Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
hej wiecie cos na temat pracy chałupniczej ?jestem krawcową mam maszynę i chciała bym trochę dorobic .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
stawiasz maszyne najlepiej w jakims pubie lub pod szkola i czekasz na zyski ;D
|
|
podaj kontakt na GG 4015378 coś mam
|
|
tzn co masz?
|
|
łot i biznesmen się trafił co interesy na gg załawtwia... komórę ukradli??? aj ta dzisiejsza młodzież... do tematu, popytaj w sklepach odzieżowych czy ktoś nie życzy sobie takich usług jak np. skracanie nogawek lub inne drobne przeróbki, może ktoś się chętny trafi a wiem,że jest zapotrzebowanie na taki usługi sądząc po kolejkach w punktach usługowych Ich bin fur Berlin...
|
|
a dobre losowania z tej twojej maszyny ida?
|
|
Ludzie dlaczego nie odpowiadacie na zadane pytanie tylko staracie się z kogoś naśmiewać??? PS: a taka praca to faktycznie w jakimś sklepie odzieżowym albo też kiedyś w hali targowej był zakład krawiecki, a teraz to nie wiem. Pjotr
|
|
do lowca_snow a ty sadzisz ze pieniadze z nieba leca,moze dla ciebie tatus daje pieniazki na imprezki itp.nie kazdy ma tak dobrze sa ludzie którzy maja 800 zł i 4 dzieci i musza dac rade,jestem ciekawa jaki byłbys madry gdybys na chleb nie miał!!!!!!pomysl troche (to nie boli )za nim cos napiszesz
|
|
interesowałyby cię przeróbki krawieckie? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
tak
|
|
hej interesuja mnie przeróbki ,masz cos?to moje gg odezwij sie8143923
|