Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam |
Oriętuje sie ktoś gdzie można dobrze pryciemnic szyby w aucie i jaka jest cena przyciemienia wszystkich szyb z góry dzieki za odpowiedz Krzyśś..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam |
evelin na legionow.a cena zalezy od szyby.skocz i sie dowiedz Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
najlepiej w evelinie na legionów, cena w zależności od auta, za tylną i tylne boczne pewnie ok. 350-400zł ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
FIFA 10 , NFS Shift już do pobrania na www.darmowisko.eu - Najlepsze Centrum Downloadu. Wejdz i wrzucaj swoje pliki!
|
|
Na Krasce gdzie jest wymiana szyb ok.480zł komplet to zależy jeszcze od auta, lecz się dziwię że mając lepsze auto chce się taki bajer a nie chce się dupy ruszyć ze stołka, bo pytajac się na forum to można się przeliczyć o dwie stówki i co wtedy auto zostaje w zastaw? Bo kamikadze nie ma kasy? Ale jak będziesz szalał zanadto z tymi szybami przyciemnionymi to nie musi być widać twarzy, a wystarczą numery a sam mandat równa się przyciemnieniu szyb, więc co za co się opłaci to warto pomyśleć jeśli ktoś ma jeszcze myślenie włączone.
|
|
jestes elo na **** ta Twoja tania reklama??
|
|
elo gacie się mielą, chodzi wam o ten wiejski tuning ? szprajem se pogreźdaj haha pewnie jeszcze BMW albo Merca czy golfa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |