wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PILNIE szukam dobrego ortopedy dziecięcego

szukam dobrego ortopedy dziecięcego dla mojej 7 miesięcznej córeczki. potrzebne jest mi wykonanie badania usg bioderek. proszę o pomoc. najlepiej lekarz z łomży. z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PILNIE szukam dobrego ortopedy dziecięcego

Podobno dobry jest dr Gołaszewski - przyjmuje prywatnie na ul. Kazańskiej; przy laboratorium Acer. Przyjmuje On także w szpitalu, ale tylko w poradni poszpitalnej (chyba, że coś uległo zmianie - należałoby jeszcze przedzwonić i to zweryfikować).

Moja koleżanka też miała problem z doborem właściwego specjalisty dla swojej córeczki - temu lekarzowi zaufała; Mała jest już zdrowa :)

Oczywiście, decyzja należy do Was, ale myślę, że spróbować zawsze można. Z reguły najlepiej korzystać z porady kilku lekarzy - wtedy diagnoza jest bardziej wiarygodna. Sugeruję wizyty zarówno u lekarzy przyjmujących na NFZ, jak i tych z gabinetów prywatnych - nie od dziś wiadomo o praktykach zapraszania ponownie na wizytę prywatną całkiem zdrowych ludzi...; ot, metoda na szybki zarobek...

Wszystkiego dobrego dla córci! :)

dziękuje bardzo z wiadomość. życzę zdrówka.

Nie ma za co :)

Oby na zdrówko :)

Także pozdrawiam i dziękuję.

Witam, a czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje prywatnie dr. Gołaszewski

Moniczka

hej on przyjmuje prywatnie na bema w srody tam nad salonem fryzjerskim a co do godz to trzeba do niego dzwonic i on cie umawia na konkretna godz teraz jest na urlopie dopiero we wrzesniu bedzie wiem bo sama dzwonilam i chcialam isc z synkiem na wizyte pozdrawiam

witam. a możesz podać numer telefonu do niego. bardzo proszę.

504139307 to jest nr do niego on tez przyjmuje na kase chorych w szpitalu na zapisy ale trzeba dlugo czekac ok 3-4 miesiecy pozdrawiam

golaszewski przyjmuje na kazańskiej przy laboratorium od szpitala pierwsze dni o d apteki w czwartek od 16 do 18 i bierze 60 zl jest swietny

Popko z Białegostoku,jest bardzo dobry

janina

wielkie dzięki. a czy trzeba sie umawiać czy przyjmie bez problemu w tych godzinach. pozdrawiam

nie trzeba sie umawiac wystarczy isc ale trzeba isc troche wczesniej bo do niego jest duzo ludzi od nastepnego tygodnia on jest na urlopie

Lepiej bedzie jak zadzwonisz i sie umowisz ja np dzwonilam i sie umawialam i umowil mnie 17.20 i o tej weszlam to jest dobre bo nie musisz isc i czekac a tak to przychodzisz i wchodzisz ja bylam u niego na bema

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org