Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
strzyżenie psa |
witam może mi ktoś poradzić i dać namiary gdzie mogę ładnie obstrzyc yorka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: strzyżenie psa |
Ja swojego Westa strzyżę na ul. Hipokratesa. Tam jak jest piłsudskiego i szosa zambrowska
|
|
mam maszynkie do strzyżenia i nożyczki, zapraszam. Na twoim psie będzie mój debiut. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
j
|
|
ak na hipoktatesa to bron boże na rogu wyjazd na szos zambrowską bo moze i strzyc tam troszke umieją ale ten grubszy pan to straszny cham i gbur wielki cwaniak polecam na hipokratesa miłe panie strzyga wmiare dobrze
|
|
Świetnie yorki strzyże pani ale ona umawia się na tel.506251669-polecam sprawdzona!
|
|
No własnie słyszałam że ta Pani na szosie zamb. w miare dobrze strzyże natomiast w 4 łapach na Hipokratesa owszem Panie są miłe ale chyba dopiero sie uczą bo tak sobie mój pies wyglądał po wizycie u nich.
|
|
Zakład fryzjerski jest również na ul.woj.polskiego przy wjezdzie na ul.Browarną. ********************* ********************* *********************
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |