Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapraszamy na bezplatne zajecia HipHop i Break dance |
Zapraszamy na tygodniowe bezpłatne zajęcia organizowane przez Miejski Dom Kultury - Dom Środowisk Twórczych pod hasłem "Szukamy Talentów". Od 27 do 31 lipca będziecie mogli uczestniczyć w zajęciach podczas których poznacie style: -Hip Hop - New Style - House -Locking - Break Dance Zajęcia poprowadzą oczywiście dyplomowani instruktorzy tańca Beata i Marek Kisiel. tel.501-067-211
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapraszamy na bezplatne zajecia HipHop i Break dance |
A czy są jakies tańce dla narzeczonych doszkalające przed ślubem?
|
|
a czy jest okreslony wiek na te zajecia?
|
|
Zapraszamy na tygodniowe bezpłatne zajęcia organizowane przez Miejski Dom Kultury - Dom Środowisk Twórczych pod hasłem "Szukamy Talentów". Wygląda to na kryptoreklamę. Co na to admin 4lomza.pl. ?
|
|
4lomza.pl nie ma admina ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
czy to źle, że jest cos organizowane? marudzicie, ze nic nie ma, ze w Łomży nic sie nie dzieje itd... a jak juz ktos wyjdzie z bezplatna oferta to narzekacie ! Zrobcie cos swojego marudziciele, napewno to ocenimy ;)
|
|
swietna inicjatywa i jest fajnie
|
|
Owszem, w Studio Tańca B.K Step są zajęcia indywidualne "First dance" dla par zamierzających wstąpić w związek małżeński. Informacje znajdziecie na stronie Studia ---> www.bkstep.pl
|
|
ja tu jestem adminem, niedlugo bede kasowal wszystkie posty Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
Witam. Do Kitek: wiek od 9 - 12 lat i od 13 - 21 lat
|
|
madzius ty topowinnas zapisac siena taniec brzucha...tzn taniec sadła z połykaniem!!!! :d
|
|
wiocha ten BD i te tańce chodziłem tam pól rok i ciągle to samo robiliśmy ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
Do antyjaga To sie nachodziles az pol roku heh Przez pierwszy rok poznajesz podstwy tzw. fundamenty, ktore dla poczatkujacych sa nieznbedne a dla lakia moga wydawc sie podobne choc nie sa.
|
|
ja kiedys zaczelam chodzic na zajecia platne ale zniechecilam sie poniewaz byla liczna grupa i tylko ci ktorzy stali z przodu wiedzieli co sie dzieje a reszta probowala papugowac
|
|
w tamtym sezonie zrobilismy 2 grupy poczatkujace jak bedzie taka potrzeba w tym zrobimy 3 zeby kazdy czul sie komfortowo Pozdrawiam
|
|
FIN :O hehehe easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Wolę Ju Ken Dens
|
|
nno chodziłem na breaka'a i bylo no nawet fajnie stałem właśnie z przodu dostawałem opieprz ale fajnie było :) a zaczęły się potem treningi w sq i Lipno :D Kisiel Dobrze Byo ! Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |