środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
punkty PAYBACK z usług w orange.

za każde 2 zł w opłaconym rachunku 1 pkt. które potem można wymieniać na nagrody. mam pytanie czy może już ktoś miał z tym styczność czy przy opłacaniu rachunku automatycznie punkty trafiają na moje konto czy trzeba się okazywać kartą payback?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: punkty PAYBACK z usług w orange.

hmmm na allegro 1 pkt to 3 zł za zakup przedmiotu. Jeśli chodzi o punkty to można za nie dostać nagrody albo zebrać pkt i dołożyć jakoś sumke i kupić coś dobrego :)

Musisz się zalogować na stronie orange i wpisać swój nr karty. Potem już automatycznie punkty wejdą na Twoje konto

what???

popieram masakra zakładalam taki post ale go usunęli nawet za rejestrację nie dostałam pkt.Mam 3 tel a jedna z kart idzie juz m-c więc co z tego że zarejestrowałam sie jak nie mama karty 100 pkt w plecy!!!!!!!!!!!profit był o niebo lepszy

maja

punkty są przyznawane co kilka miesiecy

misiapaw Twoje punkty napewno trafia na Twoje konto. jeżeli kupisz coś na allegro od razu nie dostaniesz punktów bo nie wiadomo jak ta transakcja się zakończy czy za zamówiony towar zapłacisz i czy wszystko będzie ok. tak więc w ramach bezpieczeństwa punkty trafią do Ciebie po miesiący jak już wszystko będzie dograne na ostatni guzik dzięki wszystkim za informacje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org