Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LANIA CIĄG DALSZY |
Brak umiejętności, brak ambicji, brak trenera. Karczew 3 : 0 ŁKS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LANIA CIĄG DALSZY |
Bramki padły w 85, 87 i 90 minucie. Więc bardziej brak koncentracji i sił w końcówce. Z drugiej strony to nawet lepiej, bo w Naszej sytuacji walka na dwa fronty (liga i PP) korzyści by nie przyniosła. Mimo przegranej mam nadzieje ze to calkiem niezły prognostyk na przyszłość, biorąc pod uwagę to, że rywal gra klasę wyżej (III liga mazowiecko-łódzka) i że bramki padły w samej końcówce. Zobaczymy co powiedzą Ci, co byli na wyjeździe. Nigdy nie zginie...
|
|
za mało kasy w Łomży na III ligę jest ;] Dziwi mnie to, że nikt z ŁKS nie szuka nowych graczy na naszych boiskach, a jest trochę chłopaków, którzy nieźle grają.
|
|
a kogo to obchdzi -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
obchodzi** -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
ajc to w samej koncówce bramki padły:( no lipa:( no ale miejmy nadzieje ze bedzie lepiej ... słyszałam o tym stadionie co mają nam wybudowac niewiem czy dobrze zrozumiałam:/ ale kurcze oni i tak nie mogą sponsora znalesc :( ehhh no trudno dzis przegrali lecz ja w nich wierze :) w sumie to nasz Łomżyski klub:) justysia
|
|
mieli kase na 84 minuty gry? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
...bylo jechac i zobaczyc... Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |