Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
adamosxx |
adamosxx to jest jakiś projekt tz gościu robi was w maliny podpuszcza i stara się manipulować ludźmi. Zakłada nicki które mu przytakują, najczęściej z neoplus.adsl.tpnet.pl i udaje ułomnego wyborce PISu który czeczeńców spalił już by dawno na stosie. Jeśli naprawdę by chciał coś zmienić w tej kwestii już dawno by działał zakładał jakieś komitety, zbierał podpisy itd a tak podpuszcza was.. i robi ciśnienie a później cieszy się z głupoty innych...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: adamosxx |
podpisuje sie pod tym co napisal kolega-mam juz dosc jego tematow
|
|
to jakiś przeszczep z "centrali", wyluzujcie -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
dajcie mu spokoj niech pisze co chce,po to jest to forum ;) ja w wiekszosci nie czytam jego postow ale to moja sprawa wam radze to samo, a takich "podpuszczaczy "jest wiecej mfg ...a co na to policja?
|
|
wiem prawda boli w moich tematach ale lepsza prawda niz klamstwo ps. jesli pisze nieprade czy kogos obrazam prosze o cytat i potwierdzenie ze pisze nie prawde dziekuje za uwage.
|
|
pieprzyć adamosexa ![]()
|
|
krakson rozumiem cie jak brak argumentow to uzywasz slow wyniesionych z domu haha
|
|
Powiedz lepiej wszystkim co zrobiłeś lub chcesz zrobić by coś zmienić, bo Twoje "kąsanie" nic nie wnosi i jest nudne.
|
|
tak adamosex,z twojego domu,uuu,hau,hau-kąśliwy piesek adamosesek ![]()
|
|
krakson to jest czeczen pewne jak w banku i w ten sposób stara się manipulowac forumowiczami Róża Lux
|
|
|
Rózka,masz racje -jestem malym murzynskim czeczenem.Tobie i twojemu kolesiowi pod ksywka piesek adamosesek dedykuje ten wierszyk: Drogi biały kolego. Powinieneś zrozumieć kilka rzeczy: Kiedy się rodzę, jestem czarny, Kiedy dorosnę, jestem czarny, Kiedy praży mnie słońce, jestem czarny, Kiedy jest mi zimno, jestem czarny, Kiedy jestem przerażony, jestem czarny, Kiedy jestem chory, jestem czarny, Kiedy umieram, jestem czarny! Ty, biały kolego: Kiedy się rodzisz, jesteś różowy, Kiedy dorośniesz, jesteś biały, Kiedy praży cię słońce, jesteś czerwony, Kiedy jest ci zimno, jesteś fioletowy, Kiedy jesteś przerażony, jesteś zielony, Kiedy jesteś chory, jesteś żółty, Kiedy umierasz, jesteś szary, I ty, masz czelność nazywać mnie kolorowym ? ![]()
|
|
dobry wierszyk :) _____________________________________________________ ![]()
|
|
Chcecie wyleczyć chorego na nienawiść? TO NIEMOZLIWE bo straci swój cel życiowy i energię napędzajacą do działania. Bo nienawiść to też energia (tylko czarna). Was (i mnie) już też nienawidzi. Zbych
|
|
adamosxx co zrobiles w tej kwestii poza pierdzeniem na forum?
|
|
uswiadamiam takich imbecyli jak ty i tobie podobni ale jednak jestescie przypadkami nie rokujacymi nadzieji.
|
|
czyli poza forum nie wychodzisz przykre
|
|
adamos to chyba jakis niedoj**any debil zakłada kilka takich samych tematów i nie moze zrozumiec ze hu* to innych obchodzi co on pisze tyle w temacie
|
|
Racja jakiś niedojeb Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |