Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bitwa o Nowogród |
Kto wie kiedy w tym roku będzie rozgrywana inscenizacja bitwy o Nowogród?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bitwa o Nowogród |
stawiam na 15/16 sierpien tak jak w tamtym roku jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
muahahahah easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
1939 – II Inscenizacja historyczna Nowogród - Zambrów 12.09.2009 - Noworód 13.09.2009 - Zambrów 1939r Organizator: GRH 'NAREW'
|
|
Jurek-ogórek: bywasz w szkole? Tak pytam, się zastanawiam co to jest "jórek". Bo mój Tata ma na imię Jurek. A Ty?
|
|
tak jórz poprostu bywa, robia blendy arz rzal to czytac ;) Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
Inscenizacja "Bitwy o Nowogród 1939r" odbędzie sie 12 września w godzinach wieczornych.Na 4lomza na pewno pojawi sie stosowny komunikat
|
|
niech lepiej zrobią o Wiznę.
|
|
dzięki wszystkim tym co napisali mądrą odpowiedź a tym co nie mieli nic do powiedzenia a odezwali się powiem tak: Kamil*** - mój login jest z błędem bo tak zamierzałem adminadmina - lepiej nie będę wypowiadać się na to co napisałeś bo sam robisz straszliwe błędy pozdrawiam normalnych
|
|
orva inscenizacja bitwy o Strękową Górę odbedzie sie w sierpniu przed inscenizacja w Nowogrodzie, ale daty ci nie powiem bo nie pamietam ;(
|
|
Dziekuje serdecznie :D jak cos daj znac :P
|
|
Inscenizacja bitwy pod Wizną - obrona schronu dowodzenia na Górze Strękowej odbędzie się 6 września 2009 r. o godz. 15:00 :)
|
|
dzieki Ludziu :)
|
|
A no faktycznie moze to juz i wrzesien, ale pamietalem ze najpierw Wizna pozniej Nowogrod - tak bylo w tamtym roku :-) pozdrowionka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |