska tylko czyha na nowe ograniczenie żeby pająka postawić

nie przyjmować mandatu i do sądu

tom-t to do kogo masz pretensje ? do SM czy do drogowców ?!

________
Malachit

mam pretensje do obydwu stron do drogowców za głupie znaki a do strażników za gorliwość w szukaniu ograniczeń czy zauważyliście fotoradar straży miejskiej który by stał na drodze bez jakiegoś ograniczenia latwiej jest robic zdiecia na 30

adamoss dla twojej informacji nie uciekam z odpowiedzia, tylko czlowiek musi wczesnie wstac do pracy, nie wiem jak ty, ale sadzac po tym co piszesz nie masz zajecia i nudzi ci sie,

tom-t a do siebie masz pretensje?

z tego co zauwazam, tam czesto stoi radar i nie wydaje mi sie, zeby byla zmieniana predkosc na 30...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org