Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najstarsi forumowicze |
Witam Mam pytanie, kto jest najstarszym forumowiczem? Może przyjmijmy, że długość "przynależności" do tego forum będziemy wyznaczać ilością listów w tematyce forum ogólne... Ja osobiście zaczynałem jak było 80 tysięcy. Pamiętacie ptysia??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najstarsi forumowicze |
Takie coś kiedyś pojawiło się na forum: RANKING cz.1 TOP 50 piszących na forum Można by może jakoś w ten sposób to rozgryźć. ![]()
|
|
myślę, że można dodatkowo przyjąć dwie reguły. Po pierwsze: należałoby dodać, iż chodzi o aktywnych forumowiczów, czyli takich, którzy ciągle tu piszą, po drugie: można przecież na podstawie swojego wpisu określić precyzyjnie datę swojej inauguracji na forum. Niech czytający ten post wyszukają "swój pierwszy raz" i wpiszą datę. Potem "społecznie" znajdzie się ktoś, kto to ogarnie do kupy. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
taa jest tu kilka osob ktore pamietam sprzed ponad 4 lat. sam zaczynalem w 2005
|
|
ja zaczynalem ok 2003 niekoniecznie pod tym nickiem jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
A czemu to ma służyć?:)
|
|
Kto Ptysia nie pamięta ;)
|
|
2769 napisanych postuw od powstania forum ;} jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
witam, ja zaczęłam odwiedzać to forum w 2004 roku, tak wiec tę pierwszą 50 z postu do którego link podał kxxn doskonale pamiętam. Nie pisałam tu chyba ze 3 lata (choć wchodzę i czytam forum), a to dlatego, że strasznie straciło na jakości to forum. I strasznie irytowało mnie, że admin jest, ale robi wszystko żeby myśleć, że go tu nie ma. Oczywiście są nadal fajne osoby, które piszą z sensem, ale niestety są też trolle. pozdrawiam
|
|
Mam pytanie, kto jest najstarszym forumowiczem? Guziec, przecież to on założył to forum. Ja też jestem jednym ze starszych forumowiczów, ale zmieniłem nicka. :) _________________________________________________________ ![]()
|
|
jak mogles zacząc 2003 jak portal powstal 2005;];] na dole pisze Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
4lomza z 2001 roku: ![]() http://img17.imageshack.us/i/zrzut3x.jpg/ malo wiesz adminie ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
2002 albo 2003. ADALL
|
|
2004 ...
|