Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konsul: nie róbmy sensacji z zabójstw Polaków |
http://wiadomosci.onet.pl/2013458,12,item.html krotkie pytanie : czy jesli chodziloby o żydów ten nie robiono by sensacji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konsul: nie róbmy sensacji z zabójstw Polaków |
sam robisz sensacje. zazdrosc? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a ty co poperasz to zeby cicho siedziec jak polkaow morduja a jak na zyda ktos cos tylko powie to zrusza sie szum? pustaku
|
|
koles kiedy ty zrozumiesz ze dla ciebie jest forum polityka? wez tam zasmiecaj tu sie mowi o codziennych sparwach, zyciu zwyklych ludzi a ty i twoje herezje tu nie pasuja
|
|
morderstwo to polityka wg ciebie? wspolczuje heretyczko
|
|
nie polityka ale wszedzie lepiej cie wrzucic niz tu - co moze mam pisac petycje zeby zalozyli ci FORUM SPECJALNE? czlowieku ogarnij sie - ludzie sie z ciebie smieja a ty sie dalej pchasz bo bycie anonimowym ci na to pozwala
|
|
robienie sensacji ze smierci uwazam za rzecz calkowicie zbyteczna dla dobra rodzin samych ofiar a heroizacja kogos tylko z powodu ze jest polakiem to durnota. jak sie dziecko utopi w rzece Pad to juz news na pierwszych stronach gazet. paranoja jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu respect
|
|
adamosxx ja jestem w połowie żyd w połowie czeczen o niemiecko-sowieckich korzeniach. Z zamiłowania mason z wychowania antyklerykał, zagorzały zwolennik PO, który w pocie czoła wspieram działania Knesetu w sprawie odzyskania pożydowskiego mienia. Bo razem ze swoimi braćmi z Izraela zamierzamy zawładnąć całą polską, a wszystkich polaków obrzezamy. Taki ustalenia zapadły na super tajnym spotkaniu żydowsko czeczeńskim, które potajemnie odbyło się ku uprzejmości Pana Prezydenta Miedwiediewa w Moskwie. Podczas tej tajnej narady uczestniczyła też delegacja niemiecka, której przewodniczyła Pani Erika Steinach. Strona niemiecka zadeklarowała chęć przejęcia swoich ziem utraconych po II Wojnie Światowej oczywiście łącznie z Prusami i Gdańskiem. Ponadto Niemcy zadeklarowali, że wywiozą do siebie na przymusowe roboty każdego kto nie będzie chciał się poddać obrzezaniu. Oczywiście w dezinformacji polaków pomaga nam nasz żydowsko-masońska stacja telewizyjna TVN (między nami sami sataniści, którzy po faktach odprawiają czarne msze, podczas których piją krew zabitych kotów i nietoperzy). Czeczeńskie bojówki już się potajemnie zbroją i oczekują na sygnał do pogromów Polskich obywateli. Więc jak widzisz losy Polski i Polskiego narodu są już przesadzone. Wiem, że nie powinienem zdradzać Ci naszych sekretów, ale może to Ci otworzy oczy i sprawi, że uciekniesz z tego skazanego na zagładę kraju gdzieś na biegun północny. A jako ostatni prawdziwy Polak zajmiesz się szerzeniem polskości właśnie tam. Kto wie może przy okazji nawrócisz wszystkie pingwiny? PS. Albo kopiujesz artykuły albo podajesz do nich linki. Może coś od siebie z głowy? Albo nie cofam, najlepiej nic nie pisz.
|
|
jasiu czyli zydzi robia sensacje wg ciebie? to ty jestes antysemita
|
|
MADRZY LUDZIE WIEDZA DOSKONALE !!!!!!!!!!! ------------ ZE ZADNA AMBASADA ,KONSULAT NIGDY I NIGDZIE NIE STANIE W OBRONIE POLAKA!!!!!!!!! najlepszym przykladem jest STANCZAK. bagrmosen
|
|
halina paszla spowrotem do garow bo nie pojecia o tym o czym piszesz, kazda ambasada to odrebny rejon i odrebny temat,a Pakistan i Afganistan to region ciaglej wojny.Sprawa Stanczaka jezeli ktos sie tym interesowal byla bardziej skopmlikowana niz ci sie wydaje, tu nie ambasada powinna dizlac tlyko sluzby specjalne ,ktorych nie ma dzieki panu Macierewiczowi. easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Nie rozumiem dlaczego polskie media i duza czesc spoleczenstwa propaguje "teorie spisku" wszyscy sa przeciwko nam,okradaja nas biednych nieporadnych polakow a ostatnio nawet morduja To juz nawet nie jest smieszne,to zalosne. a to ze zydzi przesadzaja wiedza wszyscy,(czarni tez) Ps. ogromny Lob dla jasia, popieram w 100% ...a co na to policja?
|
|
to nie zaden spisek tylko fakty, jakbys tak obiektoywnie spojrzal to przyznalbys racje, dlaczego Polacy nie wybieraja Polakow na stanowiska wazne tylko zawsze zydowskiego pochodzenia: przykłady zeby nie byc goloslownym..HGronkiewicz waltz, Geremek, Michnik, Marek Borowski vel berman ktorgo ojciec mordowal polkaów, olksy ktorgo brat mordowal polakow obecnie mieszka w szwecji, praktycznie cala była unia wolnosci czy nawet kwasniewski, niesiolowski vel myszkiewicz itd mozecie sobie krzyczec do woli ale kazdy uczciwy czloweik przyna mi racje wystarczy zainteresowac sie zyciorysami ktore nierzadko wstydliwe jak widac sa skrzetnie ukrywane prze polskojezyczne media ale zasadnicze pytanie jest takie dlaczego wybieramy takich ludzi zamiast z nieskazitelnymi zyciorysami o polskim pocodzeniu? wg mni odp jest taka: stronnicze media wybielajace ow osoby, po drugie z kazdego pojawiajacego sie polkaka media robia oszoloma mohera itd, probuja skompromitowac a taka młoda gawiedz łyknie wszystko co wyplywa z tv czy co powie wojewodzki czy majewski.
|
|
a kulture takich ludzi widac chociaz w pierwszym zdaniu iceberga odnoszacym sie bardzo merytorycznie do haliny , pogratulowac.
|
|
wszystko ladnie i fajnie tylko co to (tzn zydzi ) ma wspolnego z tematem byle jaka kanalia zostanie za granica aresztowana juz polskie media hucza przyklad? sprawa tego cygana (chyba w danii),ktory okradl gowniarza (Mp3)........ja sie pytam CO TO K.....A ZA POLAK? cygan ktorego jak by sie nie bali w polsce po lbie by bili albo "we Frankfurcie nad Menem na dzielnicy Bonames (swoja droga to dzielnica gdzie jest tylko K....A i zlodziej i reszta motlochu) zabito bezdomnego Polaka moje pytanie jaki to K.....A Polak jak on tak jak cygan polskiego paszportu na oczy nie widzial pieprz... slazak ktory od 30 lat ma niemiecki paszport takich przykladow jest wiecej chocby z UK oczywiscie nie mozna generalizowac ale w wiekszosci tak jest ze "polakow chca wykonczyc":) PS. Kubicy tez zly niemiecki zespol nie pozwolil na lepsze wyniki :) ...a co na to policja?
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-07-09 15:17 a kulture takich ludzi widac chociaz w pierwszym zdaniu iceberga odnoszacym sie bardzo merytorycznie do haliny , pogratulowac. no to zacytuje parę Twoich postów adamosxx kulturalny człeku Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-07-09 11:23 pajacyku kto ci napisal ze ja popieram pis? Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-07-09 15:17 odezwala sie jakas peowska blachara , ignorujcie ja - to idiotka Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-07-09 20:32 ziomex pajacu widzisz ze temat jest o rzezi wołynskiej? Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-07-09 21:09 chodzace gówno z ciebie wiec jest hehe Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-07-09 00:36 zbych imitacjo polaka co ty mi tu piszesz o jakich s rydzykach Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-07-09 00:42 dzeyson ty to chyba klasyczny przykład gimgówniarza jestes pogadaj z kolegami z gimnazjum jakie komorki sa teraz na topie lepiej.
|
|
adamosxx i ty mówisz o kulturze ... pfff zapewne do niedawna niewiedziełes jak pisze się to słowo poza tym kto olewa to co adamos ma do powiedzenia? ja! pisac pode mną kto jeszcze :)
|
|
to zostawię bez komentarza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |