Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PILNIE szukam dobrego ortopedy dziecięcego |
szukam dobrego ortopedy dziecięcego dla mojej 7 miesięcznej córeczki. potrzebne jest mi wykonanie badania usg bioderek. proszę o pomoc. najlepiej lekarz z łomży. z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PILNIE szukam dobrego ortopedy dziecięcego |
Podobno dobry jest dr Gołaszewski - przyjmuje prywatnie na ul. Kazańskiej; przy laboratorium Acer. Przyjmuje On także w szpitalu, ale tylko w poradni poszpitalnej (chyba, że coś uległo zmianie - należałoby jeszcze przedzwonić i to zweryfikować). Moja koleżanka też miała problem z doborem właściwego specjalisty dla swojej córeczki - temu lekarzowi zaufała; Mała jest już zdrowa :) Oczywiście, decyzja należy do Was, ale myślę, że spróbować zawsze można. Z reguły najlepiej korzystać z porady kilku lekarzy - wtedy diagnoza jest bardziej wiarygodna. Sugeruję wizyty zarówno u lekarzy przyjmujących na NFZ, jak i tych z gabinetów prywatnych - nie od dziś wiadomo o praktykach zapraszania ponownie na wizytę prywatną całkiem zdrowych ludzi...; ot, metoda na szybki zarobek... Wszystkiego dobrego dla córci! :)
|
|
dziękuje bardzo z wiadomość. życzę zdrówka.
|
|
Nie ma za co :) Oby na zdrówko :) Także pozdrawiam i dziękuję.
|
|
Witam, a czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje prywatnie dr. Gołaszewski Moniczka
|
|
hej on przyjmuje prywatnie na bema w srody tam nad salonem fryzjerskim a co do godz to trzeba do niego dzwonic i on cie umawia na konkretna godz teraz jest na urlopie dopiero we wrzesniu bedzie wiem bo sama dzwonilam i chcialam isc z synkiem na wizyte pozdrawiam
|
|
witam. a możesz podać numer telefonu do niego. bardzo proszę.
|
|
504139307 to jest nr do niego on tez przyjmuje na kase chorych w szpitalu na zapisy ale trzeba dlugo czekac ok 3-4 miesiecy pozdrawiam
|
|
golaszewski przyjmuje na kazańskiej przy laboratorium od szpitala pierwsze dni o d apteki w czwartek od 16 do 18 i bierze 60 zl jest swietny
|
|
Popko z Białegostoku,jest bardzo dobry janina
|
|
wielkie dzięki. a czy trzeba sie umawiać czy przyjmie bez problemu w tych godzinach. pozdrawiam
|
|
nie trzeba sie umawiac wystarczy isc ale trzeba isc troche wczesniej bo do niego jest duzo ludzi od nastepnego tygodnia on jest na urlopie
|
|
Lepiej bedzie jak zadzwonisz i sie umowisz ja np dzwonilam i sie umawialam i umowil mnie 17.20 i o tej weszlam to jest dobre bo nie musisz isc i czekac a tak to przychodzisz i wchodzisz ja bylam u niego na bema
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |