Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukiwany chłopak |
Poszukuje wysokiego bruneta widzianego dziś na mieście w pewnym sklepie na Długiej 12-13 nie byleś chyba sam. Wiek 24- 27 ,wysoki, szczupły. Pozdrawiam i napisz coś...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukiwany chłopak |
gópia idjotka ![]()
|
|
buahahahahahhahahahahahahahhahahahaahahhaa szczyt wszystkiego ....... pustostan.......... :] ...Zaufanie to potega....
|
|
może to byłem ja z mamusią.Jestem już calkiem wysoki,prawie sięgam parapetu.Mama kupowała mi stringi,bo przestałem juz korzystac z pampersow.Pozdrawiam cie kaja.Bede dzis na twoim koncercie-wierny fan ![]()
|
|
Trzeba było w sklepie zagadać.Nabrałaś odwagi? ;)
|
|
A jaką mial fryzure? Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
fryzurę mam bujną i jestem w XXI wieku ![]()
|
|
zaczęło się.....
|
|
ja też widziałem kiedyś dziewczynę.... nie pamiętam gdzie i nie pamiętam jak wyglądała,ale wiem że to była dziewczyna i ładna też była buahahahaha ;-DDD
|
|
a w jakim sklepie?
|
|
a dostanę jeden egzemplarz ? mówię o tej książce o mnie?
|
|
to o mnie temat,nie wtrącac się,zapraszam wszystkich na wesele,stawiam mleko i lody ![]()
|
|
i zapomnialem napisac,ze poszukuje dobrego fotografa i aparatu.Gdzie moge kupic ich.Moze powinienem zalozyc nowy temat,aa i gdzie mamy zrobic wesele.Czekam na propozycje i sponsora ![]()
|
|
hahaha powodzenia w szukaniu buhahaha :D krakson ja mam aparat ale bez kliszy moze byc? hahaha kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
west nie ma sprawy,może być i bez filmu,ale szybko bo laska z dluuuuuuuuugiej ulicy jeszcze się rozmyśli ![]()
|
|
to ja
|
|
kur** to ja tylko wiek sie nie zgadza ale jak sie nieogole to wyglądam na starszego a jak sie miesiąc nie gole to ze mnie taki prawdziwy zarosnięty brutal ze mnie :) ahaha hcesz to kolnij do mnie a srry jak komy nie mam bo zem wczoraj w zaroscie zgubił :( haaaaaa
|
|
hehehe dobre:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Szczyt wszystkiego ;];] Haha.. zeby chlopaka w necie szukac. buhaha :P:P
|
|
grunt że skutecznie i o to chodziło...
|
|
Jej się udało, o ja pierd olę, wczoraj urodziła po 15 mcach ciąży http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |