Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skup makulatury w lomży? |
Czy ktoś może pomóc mi w odnalezieniu skupu makulatury w ŁOmzy? Robie segregację i mam tyle papierów, zeszytów, katrtonów i kasiążek że aż szkoda mi wywalić wszytsko do śmietnika bo wiadomo recyklingu nie ma u nas.... a tyle drzew na to poszlo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skup makulatury w lomży? |
Skup makulatury jest na spokojnej zaraz koło skupu złomu. Na zbyt wielki zarobek nie ma co liczyć, wiadomo :D. Nie wiem w jakich granicach mieszczą się ceny ale warto spróbować. W każdym razie z tego co wiem skup nadal tam funkcjonuje.
|
|
wiecej zaplacisz za benzyne niz dostaniesz za makulature :} jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a mi nie chodzi o kase tylko by to spozytkować ..
|
|
a co za książki ?
|
|
ksiazki oddaje za darmo tam na przeciw drzewnej jest taki kiosk, a sa to stare ksiazki ze szkol srednich : fizyka, chemia, jez. polski, slowniki z chemi, zbiory zadan, tego typu
|
|
nie wiem czy przypadkiem nie bedziesz musial doplacic zeby Ci to przyjeli..
|
|
Brawo "ciastek" za logike w postępowaniu - godne naśladowania.
|
|
hmmm może kiedy zacznie się rok szkolny to idz do jakiejs podstawówki np sp 9 tam skupuja makulature ale od uczniów jednak moze od ciebie tez wezma ;] oczywiscie za darmo ^ Wolę być znana pijaczką niż anonimową alkoholiczką ; ]
|
|
z ksiazkami do biblioteki!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |