środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

hej wiecie cos na temat pracy chałupniczej ?jestem krawcową mam maszynę i chciała bym trochę dorobic .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

stawiasz maszyne najlepiej w jakims pubie lub pod szkola i czekasz na zyski ;D

podaj kontakt na GG 4015378 coś mam

tzn co masz?

łot i biznesmen się trafił co interesy na gg załawtwia... komórę ukradli??? aj ta dzisiejsza młodzież...

do tematu, popytaj w sklepach odzieżowych czy ktoś nie życzy sobie takich usług jak np. skracanie nogawek lub inne drobne przeróbki, może ktoś się chętny trafi a wiem,że jest zapotrzebowanie na taki usługi sądząc po kolejkach w punktach usługowych

Ich bin fur Berlin...

a dobre losowania z tej twojej maszyny ida?

Ludzie dlaczego nie odpowiadacie na zadane pytanie tylko staracie się z kogoś naśmiewać???

PS: a taka praca to faktycznie w jakimś sklepie odzieżowym albo też kiedyś w hali targowej był zakład krawiecki, a teraz to nie wiem.

Pjotr

do lowca_snow a ty sadzisz ze pieniadze z nieba leca,moze dla ciebie tatus daje pieniazki na imprezki itp.nie kazdy ma tak dobrze sa ludzie którzy maja 800 zł i 4 dzieci i musza dac rade,jestem ciekawa jaki byłbys madry gdybys na chleb nie miał!!!!!!pomysl troche (to nie boli )za nim cos napiszesz

interesowałyby cię przeróbki krawieckie?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

tak

hej interesuja mnie przeróbki ,masz cos?to moje gg odezwij sie8143923

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org